вул. Спаська, 35

Дизайнерский ремонт! Клубный дом Spas Sky для людей со вкусом! Подол - это центр культурного и исторического наследия Киева. Недалеко от Spas Sky находятся выставочные центры, театры, церкви, художественные галереи и множество музеев. Всего за 5 минут ходьбы Вы попадете на живописную набережную Днепра, за 15 минут - до Андреевского спуска. Презентабельная входная группа, консьерж-сервис, охрана, холл украшен керамической мозаикой, зеркалами. Паркинг с зарядными станциями для электромобилей. Рядом набережная Днепра. Мебель , паркет и двери выполнены с натуральной древесины. Санузел облицован натуральным Мрамором. Прихожая, гардеробная и санузел- тёплые полы. Кондиционеры - Mitsubishi. Выполнена полная звукоизоляция квартиры. Встроенная техника:духовой шкаф, посудомойка, варочная поверхность с вытяжной функцией, холодильник. Столешница и рабочая стенка(фартук) из искусственного камня. Мраморные подоконники иэлектрокарниз в спальне. Датчики протечки воды

Спаська вул., 35

До вашої уваги пропонується 1-кімнатна квартира 87.7 м² на 5 поверсі з видом з вікон на вул. Спаська, річку Дніпро та центр міта у житловому комплексі «Spas Sky» Продаж за правом власності менше 3 років. Новий житловий комплекс преміум-класу «Spas Sky» розташований у Подільському районі міста Києва за адресою вул. Спаська 35. Клубний будинок виконаний у стилі старого Подолу: невелика поверховість, застосування декоративного каменю, пастельні тони оздоблення, мансардний дах та відкриті балкони з видом на історичний центр. Дістатись будь-якого куточка Києва від комплексу не складно - до станції метро «Контрактова Площа» можна дійти всього за 7 хвилин. Також можна прогулятися до станції "Поштова Площа", що займе 15 хвилин. А супермаркети великих торгових мереж "Фуршет", "Біл-Март", "Сільпо" та "Біллі" в пішій доступності, 10-15 хвилин. Також за 10 хвилин на авто можна доїхати за продуктами до гіпермаркету «Ашан». Житловий комплекс Spas Sky оточений зеленню: з одного боку Дніпро, а з іншого парки. За 5 хвилин ви потрапляєте на мальовничу набережну Дніпра, за 15 хвилин до Андріївського узвозу. Там розташована Андріївська церква, звідки відкривається дивовижний краєвид на Київ. Остання квартира після будівельників з такою площею в даному житловому комплексі, що дозволяє Вам реалізувати власні ідеї. Дуже хороше планування без конструкцій, що дає можливість перепланування квартири. Можна збільшити цю площу до 215,8 м ².

Спаська вул., 35

До вашої уваги пропонується 3-кімнатна квартира 128.1 м² на 5 поверсі з видом з видом з вікон на вул. Спаська, річку Дніпро та центр міта у житловому комплексі «Spas Sky» Продаж за правом власності менше 3 років. Новий житловий комплекс преміум-класу «Spas Sky» розташований у Подільському районі міста Києва за адресою вул. Спаська 35. Клубний будинок виконаний у стилі старого Подолу: невелика поверховість, застосування декоративного каменю, пастельні тони оздоблення, мансардний дах та відкриті балкони з видом на історичний центр. Дістатись будь-якого куточка Києва від комплексу не складно - до станції метро «Контрактова Площа» можна дійти всього за 7 хвилин. Також можна прогулятися до станції "Поштова Площа", що займе 15 хвилин. А супермаркети великих торгових мереж "Фуршет", "Біл-Март", "Сільпо" та "Біллі" в пішій доступності, 10-15 хвилин. Також за 10 хвилин на авто можна доїхати за продуктами до гіпермаркету «Ашан». Житловий комплекс Spas Sky оточений зеленню: з одного боку Дніпро, а з іншого парки. За 5 хвилин ви потрапляєте на мальовничу набережну Дніпра, за 15 хвилин до Андріївського узвозу. Там розташована Андріївська церква, звідки відкривається дивовижний краєвид на Київ. Остання квартира після будівельників з такою площею в даному житловому комплексі, що дозволяє Вам реалізувати власні ідеї. Дуже хороше планування без конструкцій, що дає можливість перепланування квартири. Можна збільшити цю площу до 215,8 м ².

Спаська вул., 35
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продается видовая квартира! Клубный дом Spas Sky для людей со вкусом! Подол - это центр культурного и исторического наследия Киева. Недалеко от Spas Sky находятся выставочные центры, театры, церкви, художественные галереи и множество музеев. Всего за 5 минут ходьбы Вы попадете на живописную набережную Днепра, за 15 минут - до Андреевского спуска. Spas Sky - это клубный дом для людей, которые ценят комфорт и изысканность. Стильный дизайнерский ремонт , использованы импортные отделочные материалы, техника ведущих производителей, мебель на заказ. Так же есть отдельная гардеробная. Удачное зонирование, с возможностью организации пространства по собственному усмотрению. Презентабельная входная группа, консьерж-сервис, охрана, холл украшен керамической мозаикой, зеркалами. Паркинг с зарядными станциями для электромобилей. Рядом набережная Днепра, Контактовая площадь. Приватность и уют посреди бушующего, делового центра столицы, поэтому в Spas Sky Вы и Ваша семья будете чувствовать себя в полной гармонии и с удовольствием возвращаться домой. Продажа БЕЗ КОМИССИИ

Без % Продажа 2к, 90кв.м Ул.Спасская 35, Клубный дом на Подоле

Рідкісний варіант, квартира на затишному Подолі . Продумане планування, авторський дизайн, якісні оздоблювальні матеріали. Квартира розташована на невисокому поверсі, має дві окремі кімнати та простору кухню-вітальню. Також має дві окремі великі тераси. Вікна у тихий двір. Житловий комплект преміум класу. Цілодобова охорона комплексу. В будинку є паркінг, ліфт спускається на паркінг та працює під час відключень світла. Без% співпраця з колегами без дублювання в рекламі.

БЕЗ% ЖК Spas Sky, спас скай, 3к квартира з терасою на Подолі. Спаська

Пропонується до продажу квартира 90 м.кв. з видом на Дніпро в престижному клубному будинку «Spas Sky». - Київ, Подільский р-н, вул. Спаська 35 - Історична частина Подолу, 500 м. метро Контрактова площа, памятники архітектури, художні галереї, Андріївський узвіз, Поштова та Контрактова площі, набережна Дніпра, кафе, ресторани, магазини; - Клубний будинок еліт класу, зданий в експлуатацію в 2019 році; - Поверх 6/9, загальна площа 90 м.кв. (з площею балкона); - Зроблене перепланування згідно дизайн проекту: кухня-вітальня 25 м.кв., спальня 20 м.кв., гардеробна кімната 6 м.кв., побутова (для прально/сушильних машин, зберігання) кімната 6 м.кв., санвузли 7 та 3 м.кв., балкон 4 м.кв.; - Зроблений частковий ремонт згідно проекту: повна розводка електрики, виводи для води в кухні, двох санвузлах, ванній, гардеробній кімнатах. Стелі та стіни виготовлені під чистове шпаклювання; - Зроблена додаткова шумоізоляція/утеплення квартири; - Будинок має затишну, зелену, охороняєму територію з дитячими та спортивними майданчиками, підземний паркінг-укриття, автономне опалення; - На кожному поверсі розташована власна лаунж зона; - Покупцю надається розроблений деталізований дизайн-проект квартири; - Продаж без комісії, запрошуємо на перегляди)

Без комісії. Продаж квартири 90 м.кв. ЖК «Spas Sky». Частковий ремонт

Прямая продажа! Продажа 2к квартиры в клубном доме на Подоле в ЖК Spas Sky! Площадь: 110 м2. Спальни: 2 с выходом на террасу Кухня с выходом на террасу С/у с ванной Гардеробные Огромная кухня-гостиная для отдыха всей семьи). Панорамные окна в пол, много света в квартире! Охрана и консьерж сервис. В квартире выполнен качественный ремонт из современных материалов. Во время ремонта уделили внимание шумоизоляции, тк ремонт делали для себя! Установлена вся техника и мебель. Тихий двор, прекрасные виды, уникальное место для жизни, в доме 9 этажей - эстетика на каждом этаже- это только подчеркивает статус дома! Предусмотрен подземный паркинг. Есть паркоместо- отдельно! Просмотр в удобное время).

Продажа 2к НОВОЙ квартиры 110м2 ЖК Spass Sky

Ексклюзивна квартира в престижному клубному будинку м. Київ, вул. Спаська, 35, ЖК "Spas Sky" Загальна площа: 104,0 м² Житлова площа: 28,0 м² Площа кухні: 40,0 м² -2 спальні - кухня-студія з вітальнею -2 санвузли -гардероб Виконан дизайнерський ремонт,будівельні матеріали, меблі та побутова техніка високої якості. Італійська плитка, мармур, паркетна дошка, підігрів підлоги, повний комплект побутової техніки. Панорамні вікна від підлоги до стелі. Розвинена інфраструктура району Поряд із Контрактова площа, набережна Дніпра, магазини, ресторани, та вся необхідна інфраструктура. Безпека: Цілодобова охорона Консьєрж-сервіс Розкіш і комфорт у самому серці Києва. Зручне розташування, дизайнерський ремонт і ексклюзивне планування роблять цю квартиру ідеальним місцем для життя.

Спаська, 35,    Spas Sky   трикімнатна квартира з ремонтом