ул. Тимошенко, 13а

Квартира з дорогим і якісним ремонтом, наповнена технікою і добротними деревяними меблями, що підкреслює статус господаря. Зручне і функціональне планування. Дві окремі кімнати, простора вітальня з еркером, готова приймати дорогих гостей і спальня з власним балконом, де можна відновити фізичний і психологічний ресурс і набратися сил на завтрашній день. Особлива деталь квартири - кухня з вікном, мрія будь-якої жінки, робить простір світлим і теплим. Вид з вікна панорамний на Мінську площу.

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 13А

Продається двокімнатна квартира з окремою вітальною, нова техніка, є все необхідне: плита, духовка , холодильник, мікрохвильова піч, два бойлери, кондиціонер, пральна машина. Після ремонту у квартирі ніхто не проживав

Левка Лукяненка вул. (Маршала Тимошенка), 13А

Продам 5к квартиру за адресою Левка Лукяненка 13А. Квартира розташована на 12 поверсі 15 єтажного д. Новий ремонт! Подробна інформація по тел. Власник!

владелец
Продам 5к кв вул Левка Лук‘яненка13А
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

- [x] Продам видову 4 кімнатну простору квартиру метро Мінська , Київ, вулиця Левка Лукʼяненка 13А( колишня Тімошенко13А) метро 5 хвилин пішки . Гарна транспортна розвʼязка метро, зупинки транспорту в різних напрямках по правому берегу і на лівий в піший доступності. Розвинута інфраструктура все в піший доступності для комфортного проживання, Dream-town ТРЦ , бутіки , магазини, супермаркети, критий продуктовий ринок на Мінський, KFC,McDonald’s, школи, магазини, дитячі та спортивні майданчики, дитячий садок , чудовий парк на Оболонскій Набережній, пляж на річці Дніпро.Будинок кооперативний , є Консьерж, парадне доглянуте, на поверсі чисто , тамбур зачиняється на дві квартири . Квартира на 12 поверсі з 20 поверхів . Квартира 4 кімнатна по технічному паспорті, власники зробили перепланування одну кімнату прибрали не несучи перегородки і зробили вітальну, яка додає великий простір як кухня-студія або вітальня, зона відпочинку , або місто для сімейних свят родини .Вікна з кухні- студії і одній кімнати виходять в затишний двір , дві спальні кімнати виходять на метро Мінське , круг , і Оболонський проспект, і далі Оболонську набережну. В квартирі зроблена якісний ремонт з дорогих матеріалів деревʼяна підлога , камінь , плитка і деревʼяні бруси в дизайне гармонійно поєднується з пофарбованими стінами та стеляю, додає відчуття що ви знаходиться не в квартирі а в загородному будинку . Велика ванна кімната з просторою ванною і окремим душ кабіною. Санвузол окремо з бойлером . Можу довго описати переваги і якість квартири стосовно наповнення і затишку, але це не додасть відчуття якщо Ви прийдете на перегляд. В квартирі 90% меблів і техніки залишається, забирають особисті речі. Пропозиція для покупців без відсотків %. З повагою представлю більш детальну інформацію Олексій. Чекаємо на перегляд ( ключі на руках , перегляд за домовленістю).

Продам видову 4 кімнатну квартиру метро Мінська, без %

ЖК в городе Киев