вул. Бабаджаняна (Рекордна), 25

3 кімнатна квартира, спецпроект, площею 92, 2 кв. м. під житло чи комерцію. Квартира світла у хорошому житловому стані. Кімнати роздільні: 25, 2.16, 4.12, 4 кв. м. Коридор 19, 3 кв. м правильної форми. Санвузол та ванна кімната окремі. Є закритий тамбур на 4 квартири із дружними адекватними сусідами. Вхід у підїзд за допомогою домофону. Є можливість платного та безкоштовного паркування біля будинку. Поруч супермаркет Таврія-В, школа, Малинівський будівельний ринок, поліклініка, дитячий садок, бювет, базар. Чудова розвинена інфраструктура. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 164249

Рекордная улица, 25, Малиновский, Одесса, Одесская 63000.0 USD

У продажу 2 кімнатна квартира в новому будинку. Спецпроект. Сучасний ремонт, металопластикові вікна. Броньовані двері. Кухня 12м. Кімнати просторі і світлі. Тихий, затишний двір. Розвинена інфраструктура і розвязка. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 127297

Рекордная улица, 25, Малиновский, Одесса, Одесская 60000.0 USD

Код об`єкта: 242201. АН "Атланта".У продажу 3-кімнатна квартира в цегляному спецпроекті на Черемхах.Ідеальний варіант для великої родини.Квартира двостороння з роздільними кімнатами, що дозволяє не порушувати простір близьких людей.Кімнати світлі, просторі. Кухня велика в якій можна комфортно розміститися за столом.Лоджія засклена і використовується як зона відпочинку з видом на місто.Стіни товсті, взимку тепло, влітку свіжі.У дворі дитячий майданчик огороджений, двір не проїзний.Багато дерев навколо будинку, в 100 метрах Таврія та школа.Є місце для паркування, поруч стоянка, що охороняється.Телефонуйте і ми Вам дамо змогу побачити цю чудову квартиру!

Рекордная улица, 25, Хаджибейский (Малиновский), Одесса, Одесская 75000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код объекта: 251683. АН "Атланта".Предлагается вашему вниманию 4-х комнатная квартира, район Черемушек, улица Маршала Бабаджаняна (Рекордная).Дом расположен в глубине тихого уютного двора.Выполнен капитальный ремонт. Хозяева объединили 2-х и 3-х комнатные квартиры в одну. Большая кухня столовая, 4 отдельные комнаты. Два санузла, 2 ванные комнаты( одна из спальни) гардеробная, постирочная. Квартира продается с мебелью и техникой.Дом газифицирован, подключен к центральному отоплению.Квартира оборудована всем необходимым для комфортной жизни.Вблизи дома есть школа, детская площадка, рынок, супермаркет.Микрорайон с развитой инфраструктурой, удобной транспортной развязкой.Квартира подойдет большой многодетной семье или двум поколениям в одном жилье.Просмотры в любое удобное время!

Рекордная улица, 25, Хаджибейский (Малиновский), Одесса, Одесская 135000.0 USD

Код об`єкта: 329747. АН "Атланта".4-кімнатна квартира для великої родини на Черемхах!Простора квартира на Рекордній вулиці під ремонт. Встановлено МТП вікна, у кожній кімнаті засклена лоджія. У квартирі встановлені лічильники на воду, електрику, газ та тепловий лічильник на будинок. Ваш шанс втілити в життя найсміливіші дизайнерські рішення на 150 м. кв. вільної площі!Чиста парадна, ліфт у робочому стані та затишний двір з дитячим майданчиком! Будинок розташований в самому центрі Черемшок, поруч школи, поліклініка, дитячий садок, Таврія В та Малинівський ринок! Хороша транспортна розв`язка, зручно добиратися до будь-якої точки міста за найкоротший термін!Телефонуйте!

Рекордная улица, 25, Хаджибейский (Малиновский), Одесса, Одесская 80000.0 USD