вул. Боголюбова, 26

Продається простора 1-кімнатна квартира на 6-му поверсі 10-поверхового будинку, з загальною площею 42 квадратних метрів. Основні переваги цієї нерухомості: Квартира знаходиться на 6-му поверсі, що забезпечує вам прекрасний краєвид та віддаленість від шумного міського життя. Загальна площа 42 квадратних метрів дозволяє вам максимально використовувати простір по-своєму розсуду. Ви отримуєте доступ до багатьох магазинів, дитячих майданчиків, садочків, шкіл та парків, що робить це місце ідеальним для життя. Ця квартира стане вашим особистим простором, де ви зможете відпочити та насолодитися теплом свого дому. Продаж по державних програмах , та єОселя не підійде. Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

ексклюзив
Боголюбова вул., 26

Без%! Продам дворівневу квартиру ЖК Софія Сіті вул. Боголюбова 26. Загальна площа 97м2. Розташована на 9 поверсі 10 поверхового будинку. Планування: - вітальня, - три спальні, - два санвузли, - кухня, - гардеробна. Квартира ідеальна для комфортного проживання. Укомплектована якісними меблями та технікою. Тепла підлога, індивідуальне опалення. На першому поверсі розташована простора вітальня та кухня. На другому поверсі розташовані спальні. Розташування квартири в сімейному, доглянутому та чистому районі, а комплекс має привабливий ландшафтний дизайн та розвинену інфраструктуру. У непосредственной близині знаходяться школа і дитячий садок, банки, клініки, кафе, ресторани та безліч магазинів. Також присутні спортивні майданчики, паркінг та супермаркети "Фора", "АТБ" та "Сільпо". До станцій метро "Житомирська" та "Теремки" можна легко дістатися за 20 хвилин, що робить цю локацію зручною для переміщення по місту. Ціна цієї чудової квартири становить 115 000 доларів. Не упустіть можливості стати щасливими власниками цієї привабливої квартири. Телефонуйте негайно, щоб отримати додаткову інформацію та організувати перегляд. Ця квартира чекає на своїх щасливих власників!

Боголюбова вул., 26

Без % Продам дуже простору та світлу 2к квартиру на ЖК Софія, вул.Боголюбова 26 біля центральної алеї/ ліцею/ садочка. Площа 74,6 м2, 6 поверх Кондиціонери, осмос, антимоскітні сітки, якісна побутова техніка. Особливість планування квартири - є велика кладовка/ гардероб. Газовий котел на опалення і гарячу воду! Газова плита! 1 хв йти до зупинки маршрутки. 4 хв виїзд на вул.Окружна м.Київ. До метро 15 хв. Поруч Нова пошта, школи/дитячі садочки, аптеки, магазини, фітнес клуб. АТБ 500 м, Сільпо 800 м. Довкола будинка дуже багато паркомісць, поряд зарядки для електрокарів. Документам більше 3 років. Єоселя, Євідновлення.

власник
ЖК Софія чудова 2к квартира 75м2 біля Києва

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка