вул. Старонаводницька, 13а

Продаю VIP 4-кімнатну квартиру з видом на ЖК «Tsarsky», по вул. Старонаводницька 13А, Центр, Печерський район. - Апартаменти загальною площею: 200 м2, великий передпокій, що переходить у велику вітальню/кухня/їдальня студія з виходом на балкон, 2 господарські спальні (в одній з них вихід на балкон/лоджію); спальня/кабінет; 2 з/в (душова/джакузі); тих приміщення. - знаходяться на 11 поверсі з видом на «Tsarsky» - У квартирі зроблений дорогий, якісний ремонт. Цілком укомплектована меблями, технікою, сантехніка зі світових брендів. Все зроблено під ключ. - Своя територія, наземний та підземний паркінг. - Центр Печерського району, місця дозвілля, адміністративні установи, БЦ, відмінна транспортна розвязка (ст.м. Печерська – 5 хвилин).

Старонаводницька вул., 13а

Пропонується на продаж унікальна квартира на вул. Старонаводницька, 13А площею 400 м2. Простора 6-кімнатна квартира з вишуканим дизайном, яка включає в себе всі необхідні меблі та техніку для комфортного проживання. У великій вітальні розташована зручна диван-ліжко, крісла та столик для кави. Кухня обладнана сучасною технікою, включаючи холодильник, плиту, духовку та посудомийну машину. Планування квартири: -5 окремих спалень -3 санвузли -4 балкони -кухня -велика вітальня Також на продаж є 2 паркомісця, ціна-25000$ Загальна атмосфера квартири — це поєднання комфорту, стилю та функціональності.

Старонаводницька вул., 13А

Простора квартира в житловому комплексі преміум-класу 2005 року по вулиці Старонаводницька 13 а , м Печерська . Передпокій з вбудованою шафою, кухня, вітальня, 2 спальні та кабінет, два санвузли, бойлер. Підлога з підігрівом, якісні меблі. Укомплектована меблями та побутовою технікою від провідних виробників. У квартирі є все для комфортного проживання. Паркінг. Наземний безкоштовний паркінг. Свій дитячий майданчик . Опалення централізоване, під час відключень світла є опалення, подача холодної та гарячої води, робота ліфтів, освітлення місць загального користування ( в т.ч.паркінга ), а також працює протипожежна система. Закрита териорія під охороною , відеонагляд. Поруч магазини, спортивний комплекс преміум класу Tsarsky City Resort, кавярні, ресторани, метро Печерська. Просторная квартира в жилом комплексе премиум-класса 2005 года по улице Старонаводницкая, метро Печерская, Киев Прихожая со встроенным шкафом, кухня, гостиная, 2 спальни и кабинет, два санузла, бойлер. Полы с подогревом, качественная мебель. Укомплектована мебелью и бытовой техникой от ведущих производителей. В квартире есть все для удобного проживания. Паркинг. Бесплатный наземный паркинг. Своя детская площадка. Отопление централизованное, при отключениях света есть отопление, подача холодной и горячей воды, работа лифтов, освещение мест общего пользования (в т.ч.паркинга), а также работает противопожарная система.Закрытая терриория под охраной, видеонаблюдение. Рядом магазины, спортивный комплекс премиум класса Tsarsky City Resort, кафе, рестораны, метро Печерская Приглашаю на просмотры в удобное для Вас время!

Продажа квартиры  ПЕЧЕРСК , Старонаводницкая, Киев БЕЗ КОМИССИИ

Житлові комплекси у Київ