бул. Лесі Українки, 7б

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт бул. Лесі Українки, 7б додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію

бул. Лесі Українки, 7б

Viber
Telegram
Messenger
Посилання
Проєкт бул. Лесі Українки, 7б додано до списку порівнянь
Зараз у вашому списку ЖК
Перейти до порівнянь
Все продано
Збудовано, введено в експлуатацію
Продаж квартир від забудовника
Вказати неточність
Проєкт від:
Розташування та генплан
Київ Печерський р-н Печерськ бул. Лесі Українки, 7б
Вказати неточність
Генплан
Метро
Мапа
Супутник
бул. Лесі Українки, 7б генплан
Характеристики проєкту
Інформація вказана згідно даних від забудовника
Вказати неточність
Дивитись всі
Статус будівництва
Оновлено 25.06.2018
Вказати неточність
Акції та спецпропозиції забудовників
Рекомендації
Вам також сподобається
Поруч із бул. Лесі Українки, 7б
Про проєкт
Вказати неточність

Житловий комплекс на бул. Лесі Українки 7Б в Києві – преміальна новобудова, яка розташована в самому престижному Печерському районі столиці. У найближчому оточенні є все необхідне для комфортного життя:

  • дитячі садочки;
  • школи;
  • магазини;
  • спортивні комплекси;
  • ринок;
  • медичні заклади.

Поблизу знаходиться ВНЗ, театр, поштове відділення і кафе. Зручне місце розташування біля однієї з найважливіших магістралей міста дозволяє вільно переміщатися в будь-якому напрямку.

Характеристики новобудови

Знаходиться на бульварі Лесі Українки 7Б житловий комплекс, який «Познякижилбуд» ввели в експлуатацію в 2012 році. Зведена за індивідуальним проєктом новобудова має шість секцій змінної поверховості. У ході будівництва компанія строго дотримувалася всіх сучасних норм і вимог.

Застосовувалися інноваційні технології, котрі гарантували тривалий термін експлуатації та інші не менш важливі характеристики будівлі. В основі будинку залізобетонний монолітний каркас, стіни зведені з червоної цегли високої якості. Була застосована власна унікальна технологія «Теплий дім», що гарантує стабільну комфортну температуру і відсутність шуму в приміщеннях.

Особливості квартир

Нетривіальна архітектура забезпечує велику різноманітність планувань 1-2-3-4-кімнатного житла, що дає можливість кожному покупцю вибрати на свій розсуд і купити квартиру в ЖК на бул. Лесі Українки 7Б в м. Київ від забудовника «Познякижилбуд». Устаткування житла сучасними системами опалення з автоматичним регулюванням і приладами обліку тепла дозволяє самостійно контролювати вартість комунальних послуг.

Продаж квартир в ЖК Лесі Українки 7Б, ціни яких залежать від вибраного планування, здійснюється без ремонтних робіт та з чорновим ремонтом. Частина житла пропонується із заскленими балконами і лоджіями, скління вікон і дверей балконів проводиться енергоефективними склопакетами.

Фото новобудови можна побачити на офіційному сайті. Там же можна уточнити умови придбання. Своїми відгуками про нові квартири мешканці діляться на столичних форумах.

Дивитись всі