Продам четырехкомнатную квартиру по адресу Проспект Мира 19 , квартира находится на 5 этаже , ремонт косметический , везде кроме балкона пластиковые окна,продаётся с мебелью и техникой ,просмотр по договоренности

власник
Продам 4-к квартиру в центре

Квартира 1 комнатная с ремонтом и мебелью. Теплая, не угловая. Сделан новый балкон застеклённый. Окна пластиковые что на кухне и в комнате с балконной дверью WDS. Окна выходят на проезжую часть и на заправку ОККО. В комнате паркет. Новая газовая колонка, плита газовая. Есть холодильник и стиральная машина. Новые краны в кухне и в ванной комнате. Счётчик на доме на отопление (стоимость отопления 600-800-1000-1200 в самый холодный месяц). Счётчик на газ и свет. В комнате стенка.

власник
Квартира 1 к. Центр

1 ком.кв, р-н Воронцова,окна пластик,новая входная дверь,новые трубы,сантехника,столярка. Окна во двор. Рядом рынок,школа,садик,остановка маршрутки. В ванной новая плитка, унитаз. Пол деревянный,сверху линолеум.Хорошие,спокойные соседи. Горячая вода.

власник
1 ком.кв,р-н Воронцова,3эт/4эт
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-х. комнатную квартиру с автономным отоплением. Котел работает без электричества. Центр города район городского ЗАГСА. Общ. площадь 64 м2. Счётчики на газ, воду, окна пластик, балкон и лоджия застеклены, входная дверь метал. Звонки после 17:00.

власник
Продам 3к.кв с автономным отоплением, центр города

Кутова,без балкону,пл.39,9 кв.м.,кімнати-14,7 і 10,2 кв.м.,кухня-5,9 кв.м.Кімнати ізольовані,в житловому стані.Окремий двір,сарай,погріб.Центр міста,все поруч.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 2 к.квартиру,в центрі міста,вул.Коновальця,буд.8

Продам 2х кімнатну квартиру. Район хлібозаводу. Опалення дровʼяне,всі вікна замінені на пластикові.Гараж, сарай з підвалом. Також є 2 невеликі грядки, 10 хв від центральної вулиці. Поруч автобусна зупинка. Телефонуйте на вайбер або звичайний звʼязок , торг, терміново

власник
Продам 2х кімнатну квартиру терміново

ЧИТАЙТЕ ВНИМАТЕЛЬНО ОПИСАНИЕ ПОТОМ ЗВОНИТЕ !! Продам студію 30 КВ.м У квартирі зроблений повноцінний ремонт. Люстри стильні та дуже сучасні, є прохідний вимикач. Вся електрика проведена з нуля. Багато резеьок по всій квартирі що буде дуже зручно. В кухні поклеяні декоративні обої, які дуже легко миються. Є гігієнічний душ, дуже зручний у користуванні. Ремонт зроблений з дорогих матеріалів, по всій плитці підігрів підлоги, електрика, сантехніка нова. Вікна нові, батареї замінені на нові. Квартира в центрі міста. Я все звісно розумію але цього ні, це не ТікТок не фейсбук не інстаграм щоб лишати лайки... Якщо так цікава можу залишити свій тікток там можете лайкати квартиру...буде більш популярна Пожалуйста уважайте наше время тут указано во сколько можно звонить !!! Звонить с 10:00 до 22:00 Будьте добры приходите со своими бахилами , и приходите в мой дом как в свой , не будьте свиньями !

власник
Продам студию в центре. Пишите на Вайбер  на звонки не отвечаю !

Продається 1-кімнатна квартира, площею 31 м2 на Жил масиві по вулиці Металістів. Перший поверх, є балкон та можливість для будівництва додаткової веранди. Поруч в домі є магазин, через дорогу супермаркет. Сусіди хороші, чемні та привітні. В загальному коридорі налаштована камера цілодобового відеонагляду. Район тихий та затишний. Більше інформацї по телефону

власник
Квартира Конотоп 1-кімнатна Жил масив

2 кімн квартира в центрі міста, біля кінотеатру . 1й поверх . В квартирі лічильник на тепло . Квартиру можна опалювати електроконвектором, без сплати в теплоорганізаціі. Можна використовувати як офіс, під бізнес, магазин… для зв’язку ТІЛЬКИ !!! телеграм/Viber +38********34 Ніхто не прописаний. Документи готові до продажу

Продам 2к квартиру під житло або офіс/магазин

терміново продам 3х квартиру в районі спорт товарів. Є лічильники на газ, воду. Тихій двір, гарні сусіди. В будинку є лічильник на тепло. Можливий невеликий торг.

продам 3х квартиру

Продам 2-кімнатну квартиру (переплановану з 3-кімнатної) з автономною системою опалення. Квартира розташована на 5-му поверсі пятиповерхового будинку у тихому, затишному районі міста (13-та школа, дитячий садок N12) і складається з двох кімнат житловою площею 38,8 кв.м: 1-ї кімнати - 23,7 кв.м, 2-ї кімнати - 15,1кв.м, а також - кухні площею 6,0 кв.м, ванної кімнати - 2,9 кв.м, вбиральні - 1,1кв.м і коридору - 5,5 кв.м. Квартира має 2 балкони: 3 кв.м та 3 кв.м. Висота приміщень - 2,6 м. Загальна площа квартири - 56,1 кв.м. Матеріал зовнішніх стін - цегла, матеріал перекриттів - залізобетон. Є спільний коридор з сусідньою квартирою (4,5 кв.м), а також велике підвальне приміщення. Квартира - тепла, світла, простора, не кутова. Біля входу у підїзд обладнане приміщення для велосипедів. У квартирі є домофон, нова сантехніка, водонагрівач. Встановлені лічильники. Гарний краєвид. Вікна помешкання виходять на школу, стадіон та подвіря. У прибудові до будинку розміщено продуктовий магазин "Олімп" ("Електрон") з цілодобовим режимом роботи (24/7). Рік введення в експлуатацію багатоповерхівки - 1991. Зручна транспортна розвязка: поряд з будинком - зупинка трамвая N3 і маршруток NN 6,7 та N17.

2-х кімнатна квартира

Нова пропозиція АН «ДІМ» Трикімнатна м.Конотоп Вул: Усп-Троїцька 134 - Поверх 3/6 - Площа 74м2 - Індивідуальне опалення Квартира в гарному стані , вмонтовані меблі , побутова техніка , балкон , лоджа . Інфраструктура : міський транспорт , магазини , супермаркет , дитячий садок , двір не проїздний , парковка . Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку . Телефон : 06*********91 #Продаж#АгентствоНерухомостіДІМ#Купити#Оренда#ЮридичнийСупровід#Конотоп#Україна#06******91 Ціна 39999 $ Торг під час огляду !

Трикімнатна Усп-Троїцька

Продам 1 кімнатну, теплу, затишну квартиру. Загальна площа 36.0 кВ м, житлова площа 18.9 кВ м, кухня 7.5 кВ м, ванна 3.3 кВ м, коридор 3.7 кВ м, кладова 1.2 кВ м. На 2 поверсі 5 поверхового будинку, не углова. По вулиці С. Бандери (Г. Тхора). Зроблено якісний ремонт, замінені вікна на пластикові, нові міжкімнатні двері, стеля з гіпсокартону, вся сантехніка замінена на нову, новий бойлер, нова кухня, холодильник. Квартира мебльована (див. фото). Після ремонту в квартирі ніхто не жив.

власник
Продається 1 кімнатна квартира

Продам 3 кімнатну квартиру, р-н ЦРЛ. Площа 58 м., з ремонтом. Поверх перший. Всі питання по телефону.

власник
3 кімнатна квартира 58м

Некутова,без балкону,тепла,пл.40 кв.м.,кімната-20 кв.м.,кухня-12 кв.м.,газ балонний,ванна-плитка,бойлер,в житловому стані.Є двір,сарай і місце де можна поставити машину.Поруч зал.вокзал,ринок,зупинки транспорту.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 1 к. квартиру,р-н"Зал.вокзалу",вул.Привокзальна,буд.3

Дослідити місцевість

Продается 2-х комнатная квартира, р-н Желмасив 1 етаж. Полностью меблированная, отдельный коридор, пол паркет. Пластиковые окна.

власник
Двокімнатна квартира

Терміново продам,кутова,балкон зесклен,пл.42,7 кв.м.,кімнати-15,8;7,9 і 5,6 кв.м..кухня-6,2 кв.м.Два вікна-пластик,ванна-плитка,індивідуальне газове опалення,газова колонка,в житловому стані.Є також сарай,погріб.Реальному покупцю гарна знижка Лерегляд за домовленістю.

Терміново! 3к.квартиру,р-н "Загребелля",вул.Завгородня,3в

Квартира трикімнатна в м. Конотоп по вул. Лісового на 9 поверху до центру одна зупинка Будинок 1991 року будівництва, кирпичний з ліфтом та домофоном. Санвузол роздільний, велика кухня 12 кВ. Є лоджія застеклена, пластикові вікна, окремо є балкон. Вікна виходять у двір. Був зроблений косметичний ремонт в 2020 року. Є бойлер на 80 літрів. Є повірені лічильники води та газу. Є доступ в дворі до паркомісць. Всі інші питання за номером телефону 09*******28 Микола Миколайович

власник
Квартира трикімнатна поруч із центром

Нова пропозиція АН « ДІМ » Продаж двокімнатної квартири - м.Конотоп - Адреса Усп- Троїцька - Поверх 2/2 - Площа 57.4 м2 - Кухня 8 м2 - Індивідуальне опалення ! Квартира знаходиться в чудовому і гарному місці для комфортного життя. Двір великий і тихий так як знаходиться подалі від проїжджої частини, де буде зручно проводити час вам і вашим дітям. Влітку можна насолоджуватися усією красою і тишою природи при бажанні навіть займатись садівництвом, так як біля будинку є земельна ділянка, а в зимку ваші діти зможуть знайти собі розваги бо біля будинку є навіть гірки. В межах двора є гараж в чудовому стані і вся нерухомість захищена сигналізацією, що додає ще більше спокою та безпеки. Як для міста Конотоп, двокімнатна квартира має ексклюзивно велику площу (57.4м²) з великими кімнатами, окремим санвузлом, кухнею і великою лоджею, де можна навіть розмістити баню і кімнату відпочинку (за бажанням є проект). Велике підвальне приміщення повністю обладнане як складське і має охайний вигляд. Що до комунікацій і комфорту. Економічне індивідуальне опалення з газовою колонкою дає вам незалежність від електроенергії, повністю замінена електропроводка починаючи із вводу в квартиру з захистом від перенапруги (захист всіх ваших приладів) і захистом від ураження електричним струмом, побудована на SCHNEIDER, забеспечить безпеку, вбудована система розумний будинок (керування зі смартфона) з можливістю маштабування під ваші потреби надасть вам автоматизацію рутинних процесів для підвищення комфорту та безпеки. Наразі встановленно: розумний дзвінок, керування освітленням, попередження від протікання, контроль температури та вологості. Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку .

Термінова продажа + Бонус гараж !

Продам однокомнатную квартиру Район зеленчак, 5 этаж , квадратура 33,2 кв.м, пластиковые окна, бойлер, частично мебель. ТОРГ!!!

власник
Продам однокомнатную квартиру

Продаж двокімнатної квартири яка знаходиться по вулиці Б.Хмельницького . Квартира в житловому стані , кімнати не прохідні , встановлено індивідуальне опалення газове . Інфраструктура : школа , міський транспорт , магазин . Будинок цегляний ! Гарні сусіди . Перегляд за домовленністю ! Якщо вам потрібно продати - купити - орендувати вирішити юридичні питання тоді Вам до Агентства нерухомості ДІМ , команда професіоналів вирішить найскладніші питання в короткий термін , працюй тільки з найкращіми !!! м.Конотоп - м.Суми - м.Київ Дякуємо за увагу чекаємо зворотнього зв’язку . Телефон : 06*********91 #Продаж#АгентствоНерухомостіДІМ#Купити#Оренда#ЮридичнийСупровід#Конотоп#Україна#06******91

Продаж двокімнатної ІНДИВІДУАЛКА

Будинок 2009 рік.забудови,стан квартири- після будівельників,але є нова система опалення плюс 2-х контурний газовий котел,газова плита,лічильники на газ, воду і елктроенергію.є також нові унітаз і раковина.Квартира некутова,балкон і лоджія незасклені,заг.пл.60,2 кв.м.,кімнати-17,2; 10,9 і 10,4 кв.м.,кухня-8,3 кв.м.Неподалік зупинки маршруток ,кінцева зупинка 1- го трамваю,магазини.Перегляд за попередньою домовленістю.

Продам 3-к.квартиру,р-н "Загребелля",вул.Сільбудівська,буд.1 а

Продам однокімнатну квартиру, другий поверх. Район Воронцова.

власник

Квартира трикімнатна. Розгляну продаж або обмін на Суми. Автономне опалення. 68 квадратів. Велика лолжия + Балкон. Лічильники на газ, воду. Район КВРЗ

власник
Квартира 3-х кімнатна. Обмін. Автономне опалення. трикімнатна
123...6
1 - 24 з 135 результатів