ул. Поправки (Николая Лебедева), 4/39а

Без % простора дизайнерська квартира з окремою спальнею, кладовою у новому будинку. Ремонт зробили у 2020 для себе. Адреса: вул. Юрія Поправки (Миколи Лєбєдєва) 4/39 А, Дніпровський район, Київ Площа: 68 кв. м. Основні характеристики: Кількість спален: 1, велика кухня-вітальня, дві шафи, кладова, місто для робочої зони біля вікна. Санвузол: великий, душова кабіна, бойлер, пральна машина з функцією сушки, тепла підлога. Кухня з вбудованою технікою, посудомийна машина Великий диван, ТВ 60", електричний камін. Два кондиціонери. Розташування: Близькість до метро: 7 хвилин пішки до метро Чернігівська Розвинена інфраструктура: поруч магазини, аптеки, школи, дитячі садки. ТРЦ Проспект з великим магазином Ашан в 5 хвилинах пішки. Зручна транспортна розвязка для швидких переміщень по місту Додаткові переваги: Житловий комплекс 2016, є консьерж, видіонагляд. Паркувальні місця для власників автомобілів поруч з будинком. Зелені зони навколо для прогулянок і відпочинку. Документам більш як 3 років, податок тільки 1%. Ключі на руках, перегляди за домовленістю. Пишіть на телеграм @maxander1, надійшлю відео квартири та будинку.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Юрія Поправки вул. (Миколи Лебедєва), 4/39А

Продається 2к. квартира, Дніпровський р-н, вул. Ю.Поправки 4/39а. До метро Чернігівська 5хв. ходьби. Будинок монолітно-каркасний, спец. проект 2016р. 19поверх/22. Площа 70/33/15м2. Квартира з ремонтом, меблями та технікою. Окрема гардеробна кімната. Є все необхідне для проживання. Чудова інфраструктура: магазини, кавярні, аптеки, школи, дитячі садки. Поруч ТРЦ "Проспект".

возможна продажа по єОселя
Юрія Поправки вул. (Миколи Лебедєва), 4/39а

Продам гарну двокімнатну квартиру у Дніпровському районі по вул. Юрія Поправки 4/39А Загальна площа складає 52 м2, велика 12 м2 кухня, кімнати суміжні, (перепланіровка з однокімнатної). Розташована на 14-му поверсі 20-ти поверхового будинку. Будинок 2016 року, монолітно-каркасна технологія. Свіжий сучасний ремонт з якісних матеріалів. Повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою. До метро Чернігівська 5-7 хвилин пішки.

Юрія Поправки вул. (Миколи Лебедєва), 4/39А