вул. 2-а Нова, 2

Продам 2к кв , центр міста, вул. Нова 2, квартира в жилому стані, кімнати окремі, велика лоджія засклена. В квартирі є камін. Поряд супермаркети, центральний парк, школа, дитячий садок, зупинка транспорта на м. Київ. Ціна 36.000дол. Торг

Нова 2, 4

№1 Продам 1кімнатну квартиру з меблями в центрі по вул.Нова-2(район Голівуд).Загальна площа 42 м.кв., кухня 8 м.кв. Поверх 1/9. Лоджія засклена, тамбур на дві квартири. В пішій доступності супермаркети, парк, ліцей, садок. Для реального покупця торг. Ціна 36500 $ У нас найбільша база об’єктів по місту та району. Телефонуйте, ми обов’язково підберемо той варіант, що підходить саме Вам.

Продам 1 кімнатну квартиру р-н Академічного ліцею

Продаж 2-х кімнатної квартири поруч центральної частини міста Борисполя. Розташована на 3-тому поверсі/ 9-ти поверхового будинку. Загальною площею 52 кв.м Кімгати окремі 18.2 кв.м ЗАЛ та 14.2 кв.м СПАЛЬНЯ 8 кв.м КУХНЯ 8.1 кв.м КОРИДОР 7 кв.м ЛОДЖІЯ М/пластиковий засклений. С/У -окремо Квартира в житловому стані,гарний стан. Меблі за домовленістю. Тихий район,поруч парк,стадіон, новий Академічного ліцею ,СІЛЬПО, ФОРА, спортивна школа. До центру 5 хв ,вся транспортна інфраструктура розвязка в будь який напрямок міста та на Київ. Тамбор з сусідами на дві квартири. Гарні сусіди. Всі документи підготовлені до продажу. Ціна продажу 41.000$ Вся додаткова інформація по н.т Лариса.

ПРОДАЖ 2-х кв, Бориспіль ЦЕНТР  вул.Нова 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До продажу пропонується повноцінна 2-ох кім.кв , загальною площею 52.9кв.м., яка розташована за адресою вул.Нова -2, буд.10, м.Бориспіль. В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Зручний 5 поверх. Великий спільний балкон для обох кімнат( вхід з великої кімнати). Квартира дуже тепла не кутова. Є ГАЗ! Неподалік центральної частини міста. Поруч все для комфортного життя, є магазини , зупинка , парк , Сільпо, Фора , стадіон , нова пошта . До центру 5хв. Чудова інфраструктура. Чекаємо покупців , торг доречний!

ПРОДАЖ 2-ох кім.кв. Вул.Нова-2 м.Бориспіль‼️

Продам чудову 2-х кімнатну квартиру. 3-й поверх 9-ти поверхового будинку. Відмінне місцерозташування: вул. Нова 2., 3хв. до центрального міського парку, центру міста. Спальний тихий район в радіусі 100м. знаходяться кафе, піцерія, кавʼярні, місце розливу питної води та бювети, міні маркети, магазини, нова сучасна школа (Бориспільський Академічний Ліцей), паркінг з охороною та багато іншого. В квартирі поміняно всю сантехніку/електрику з якісних матеріалів, підлога паркетна дошка, продається з меблями та всією технікою. Право власності більше 3-х років. Власник. Допомозі в продажу не потребую. Під єоселю не рогзлядаємо.

власник
Квартира центр міста

Продається 3 кімнатна квартира по вул. Нова 2, центр, в жилому стані, всі кімнати окремі, гарне розташування, рядом парк, ліцей, супермаркети, тихий двір, гарні сусіди. Ціна 52 000 у.о. Телефонуйте, покажу в зручний для вас час 09******20; 06******48

власник
Продаж 3 кімн. квартири 52 000 у.о.

Житлові комплекси у Бориспіль

Географія Бориспіль