ул. Тополевая, 18/1

Продажа 2-комн. квартиры в самом востребованном районе Таирова - Тополева/Вузовский Дом кирпич - спецпроект. Квартира очень просторная. Потолки - 3м Этажность - 7/ 10 эт.дома. В квартире выполнен евроремонт в светлых тонах. Укомплектованна мебелью и техникой. Ухоженная придомовая территория. Чистая парадная. Магазины, школы, сады, супермаркуеты в пешой доступности. Дополнительно можно приобрести паркинг. Звоните, покажем в любое удобное для Вас время.

Тополева вул., 18/1

Продається однокімнатна квартира в цегляному будинку на Тополиній з ремонтом. У квартирі виконаний ремонт, гарне планування. Спальня 22 метри з вбудованою шафою, кухня-вітальня 18 метрів, велика ванна кімната, у передпокої вбудована шафа. Вбудована техніка залишається. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 185337

Тополевая улица, 18/1, Киевский, Одесса, Одесская 80000.0 USD

Код 372262. Запрошуємо вас розглянути чудову сонячну квартиру у теплому цегляному будинку на Таїрова! Ця квартира відзначається високоякісним ремонтом та стильним дизайном. Вона пропонується з усіма меблями та вбудованою технікою, які залишаються новому власнику. Додатковими перевагами є наявність домофона та просторого тамбура, а також окрема кладова на поверсі. Ідеально розташоване парковочне місце знаходиться безпосередньо під вікнами квартири, що додає комфорту і зручності вашому щоденному життю. Чудовий спокійний район з насиченою соціальною інфраструктурою та транспортною розвязкою.

Тополевая улица, 18/1, Таирова, Одесса, Одесская 70000.0 USD

ЖК в городе Одесса

География, Одесса