бульвар Слави, 2а

Перемога – один із найкращих житлових масивів міста Дніпро. Набережна, сучасні парки та сквери, супермаркети, торгові центри, школи та дошкільні заклади, спортивні клуби, аквапарк! Тут є все, що потрібно людині для повсякденного активного життя і навіть більше. У самому центрі Перемоги в новому ЖК продається сучасна 2-кімнатна квартира ЖК «Салют» один із гідних та найбезпечніших житлових комплексів Двір упорядкований, закритий, цілодобова охорона, відеоспостереження. Квартира розташована на середньому поверсі, двостороння 54 м - грамотно сплановані: простора кухня-вітальня з виходом на балкон та 2 окремі кімнати Світла, функціональна та комфортна Якісний ремонт-власники робили для себе. Будинок газифікований, Автономне опалення - безперечно одна з переваг сьогодні! Продається з меблями та побутовою технікою за домовленістю Варіант для тих, хто цінує свій час та любить комфорт. Вартість обєкту 80000 у.о.

можливий продаж по єОселя
Слави бульв., 2А

Продам 1-кімнатну квартиру в житловому комплексі комфорт-класу «Салют», вул. бульвар Слави 2, Перемога 5. єОселя реальному Покупцеві. Представлені й інші варіанти планувань та метраж у даному ЖК. Код обєкту SF-2-789-273 Опис району, розташування: район міста з розвинутою інфраструктурою. Набережна, дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення є сквери та парки. Забудовник «Строитель-П». Будинок зданий у 2021 році. Продаж за договором прав власності. 6-й поверх 10-поверхового монолітно-каркасного будинку. Газове Автономне Опалення - Двоконтурний Котел. Загальна площа - 47 кв.м: кухня-студія - 15 кв.м, окрема виділена спальна зона, 1 санвузол, передпокій, вбиральня, хол. Висота житлового приміщення 2,7 м, ліфти ОТІЅ, панорамні вікна. У квартирі виконано євро ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $76 тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Слави бульв., 2А

У продажу сонячна квартира в ЖК "Салют", 6/11 з чудовим видом на Дніпро та бульвар. Планування: кухня/студия, та окрема кімната. Загальна площа - 50 кв.м. Панорамні вікна і балкони засклені за допомогою двокамерного енергозберігаючого склопакета. Двоконтурний газовий котел BOSCH Дитячий спортмайданчик; Цілодобова система охорони Торг !!!!!

Славы бульвар, 2А, Соборный, Днепр, Днепропетровская 61400.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК Привітання. Продам 3 ком, Площа 98 м2, 3/10 ет Рідкісна пропозиція Кімнати розділені. індивідуальне газове опалення, очисна система води, тепла підлога скрізь, де кафель. Продається разом з меблями з технікою стану заходи і живи Ціна 120 000$

бул. Славы, 2А, Соборный, Днепр, Днепропетровская 120000.0 USD

Житлові комплекси у Дніпро