бульвар Миколи Руденка, 22

У продаж пропонується двокімнатна квартира за адресою: бульвар Кольцова (Миколи Руденка). Квартира світла та простора загальною площею 50 м² частково мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою. У квартирі виконано косметичний ремонт. Навколо будинку доглянута територія з дитячими та спортивними майданчиками, парадні чисті з кодовим замком. Відмінно розвинена інфраструктура в пішій доступності є все необхідне для вашого комфортного життя парки, супермаркети, салони краси аптеки, ринок, кавярні, ТРЦ, гімназія та дитячий садок. Добре розвинена транспортна розвязка поблизу будинку зупинка міського транспорту, швидкісного трамвая. Телефонуйте, пишіть! Підемо на перегляди!

ексклюзив
Миколи Руденка бульв. (Кольцова), 22

Продаж 1 кімнатної квартири у Святошинському районі, Миколи Руденка (бульвар Кольцова), 22. Квартира розташована на 4-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 32.8 м2. Квартира під ремонт. Будинок розташований в затишному і тихому місці з прекрасною транспортною розвʼязкою. Поряд зупинка швидкісного трамвая, маршрутних таксі. Також, неподалік розташовані дитячі садки, школи, поліцейський участок, а також магазини та ринок "Дніпро". Поруч є магазини та ринок "Дніпро", Фора, Сільпо, Спортлайф, кавярні, салони краси, пологовий будинок №3, «Європейський університет». Вартість 29900 у.е.

Миколи Руденка бульв. (Кольцова), 22

Продається простора 3-кімнатна квартира за адресою місто Київ, Кольцова бульвар, 22. Квартира розташована на 1-му високому поверсі 9 поверхового будинку Кв Планування: простора вітальня, дві окремі спальні кімнати, велика кухня з усіма необхідними меблями та технікою, санвузол – роздільний. Особливості: квартира утеплена ззовні, розташування на 1-му поверсі зручне для сімей з маленькими дітьми або людей похилого віку. Інфраструктура: зручна транспортна розвязка, поруч зупинки громадського транспорту, кілька шкіл та дитячих садків, супермаркети, продуктові магазини та торгові центри, поліклініки, аптеки та медичні центри, парки, спортивні комплекси та зони відпочинку Ця квартира ідеально підходить для сімї, яка шукає комфортне житло в спокійному та розвиненому районі Києва.

Продаж 3 кімнатна, Борщагівка, Вигідно, з Ремонтом, Без комісії

Житлові комплекси у Київ