бульв. Українки, 5

Продається затишна 1-кімнатна квартира в престижному Печерському районі Києва. Загальна площа: 30 м² 5-й поверх з 9 Квартира ідеально підходить для тих, хто шукає комфортне житло в центрі міста. Простора кімната та функціональна кухня створюють затишну атмосферу для проживання. Зручне планування дозволяє ефективно використовувати кожен квадратний метр. Переваги: Зручна транспортна розвязка та близькість до станцій метро. Розвинена інфраструктура району: поруч знаходяться супермаркети, кафе, ресторани, школи та дитячі садки. Ця квартира - чудовий варіант як для власного проживання, так і для інвестиції з метою здачі в оренду. Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної квартири в одному з найпрестижніших районів Києва

Лесі Українки бульв., 5

🔥 Центр Києва завжди приваблює транспортними зручностями для Життя, Навчання, Відпочинку. ✔️ Пропонується до покупки 2-кімнатна квартира в центрі Києва, на бульварі Лесі Українки, будинок 5. ✔️ Квартира знаходиться на 7/9 поверхового цегляного будинку, 44,5/28/7 Тихий Двір, встановлений шлагбаум на вїзді. У квартирі зроблено ремонт, обладнана меблями та побутовою технікою. ✔️ Вигідна локація, в пішій доступності метро Кловська та Палац Спорту, Продуктовий ринок Бессарабка, торгові центри. 📞 Телефонуйте, з радістю організую перегляд у зручний для Вас час!

Лесі Українки бульв., 5

Центр міста, квартира з гарним сучасним ремонтом, повністю облаштована необхідними меблями, вбудована кухня, побутова техніка провідних світових виробників, електрокамін, телевізор, холодильник, кондиціонер, бойлер, мікрохвильова піч, лічильники на воду, тепло, домофон., шлагбаум, парковка у дворі, розвинена інфраструктура. Цегляний будинок у діловій частині Києва, затишний зелений двір, парковка у дворі, БЦ "Парус", "Гуллівер". 200 метрів до ст.М"Кловська"

Лесі Українки бульв., 5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна двокімнатна квартира за адресою бульвар Лесі Українки, 5. Будинок знаходиться в центрі міста , з чудовою локацією . Найближчі станції метро Кловська, Палац Спорту, Печерська, Олімпійська, Хрещатик ТРЦ Гуллівер. Ідеально під орендний бізнес . Будинок в якому знаходиться квартира розташований в історичній частині Києва. Вікна квартири виходять на бульвар .

Печерськ. Бульвар Лесі Украінки , 5

Пропонується трикімнатна квартира в цегляному теплому будинку. Раціональне планування. Стан - під капітальний ремонт. Гарний вид з вікон у двір і на місто. Поряд метро Кловська, Печерська, Палац Спорту, Басейна, Хрещатик. Розвинена інфрастуктура, чудова транспортна розв`язка.

Терміново! Квартира 63м² бул. Лесі Українки, 5. Печерськ

Житлові комплекси у Київ