Запорожское шоссе, 60

Продаж 2 кімнатної квартири на жм Тополя - цегляний будинок - квартира розташована на 8 поверсі 16-ти поверхового будинку - квартира в гарному житловому стані При продажу все залишається в квартирі. Гарна локація з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв"язкою. Ціна 35000 у.о. Телефонуйте, Наталія, спеціаліст з нерухомості агенція "Ексклюзив в нерухомості"

Запорізьке шосе вул., 60

Продам 3-ком.квартиру на ж/м Тополь-1 дом 60. Кирпичный дом ЮМЗ . Квартира находится на 12 эиаже 16 эт.дома в хорошем жилом состоянии. Два новых лифта. Остается мебель и техника, заходи и живи. У дома удобное месторасположение рядом магазины Епицентр, Варус. Рядом школа, дет.сад. Вся транспортная развязка в любую точку города. Цена 44000$.

Продам 3-ком.квартиру Запорожское шоссе дрм 60 Тополь-1

Продається простора трикімнатна квартира з видом на Дніпро! Розташована в Шевченківському районі міста Дніпро, ж/м Тополя-1. Поряд з будинком ТЦ Метро, Епіцентр, Терра, АТБ, лікарні, школи, дитячі садочки та транспорна розвязка в любому напрямку міста. Загальна площа квартири 70 кв.м, площа кухні 8 кв.м. Поверх 12/16. У квартирі роздільний санвузол. Велика лоджія (11 кв.м.), звідки відкривається чудовий краєвид! Чудове місце для комфортного проживання. Телефонуйте для запису на перегляд!

Запорожское шоссе, 60, Шевченківський, Днепр, Днепропетровская 66800.0 USD

ЖК в городе Днепр