Хвойный пер., 8

Продается 1-я квартира на Черемушках. Квартира 44 в.м., расположена в кирпичном доме. Квартира с капитальным ремонтом, укомплектована мебелью и техникой. С кухни выход на балкон, с/у совмещен, облицован. Дом имеет собственную котельную, территория ограждена и охраняется. Вблизи дома расположено все необходимое для комфортной жизни.

Хвойний пров., 8

Код обєкту: 94765. АН "Атланта". Трьох кімнатна квартира в цегляному, новому будинку на вул. провулок Хвойний/Малиновського/Черемушки! Якщо Ви хочете жити в тиші, комфорті і безпеці, без зайвого пафосу, тоді ця квартира для Вас! В квартирі дві спальні, вітальня, кухня з розкритою лоджією, роздільний санвузол, передпокій невелика при вході і хол в який виходять двері всіх приміщень. Дуже вдале розташування по сторонах світла: сонце встає у вітальні та дитячої, а сідати - в спальні і кухні. Виконаний якісний євроремонт з використанням матеріалів провідних світових брендів. Меблі, придбана в галереях Itis, Santarosa, Kalligalis, а також вся техніка, входять у вартість. В квартирі встановлена сигналізація та відеоспостереження. На поверсі є власна комора. Закрита територія з місцями для парковки автомобіля (поруч з будинком розташований гараж, покупку якого можливо обговорити додатково). Будинок розташований в глухому куті, що забезпечує спокій, тишу і безпеку Вашим дітям. Для організації показу звертайтеся за вказаним номером телефону.

Хвойный переулок, 8, Хаджибейский (Малиновский), Одесса, Одесская 150000.0 USD

Код 479646. ЄДИНА пропозиція у цьому будинку!!! Та ще й за вигідною ціною! Продається простора та світла 1-кімнатна квартира площею 43 кв.м у теплому цегляному будинку. Квартира в чудовому стані, з сучасними меблями та побутовою технікою, готова до заселення. У будинку автономне опалення, що забезпечує комфорт у будь-яку пору року. Територія будинку закрита та під охороною, що гарантує вашу безпеку. Розташована в затишному і зручному районі, ця квартира стане ідеальним місцем для комфортного життя. Не втрачайте можливість - телефонуйте зараз для перегляду! ПОСЕРЕДНИКАМ ПРОХАННЯ НЕ ТУРБУВАТИ!

Хвойный переулок, 8, Черемушки, Одесса, Одесская 38000.0 USD

География, Одесса