Продаж квартири з терасою в ЖК Грінвуд 2 вул. Львівська в Брюховичах Квартира з терасою, великою кухнею-студією, ізольованою кімнатою, коридор функціональний, а в санвузлі гарно поміщається ванна, туалет та широкий рукомийник. Зовнішні стіни збудовані з керамо-блоку, опалення автономне від котельні, в квартирі залиті стяжки та розведене опалення! Житловий комплекс Грінвуд славиться своєю закритою та гарно облагородженою територією, довкола розсаджені хвойні дерева та кущі, підстрижений газон, дитячий та спортивний майданчик і звісно ж навколо сосни, ліс та спокій! З фасадною сторони комплексу багато комерційних приміщень, вже заїхали Близенько та пункт видачі Епіцентр. Скоро відкриються кав’ярні, косметології та багато іншого! За детальною інформацією телефонуйте! Маю відео огляд!

возможна продажа по єОселя
Львівська вул., 92

Продаж 1-кім квартири в ЖК Грінвуд 4, 1 черга Квартира із зручним плануванням, простора кухня студія з виходом на балкон, дві спальні кімнати, вхідна група з місцем під гардероб, санвузол роздільний. В квартирі широкі панорамні вікна, квартира буде світлою. Опалення автономне. Поверх 4/5 Площа 65.9м2 Вартість 65900$ Грінвуд це комплекс в мальовничих Брюховичах, з чудовою прибудинковою територією, малоповерховий комплекс, з власною комерцією. Зовнішні стіни з керамоблоку, утеплення з мін. вати. За детальнішою інформацією телефонуйте!

Незалежності України вул., 19

Продаж 1-кім квартири в ЖК Грінвуд 4 в Брюховичах Квартира на 4 поверсі в 5-ти поверховому будинку з правильним плануванням! Кухня студія з виходом на балкон, суміжний санвузол, спальна кімната з нішею під гардеробну і у вхідній групі також є місце для гардеробної. В квартирі панорамні широкі вікна, дуже гарний вигляд у внутрішній двір який буде з чудово облагородженою територією! Здача будинку на осінь цього року! Забудовник спішить щоб виправдати озвучені терміни(і в них є на це ресурси!) За детальнішою інформацією телефонуйте!

Незалежності України вул., 19
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1-кім квартири в ЖК Грінвуд 4, 1 черга Квартира із зручним плануванням, простора кухня студія з виходом на балкон, спальна кімната з нішею для гардеробної, вхідна група також з місцем під гардероб, санвузол правильної форми. В квартирі широкі панорамні вікна, квартира буде світлою. Опалення автономне. Поверх 4/5 Площа 40.4 м2 Вартість 42 420$ Грінвуд це комплекс в мальовничих Брюховичах, з чудовою прибудинковою територією, малоповерховий комплекс, з власною комерцією. Зовнішні стіни з керамоблоку, утеплення з мін. вати. За детальнішою інформацією звертайтесь, проведу показ в зручний для Вас час!

Незалежності України вул., 19

Продаж 1-кім квартири в ЖК Грінвуд 4 в Брюховичах Квартира на 5 поверсі в 5-ти поверховому будинку з правильним плануванням! Кухня студія з виходом на балкон, суміжний санвузол, спальна кімната з нішею під гардеробну і у вхідній групі також є місце для гардеробної. В квартирі панорамні широкі вікна, дуже гарний вигляд у внутрішній двір який буде з чудово облагородженою територією! Здача будинку на Травень місяць! Забудовник спішить щоб виправдати озвучені терміни(і в них є на це ресурси!) За детальнішою інформацією телефонуйте!

Незалежності України вул., 19

Продаж 3-кім. квартири ВИГЛЯД НА СОСНОВИЙ ЛІС Грінвуд 4 Продаж квартири з трьома ізольованими кімнатами та виглядом прямо на ліс, з панорамними вікнами та балконом. Комплекс з малою кількістю будинків та квартир, в якому передбачені комерційні приміщення, а поруч проходить багато громадського транспорту. Забудовник зробить гарну прибудинкову територію, як і в інших своїх комплексах! За детальнішою інформацією телефонуйте!

Незалежності України вул., 19

Пропонуємо до продажу 2 кім кв. ЖК Грінвуд-2 в Брюховичах Поверх : 5/5 - ліфт Площа : 68 кв.м -Секція 12 - продаж по переуступці , будинок зданий. -Опалення - власна будинкова котельня - індивідуальне регулювання клімату квартири. -2 ізольовані кім , кухня - вітальня , роздільний санвузол , балкон з виглядом на розкішний Брюховицький ліс. -На території ЖК : величні сосни , озеро , зони відпочинку, футбольне поле та багаторівневий ПАРКІНГ . -Поруч вся необхідна інфраструктура : дит.садки , школи , зупинка транспорту , продуктові магазини і тд. Вартість : 71000 $

Львівська вул., 92Е

Продається квартира з сучасним ремонтом в будинку 2018 року побудови в комплексі закритого типу по вул. Львівська 12, Брюховичі. Будинок в якому знаходиться квартира цегляний, утеплення, індивідуальне опалення (газовий 2-х фунційний котел). Закрита від сторонніх осіб територія яка знаходиться в екологічно чистій зоні біля лісу. Для людей які люблясь спокій, природу В квартирі зроблений сучасний ремонт, залишаються всі меблі, техніка. Все як на фото, залишають все. Наявний підігрів підлоги, коридор, кухня, ванна є великий балкон, кладова. Чистий продаж без заміни. Квартиру можна оглядати

Лікарська, 12

Продаж 2-кім квартири в ЖК Грінвуд 3 з виглядом на ЛІС Продаж 2-кім квартири для тих хто цінує затишок! Квартира з дуже гарним та раціональним планування, з виглядом на ліс. Дві ізольовані кімнати, роздільний санвузол, є лоджія з кімнати та відкритий балкон з кухні. Великі гарні вікна зроблять вашу квартиру світлою та просторішою! Площа квартири 52.7м2 Поверх 5/5 Кухня площею: 16.1 м2 За детальнішою інформацією звертайтеся!

Широка вул., 22

Продаж 1-кім квартири Грінвуд 3 з виглядом у внутрішній двір Квартира знаходиться на 2 поверсі(1 житловий над комерцією), правильне планування, панорамні вікна. Опалення автономне, зовнішні стіни з керамоблоку утеплені мінватою. Комплекс буде з гарно облагородженою територією, дитячими та спортивними майданчиками, гарними фасадними рішеннями, в затишній локації, поруч немає гучної дороги чи колії. За детальнішою інформації телефонуйте!

Широка вул., 22

Запрошуємо вас оглянути цей вишуканий обєкт нерухомості, що знаходиться в передмісті Львова, Брюховичах на вулиці Ряснянській в ЖК Форест Затишний житловий комплекс бізнес-класу, малоповерхова забудова із закритою територією, паркінгом, зоною барбекю посеред соснового лісу. Квартира з дорогим якісним ремонтом! Основні переваги: • Розташована на 2-му поверсі • Площа 75.5 квадратних метри • Простора зона кухні-вітальні • Облаштована спальня • Можливість організації в простору під ваші потреби у другій кімнаті • Дизайнерський ремонт та якісні меблі виготовлені на замовлення • Вмонтована якісна техніка • Санвузол з душовою • Підігрів підлоги для вашого комфорту в будь-яку пору року • Простора гардеробна Також додатково можна придбати паркомісце. Квартира доступна для придбання по програмі програма єОселя, єВідновлення та ін. за спеціальними умовами. Не пропустіть можливість стати власником цієї чудової квартири з усіма вигодами сучасного життя! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію.

возможна продажа по єОселя
Ряснянська вул., 6

Ця однокімнатна квартира розташована в новобудові закритого типу в мальовничому місці з чудовим видом на озеро. При вході в квартиру вас вразить якісний ремонт і сучасний дизайн. Кухня-вітальня оформлена в світлих тонах з великими вікнами, які відкриваються на захоплюючий вид на озеро, що створює атмосферу спокою та гармонії. Кухня обладнана сучасною технікою Бош та меблями, що дозволить вам комфортно готувати та приймати гостей. Спальня оформлена з урахуванням вашого комфорту та відпочинку, зручне ліжко та велика тераса з видом на озеро. Ванна кімната обладнана сучасними сантехнічними приладами та якісною плиткою. Є окремий гардероб. Підігрів підлоги в коридорі санвузлі та кухні. Крім того, в будинку є власна інфраструктура, включаючи дитячий майданчик, гараж та паркінг. Ця квартира - ідеальне поєднання комфорту, якості та природної краси. Код квартири #27646487

Львівська вул., 23

Продаж просторої 1но кімнатної квартири 50м2, в Брюховичах в ЖК Хвиля біля озер. Зроблений якісний сучасний ремонт, встановленні меблі та техніка. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги- вхідна зона, кухня та санвузол Територія даного комплексу повністю закрита, є можливість докупити паркомісце, є гостьовий паркінг Прекрасний внутрішній двір з озером та дитячим майданчиком Поряд магазини, кафе, транспортна зупинка Код квартири #27567699 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Львівська, 37

ПРОДАЖ КВАРТИРИ З ЧАСТКОВИМ РЕМОНТОМ Адреса - Брюховичі , вулиця Львівська. Кількість кімнат - трикімнатна квартира. Поверх - 4 з 5. Квартира з незавершеним ремонтом. Виконані роботи: залита стяжка, розведена електрика, стіни під чистову обробку, встановлена тепла підлога на кухні, коридорі, санвузлі, лоджії. Загальна площа - 105 м2, житлова -46.5 м2, кухня - 17,5 м2. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел Vissmann. Наявність каміну, розведені канали тепла у кожну кімнату Тераса. Будинок введений в експлуатацію Продаж з правом власності. Особливості даної квартири - це те, що квартира багаторівнева, з терасою. Вікна виходять у внутрішній двір. Територія будинку закритого типу з парко місцями, дитячим майданчиком та чудовим озером. На першому рівні розміщена кухня, кімната, вітальня з каміном, ванна кімната, засклена лоджія, коридор. На другому рівні кімната , санвузол. Також бонусом до квартири є третій рівень 50 кв.м, де є дві кімнати, санвузол та вихід на терасу. Поруч з будинком: школа, дитячий садок, супермаркет, ліс, озеро відділення нової пошти, аптеки, зупинка громадського транспорту, тощо. Код обєкта: 1585

Львівська вул., 33

Продається 2-3 кім квартира на 8 поверсі в новобудові в Брюховичах по вул.Отця Іздрика , 0 цикл Площа 155 м2 8/8 поверх Вартість -99 000$ Велика кухня вітальня та дві ізольовані кімнати Комунікації усі підключені Індивідуальне газове опалення Два санвузли та гардеробна територія загороджена ,закритого типу . Є гараж Альтанки та відпочинкові зони Будинок розташований серед сосон ,дуже гарний вигляд з вікна ! Продаж терміновий За оглядами -телефонуйте

Отця Іздрика вул., 96

Продаж 3к квартири в ЖК Грінвуд-2, с.Брюховичі, забудовник M-7, секція 6. Площа 92,5кв. м. Поверх 2/5. Опалення -будинкова котельня (встановлено радіатори). Є ліфт. Будинок зданий. Продаж по переуступці. Тип будівництва - монолітно-каркасний. Два балкони. Панорамні вікна. Будинок знаходиться у сосновому лісі. Ціна 1050$ за м2

Львівська вул., 92

Продаж двокімнатної квартири по вул.Львівська , ЖК Грінвуд на етапі будівництва здача 4 квартал 2026 року квартира номер 15 Площа: 62.7 кв.м Поверх:3/5 • 5-поверхові будинки з ліфтом 7 га території • поруч Брюховицький ліс • озеро на території. • Закрита територія • Підземний, гостьовий та багаторівневий паркінг з офісно-спортивним центром Комплектація • енергозберігаючі вікна з потрійним склопакетом і пятикамерним профілем • автоматичні ворота в підземний паркінг • в будинку встановлена автономна котельня з індивідуальним мікрокліматом в кожній квартирі Великий житловий комплекс В зданих секціях вже працють магазини, кавярні, аптеки. На території є дитячі та спортивні майданчики, зони барбекю. На території жк буде озеро ціна 65 208 $

Львівська вул., 92

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Грінвуд 2 без комісії на етапі будівництва здача 4 квартал 2026 року квартира номер 22 Площа: 48.3 кв.м Поверх:4/5 • 5-поверхові будинки з ліфтом 7 га території • поруч Брюховицький ліс • озеро на території. • Закрита територія • Підземний, гостьовий та багаторівневий паркінг з офісно-спортивним центром Комплектація • енергозберігаючі вікна з потрійним склопакетом і пятикамерним профілем • автоматичні ворота в підземний паркінг • в будинку встановлена автономна котельня з індивідуальним мікрокліматом в кожній квартирі Великий житловий комплекс В зданих секціях вже працють магазини, кавярні, аптеки. На території є дитячі та спортивні майданчики, зони барбекю. На території жк буде озеро. ціна 52 647 $

Львівська вул., 92

Продаж 3-кімнатної квартири в затишному ЖК Грінвуд-2, надійний забудовник М7 Естейт! Загальна площа: 74,7 м2. Площа кухні: 14.7 м2. Поверх 2 з 5. Лоджія. Опалення: дахова котельня. Ціна: 72086$, 965 $/м2 Без комісії для покупця! Секція 22, здача в експлуатацію запланована на 3 квартал 2026 року. На території: сосни, озеро, чисельні зони відпочинку, зони для прогулянок і спорту, поля для футболу, баскетболу і волейболу. Навколо: котеджі, тихі вулички та Брюховицький ліс. До проспекту Чорновола і ТРЦ Спартак – 6 км прямої дороги. До Форуму – 8 км, до Епіцентру та Львівської опери – 10 км. До залізничного вокзалу Брюховичів 2 км. Зупинка маршрутки – поруч. За детальною інформацією - телефонуйте!

Львівська вул., 92

Продаж 1-кімнатної квартири в затишному ЖК Грінвуд-2, надійний забудовник М7 Естейт! Загальна площа: 52 м2. Площа кухні: 24 м2. Поверх 1 з 5. Балкон. Опалення: індивідуальне газове опалення. Ціна: 47580$, 915 $/м2 Без комісії для покупця! Секція 20, здача в експлуатацію запланована на 2 квартал 2026 року. На території: сосни, озеро, чисельні зони відпочинку, зони для прогулянок і спорту, поля для футболу, баскетболу і волейболу. Навколо: котеджі, тихі вулички та Брюховицький ліс. До проспекту Чорновола і ТРЦ Спартак – 6 км прямої дороги. До Форуму – 8 км, до Епіцентру та Львівської опери – 10 км. До залізничного вокзалу Брюховичів 2 км. Зупинка маршрутки – поруч. За детальною інформацією - телефонуйте!

Львівська вул., 5

Продаж 2-кімнатної квартири в затишному ЖК Грінвуд-2, надійний забудовник М7 Естейт! Загальна площа: 78,9 м2. Площа кухні: 18 м2. Поверх 2 з 5. Квартира двостороння, балкон; лоджія з видом на озеро. Опалення: індивідуальне газове. Ціна: 71252$, 940 $/м2 Без комісії для покупця! Секція 21, здача в експлуатацію запланована на 2 квартал 2026 року. На території: сосни, озеро, чисельні зони відпочинку, зони для прогулянок і спорту, поля для футболу, баскетболу і волейболу. Навколо: котеджі, тихі вулички та Брюховицький ліс. До проспекту Чорновола і ТРЦ Спартак – 6 км прямої дороги. До Форуму – 8 км, до Епіцентру та Львівської опери – 10 км. До залізничного вокзалу Брюховичів 2 км. Зупинка маршрутки – поруч. За детальною інформацією - телефонуйте!

Львівська вул., 5

Продається 2-кімнатна квартира на 1 поверсі у ЖК комфорт класу Грінвуд-2, смт. Брюховичі. Здача будинку запланована на II квартал 2026р. Поверхів у будинку - 5. Є ліфт. Площа квартири - 54,3 м2 Площа кухні - 10,1 м2 Ціна - $52399,5 Ціна за м2- $965 Є балкон та панорамні енергозберігаючі вікна з потрійним склопакетом і пятикамерним профілем, 2 санвузли, автономна котельня з індивідуальним мікрокліматом в кожній квартирі. Територія ЖК (7 га) закрита. Є підземний з автоматичними воротами, гостьовий та багаторівневий паркінг, офісно-спортивний центр. ЖК розташований у екологічно чистому районі. На території є озеро, а поруч Брюховицький ліс. Інфраструктура розвинена. Поруч є крамнички, аптеки, магазини, зупинки транспорту, кав’ярні, дитячі та спортивні майданчики, зони барбекю, загальноосвітня школа, спортивна і музична школи, інтернат, дитячі садки та центри, ІТ академія, салони краси, фітнесу, нова пошта, банк, обмінник, хімчистка, нотаріус, стоматологія, офіси.До площі ринок - 10 км. До проспекту Чорновола і ТРЦ Спартак – 6 км прямої дороги. ЖК Грінвуд-2 - це гарний вибір для комфортного проживання сімʼєю. Для додаткової інформації телефонуйте за вказаним номером.

Львівська вул., 5

Продаж 2-кімнатної квартири в затишному ЖК Грінвуд-2, надійний забудовник М7 Естейт! Загальна площа: 62,7 м2. Площа кухні: 20.5 м2. Поверх 3 з 5. Балкон. Опалення: дахова котельня. Ціна: 62073$, 990 $/м2 Без комісії для покупця! Секція 22, здача в експлуатацію запланована на 3 квартал 2026 року. На території: сосни, озеро, чисельні зони відпочинку, зони для прогулянок і спорту, поля для футболу, баскетболу і волейболу. Навколо: котеджі, тихі вулички та Брюховицький ліс. До проспекту Чорновола і ТРЦ Спартак – 6 км прямої дороги. До Форуму – 8 км, до Епіцентру та Львівської опери – 10 км. До залізничного вокзалу Брюховичів 2 км. Зупинка маршрутки – поруч. За детальною інформацією - телефонуйте!

Львівська вул., 92

Продаж 2-кімнатної квартири в затишному ЖК Грінвуд-2, надійний забудовник М7 Естейт! Загальна площа: 48,3 м2. Площа кухні: 21.2 м2. Поверх 4 з 5. Лоджія Опалення: дахова котельня. Ціна: 50232$, 1040 $/м2 Без комісії для покупця! Секція 22, здача в експлуатацію запланована на 3 квартал 2026 року. На території: сосни, озеро, чисельні зони відпочинку, зони для прогулянок і спорту, поля для футболу, баскетболу і волейболу. Навколо: котеджі, тихі вулички та Брюховицький ліс. До проспекту Чорновола і ТРЦ Спартак – 6 км прямої дороги. До Форуму – 8 км, до Епіцентру та Львівської опери – 10 км. До залізничного вокзалу Брюховичів 2 км. Зупинка маршрутки – поруч. За детальною інформацією - телефонуйте!

Львівська вул., 92
123...8
1 - 24 из 172 результатов