Південна вулиця, 11

Без комісії! Стильна ,затишна 2-х кімнатна квартира на вул. Південна,11, м .Вишневе, чекає на своїх люблячих власників . Будинок 2005 року побудови, 6/10 поверхів , внутрішня не кутова, площа квартири 63.6/28/8.8, дві окремі кімнати по 17.4 м2 та 10.6 м2 , хол 14.3 м2 . Якісний ремонт, зроблений для себе на довгострокову перспективу. Вид з вікон на захід сонця і дитячий майданчик у двір . Завдяки вдалому плануванню квартира наповнена світлом і візуально виглядає більшою. Ванна кімната та туалет роздільні . Великий хол візуально розширює простір і наповнює квартиру простором. Повноцінна гардеробна кімната 4.7м2 . Всі якісні матеріали, які були використані в квартирі ,меблі індивідуального виготовлення та вбудована побутова техніка ( посудомийна машина Bosch та електрична духова шафа Gorenje ). На стінах паперові шпалери. на підлозі керамограніт (хол та кухня з підігрівом ), кімнати ламінат . Сантехніка Kludi , інсталяція Geberit , унітаз Velleroy & Bosch, склопакети Rehau , квартира утеплена ззовні. Поряд розвинена інфраструктура електропоїзди , маршрутне таксі , державні та приватні школи, садочки, центральний ринок , кав’ярні , салони краси все в пішій доступності 10 -15хв . Дві лоджиї засклені, утеплені, одна з виходом на кухню інша у кімнату. В будинку своя котельна з генератором. За додатковою інформацією телефонуйте. Квартира дійсно варта уваги покупця!

владелец
Південна вул., 11

Продаж 1к к-ри вул Південна,11 Вишневе. У квартирі виконано якісний ремонт, квартира затишна, світла, повністю мебльована. Вікна квартири виходять на затишну алею. Санвузол роздільний, великий балкон. Чудова інфраструктура. Поруч школа, садочок, супермаркети, ринок, парк. Хороша транспортна розвязка. Brokigdom. Ми надаємо весь комплекс ріелторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

Південна вул., 11

Продам 2 кімнатну квартиру вул. Південна 11. Будинок 2005 року побудови, 9/10 поверхи, площа квартири 63.6/28/8.8, дві окремі кімнати по 17.4 кв та 10.5 кв, хол 10 кв, ванна та туалет окремі. Дві лоджиї засклені, утеплені, одна з виходом на кухню з батареєю, інша у кімнату, гардеробна 4,7 кв. Квартира у дуже гарному стані, склопакети, кондиціонер, продається з меблями та технікою. В будинку своя котельна зі своїм генератором, так що в будинку взимку тепло. Поряд транспорт, школа, садок.

Продам 2 кімнатну квартиру  вул Південна 11

Исследуйте территорию

География, Вишнёвое