ул. Тобольская, 37

Продам 1к кв возле метро Ботанический Сад. Современная, просторная, уютная квартира, свежий ремонт, укомплектована всем необходимым

Тобольська вул., 37

АН Харків-Ріелтер пропонує придбати 1 кімнатну квартиру на П.Полі, на вул.Тобольська, д.37. Теплий, цегляний, газифікований 5-ти поверховий будинок. Метро Ботанічний сад 7 хвилин пішки. Квартира у житловому стані. Хороша інфраструктура, поряд спортивний клуб "AURA", парк із річкою та ігровими майданчиками "Саржин Яр". У підїзді ремонт, домофон.

Тобольська вул., 37

Код обєкту 2435 Продається затишна та простора 2-кімнатна квартира на першому поверсі пятиповерхового будинку чекає на свого нового власника. Кімнати розділені. Сумісний санвузол. Є можливість збільшення площі квартири за рахунок прибудови. Газова колонка дає можливість бути з гарячою водою цілий рік. Встановлені лічильники на світло, газ та воду. Розташована на вулиці Тобольська, вона чудово підійде для тих, хто цінує комфорт та зручність. Всього 7 хвилин пішки до метро Ботанічний сад та 10 хвилин до Саржин Яр. Поруч із будинком знаходяться дитячі майданчики, сади та школи, що робить квартиру ідеальним вибором для сімї з дітьми. Тихий та спокійний двір дозволить вам насолоджуватися затишною атмосферою та відпочивати після трудового дня. Не проґавте можливість стати власником цієї прекрасної квартири!

Тобольская улица, 37, Шевченковский, Харьков, Харьковская 33500.0 USD

ЖК в городе Харьков

ЖК Мир
21 объявлений
ЖК Ультра
18 объявлений
ЖК Оптима
15 объявлений
ЖК Ключ
8 объявлений