Шовковична вулиця, 7-А

Без комісії! Пропонуємо до продажу 2 кімнатну квартиру в урядовому кварталі, Липки, вул. Шовковична 7 а. Будинок 1933 року, цегляний будинок, сталінка, ж/б перекриття. Квартира розташована на 4/5 поверсі, без ліфта. Загальна площа 62 квадрати. Зроблене автономне опалення, газовий котел. Тепла підлога. Простора кухня-вітальня, 2 окремі кімнати, санвузол з вікном. Вікна кімнат виходять у двір, кухня на вул. Шовковичну. Є балкон. Поряд Маріїнський парк, Майдан Незалежності та Європейська площа в пішій доступності.

ексклюзив
Шовковична вул., 7а

Продаж 3 кімнатної,в центрі міста(Печерські Липки),в ценляному будинку після капітального ремонту.Квартира в гарному ,житловому стані.Можливий продаж з меблями та побутовою технікою.Пкрекриття комбіновані..Кімнати площею 18,5+14.0+12.9.Загальна площа 60 м.кв..Висота стелі 2.87.Склопакети,бр/двері,На всі послуги лічильники.Встановлена газова колонка(завжди є гаряча вода).С/в окремий.Балкон. Чистий продаж. 148700 у.е Можливий торг.Без комісії.

Продаж 3 кімнатної,Центр,Печерські Липки,вул.Шовковична 7 А

"Сталінка", 70/45,5/9 кв.м., 1/5 поверх, висота стель 3 кв. м., кімнати суміжно-роздільні, двостороння, вікна виходять у двір, простора, цегляний будинок із залізобетонними перекриттями. Внутрішні ґрати. Без ремонту. Відмінний варіант для втілення Ваших фантазій (перепланування та ремонту). Шикарне приміщення під офіс, салон, приймальну депутата. Зручне розташування: тихий дворик у самому центрі Києва: - за 2 хвилини ходьби від Маріїнського парку; - за 5 хвилин ходьби від станції метро Хрещатик; - за 10 хвилин ходьби від ТЦ "Гулівер"; - у 2-х хвилинах ходьби від Національного Банку; - у 3-х хвилинах ходьби до Верховної Ради. Первинний продаж, один власник. Ріелтор, 3% комісійних. РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ ТОРГ, ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ.

Продам 3 кiм.квар.,70 кв.м.,1-й п.,Печерськ, .Липки, вул.Шовковична 7а

Шукай квартиру по локації