бульв. Кольцова, 14д

Продається простора однокімнатна квартира у ЖК Парковий, бульвар Кольцова, буд. 14д. Планування перероблене в 2-х кімнатну квартиру для зручного проживання сімї з двома дітьми. Включає в себе: окрему кімнату з входом від передпокою; вітальню з кухонною зоною облаштованою сучасною технікою та окрема спальня з ліжком і робочим столом, що забезпечує комфорт для роботи та відпочинку. Сучасна ванна кімната обладнана всім необхідним, включаючи пральну машину. У коридорі є простора шафа для зберігання речей. Окремо виділяється великий засклений балкон. Квартира повністю мебльована та готова до заселення. На території ЖК є підземні паркінги, які слугують безпечним укриттям під час повітряних тривог. Також доступна оренда паркомісць. Інфраструктура поруч: до супермаркетів Сільпо і АТБ всього 2 хвилини пішки, до ТЦ "Квадрат" — 10 хвилин. Кафе, банки, аптеки та магазини — все в кроковій доступності. На території є спортивний клуб "Дії". Навпроти розташовані парки Юність та Інтернаціональний для приємного відпочинку! Зручне транспортне сполучення: маршрутки до станцій метро Академмістечко, Житомирська, Святошин, а швидкісний трамвай — 2 хвилини пішки. За більш детальною інформацією та запису на перегляд - ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Кольцова бульв., 14Д

До Вашої уваги пропонується простора, світла та затишна квартира в чудовому комплексі ЖК «Парковий», бул. Кольцова (М.Руденка)14Д. Квартира розташована на середньому 13 поверсі 17 поверхового будинку. Загальна площа квартири 86.6 кв.м.: 2 окремих спальні (1 спальня з власною ванною кімнатою, 2 спальня- з лоджією), 2 санвузла, велика кухня-вітальня, передпокій з шафою-гардеробною. Великий закритий коридор на поверсі. Сучасний авторський ремонт, багато цікавих деталей, що додають зручності в користуванні, комфорту та унікальності цій оселі. Якісні матеріали та провідні виробники меблів та техніки гарантують її якість та довговічність. Цікаві рішення з освітленням простору створюють затишок. Багато місць для зберігання речей: окрім гардеробної в передпокої, є також великі шафи в кожній із кімнат. Вся сучасна техніка: посудомийна машина, пральна машина, плита, духова шафа, мікрохвильова піч, витяжка, холодильник, бойлер, фільтр очистки питної води, в кожній кімнаті кондиціонер, відеодомофон, система сигналізації, підігрів підлоги. Зручне розташування недалеко від виїздів з міста, а також відносно близько до станцій метро Святошин та Політехнічний інститут (20 хвилин транспортом), 15 хвилин до центру міста. Поряд парки«Юність»та «Совки», де багато зон для відпочинку. Чудова інфраструктура: супермаркети Сільпо і АТБ, декілька шкіл, дитячих садочків, салони краси, кафе, кондитерські, банки та багато іншого, роблять комплекс привабливим і зручним для життя. Ціна продажу 203500 у.о. 1 власник, документам більше 3х років. Перегляди в зручний для Вас час

Кольцова бульв., 14д

Б-р Кольцова, 14-Д. Новий ЖК «Парковий» 8/16 цегла, 67 кв.м. Кімната 29 кв.м. Кухня 18 кв.м. Хол. Лоджія засклена. Квартира видова. Якісний ремонт. Мебльована, шафи-купе. Двоспальне ліжко. Вся побутова техніка (бойлер, посудомийна, кондиціонер). Паркет. Підігрів підлоги. Відмінна транспортна розвязка (швидкісний трамвай, автобуси, маршрутки). Поруч парк. Охорона. Закрита територія Вільна. Ніхто не зареєстрований. Чистий продаж. Кредитування не розглядається. Ціна 89 000 у.о.

Кольцова бульв., 14-Д
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж затишної 2к квартири в ЖК «Парковий» - бульвар Кольцова 14Д/Борщагівка. Поверх: 16/18 Площа: 61.3м.кв. У квартирі виконаний якісний ремонт, мебльована та оснащена побутовою технікою. Встановлено: холодильник, посудомийна машина, електрична плита, телевізор, витяжка, духова піч, бойлер, сушка для рушників (електрична). Обладнано окремий спальний простір з панорамними вікнами та чудовим видом на місто. Дитяча кімната також наповнена меблями високої якості: - велика шафа-купе; - двоярусне дитяче ліжко; - робочий стіл та стілець; - шафа для книжок та підручників. Також є гімнастична стінка для дітей (на фото). У передпокої встановлено шафу-купе. Простора ванна кімната: - велика ванна; - туалет; - бойлер; - сушка для рушників; - пральна машина. Встановлено лічильники (вода/електрика/тепло). Квартира дуже тепла, зимою опалення працює на мінімум. Є свій тамбур, де можна розмістити дитячий візок, велосипед та інші речі. Розташування дуже комфортне, за 5 хвилин від будинку є магазини: АТБ/Сільпо/ринок «Дніпро», кав’ярні. Житловий комплекс охороняється, ведеться відеоспостереження. Вантажний та пасажирський ліфти. У пішій доступності від будинку є зелений парк, ідеальне місце для прогулянок! До центру на автомобілі: 15 хвилин На громадському транспорті (швидкісний трамвай) – до 25 хвилин. Ціна: $86,000.Можливий торг. Праву власності понад 3 роки, всі необхідні документи в наявності.

можливий продаж по єОселя
Кольцова бульв., 14Д

Продаж просторої квартири в ЖК Парковий. Поруч розвинена інфраструктура, школи, дитячі садочки, магазини, супермаркет, ринок, парк, зупинки громадського транспорту, швидкісний трамвай. Три окремі великі спальні кімнати. Простора гардеробна. Два с/в. Відкритий балкон. Квартира потребує косметичного ремонту. Є можливість дуже круто її перепланувати. На поверсі всього три квартири. В будинку консьєрж. У дворі багато місця для парковки. Ціна: 120 000 USD

ЖК Парковий,3окремі кім-ти2с/у,буль.Кольцова14Д,ринокДніпро,трамвай

Житлові комплекси у Київ