ул. Пчилки, 2б

Квартира актуальна і вільна. Вітаю! Здається, ви знайшли чудову квартиру, яка відповідає всім вашим вимогам. Давайте ще раз підсумуємо всі ключові параметри та переваги: Адреса: Дарницький район, Позняки, вул. Олени Пчілки 2Б, будинок 2008 року побудови. - Ремонт та меблі: Квартира вже з ремонтом, меблі та техніка залишаються. - Поверх: Зручний третій поверх, що дуже важливо при відключеннях електрики, оскільки легко піднятися пішки, і всі комунікації працюють. - Локація: Квартира знаходиться в одному з найкращих районів Києва з розвиненою інфраструктурою: - Поруч гіпермаркет «Ашан». - Багато комерційних приміщень, салонів, спортивних клубів. - Зупинки громадського транспорту. - В 20 хвилинах пішки від станції метро «Позняки». - Поряд знаходяться вулиці: Здолбунівська, Драгоманова, Анни Ахматової, Дніпровська набережна, Княжий Затон, Срібнокільська, Ревуцького, Урлівська. - Планування: - Окрема кімната з диваном, шафами, робочим столом і кондиціонером. - Окрема кухня з виходом на просторий балкон з чудовим виглядом. - Санвузол з ванною, туалетом і умивальником. - Хол з додатковими шафами. - Вид з вікон: Вікна не виходять на сусідні будинки, що забезпечує приватність. - Вартість: Вигідна ціна в порівнянні з аналогічними пропозиціями. Без комісії агентства. Виглядає, що ви дійсно знайшли найкращий варіант! Дзвоніть, і я покажу Вам її в зручний для Вас час.

Пчілки Олени вул., 2Б

Вул. Олени Пчілки, 2-Б. Трикімнатна квартира 96,6 м.кв., розміщена на 13 поверсі 25 поверхового будинку. Розумне планування: 3 окремі кімнати, кухня 12 м.кв. з лоджією 4 м.кв. , хол 15 м.кв. Квартира в гарному житловому стані, виконаний ремонт. 1 кімната потребує ремонту. Облаштована гардеробна кімната, вбудована кухня з технікою: вбудована духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, посудомийна машина, пральна машина. Лоджії утеплені та мебльовані. Шафа купе, ліжко. Закритий, чистий під’їзд. Чудова локація, розвинута інфраструктура. Гарна транспортна розв’язка. Без комісія для покупця. Ціна: 96 000 у.е.

Пчілки Олени вул., 2б

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу : Пчелки 2 Б, которая находиться на 18 этаже 22 этажного дома. Квартира светлая просторная,балконная лоджия застеклена,укомплектована мебелью,хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка и инфраструктура.Документам больше трех лет. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством! До вашої уваги представлена 1 кімнатна квартира на продаж за адресою: Пчелки 2 Б, яка знаходиться на 18 поверсі 22 поверхового будинку. Квартира світла простора, балконна лоджія засклена, укомплектована меблями, гарна ізоляція. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка та інфраструктура. Документам понад три роки. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти від реальних орендодавців та продавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Пчілки Олени вул., 2Б
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж 1к квартири на вул. О. Пчілки, 2б. Квартира з ремонтом на 19/25 поверхового будинку. Загальна площа 42кв.м. Є всі меблі та побутова техніка для комфортного життя. Кухня 9 кв.м з великою лоджією. Потребує косметичного ремонту. Гарна пропозиція під орендний бізнес. Вся необхідна інфраструктура поруч. Неподалік зона відпочинку з озером. Ціна 63000у.о. торг

Пчілки Олени вул., 2б

БЕЗ КОМІСІЇ продається 3-х кімнатна квартира на Позняках, на вулиці Олени Пчілки, 2б, на 16 поверсі 22 поверхового будинку. Загальна площа квартири 97кв.м, 3 великі окремі кімнати, просторий хол, коридор, 2 великі лоджії: одна з кухні, одна зі спальні. Санвузол роздільний, встановлений бойлер, на кухні - меблі. Охайне парадне, 3 ліфта, один з яких вантажний. Цілодобово консьєрж . Будинок розташований в зручному місці.Неподалік, школа, ліцей, дитячий садочок, клініка "Гармонія здоров"я" супермаркети "Ашан," Сільпо," "Новус". Навколо будинку дитячі та спортивні майданчики, кафе. До метро Позняки їхати маршруткою 8 хвилин. Можливий продаж за програмою «Є-Відновлення». Ціна 82500у.о. БЕЗ КОМІСІЇ для покупця.

Олени Пчілки, 2б

Без комісії для покупця. Продається 4-кімнатна квартира по вул. Олени Пчілки 2б (Позняки), загальною площею 116 кв.м. Квартира з ремонтом. Великий хол 20 кв.м використовується як вітальня. Кімнати площею 18, 17, 14 та 12 кв.м. Санвузол роздільний. Є дві лоджії. Поруч з будинком є все необхідне, в двох хвилинах пішки- Ашан, зручна транспортна розв’язка, пару хвилин до виїзду на Дарницький міст. Ціна 99 000 у.е. Без комісії 06*********59 Дарія

Без комісіі! Продаж просторої 4-кім. квартири на Позняках

Вашій увазі пропонується продаж 1 кімн. квартири вул. Олени Пчілки, 2б, м. Позняки, Дарницький район. Квартира розташована на 8 поверсі 22 поверхового будинку. Загальна площа квартири 43 кв.м. житлова 18 кв.м. та кухня 10 кв.м. У квартирі зроблений ремонт Квартира повністю мебльована, та є вся необхідна техніка. Гарна інфраструктура та транспортна розвязка Документам більше 3-х років, власники в Україні. Комісію за послуги сплачує покупець.

1 кімн. квартира вул. Олени Пчілки, 2б, м. Позняки Дарницький район.