ул. Практичная, 3

Дизайнерська квартира в ЖК Parkland вул.Практична,3 (куб), 4/10 пов., площею 42 кв.м. Новий сучасний ремонт в стилі Loft, кухня-вітальня з вбудованою технікою ( ел. духова шафа, газова варочна поверхня, витяжка, мікрохвильова піч, кондиціонер, ТВ) та окрема спальня з 2-спальним ліжком, великою шафою-купе, засклена лоджія виходить у двір з чудовим ландшафтним дизайном. С/в- суміжний, облаштований передпокій . Унікальність квартири полягає в тому, що опалення здійснюється за допомогою газового 2-контурного котла, який працює як на опалення так і на підігрів води .Територія комплексу закрита, має два заїзди, що охороняються. Розвинена власна інфраструктура із зонами відпочинку для дітей і дорослих, магазини, ресторани, дитсадки, школа, салони краси, спортзал, Нова пошта, безліч кавярень, багаторівневий та гостьовий паркінг. Перевагою є автономне газове опалення та низькі комунальні платежі. Поряд з ЖК Parkland розташований Голосіївській ліс з каскадом мальовничих озер . Метро Васильківська- 12 хвилин пішки. Ідеально як для життя так і під здачу в оренду.

Практична вул., 3

Продаж квартири в жк ПаркЛенд. Комплекс закритого типу, з охороною, дуже розвинена своя інфраструктура. Метро 20 хвилин пішки. У квартирі 3 окремі кімнати, 2 сан-вузли, 2 гардеробні. Є уся техніка на кухні, підігрів підлоги. В самомі домі є дуже красивий свій двір. Поруч ЖК Нова Англія, Лікоград, Перфект Таун, Венеція, Британський Квартал. Квартира в ідеальному стані. Є уся техніка.

Практична вул., 3

Ищи недвижимость в Киеве и пригороде

Однокімнатна квартира з кращим плануванням в житловому комплексі закритого типу.квартира не кутова,тепла,світла, бо є панорамні вікна,які виходять у внутрішній закритий двір з чудовим ландшафтним дизайном. В квартирі є гардеробне приміщення та велика лоджія,простора кухня може бути кухнею-вітальнею.В квартирі зроблена лазерна стяжка, штукатурка, розведена електропровідка,встановлені два кондиціонери. Комплекс зі своєю охороною має розвинуту інфраструктуру.Поряд з будинком є триповерховий паркінг та парковки для гостей. Навпроти комплексу зупинка громадського транпорту.До метро Васильківська пішки 10-15 хвилин.

Практична вул., 3
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ЖК PARKLAND Голосіївського р-ну. Вул. Березова Поверх - 2 / 4 Площа - 25 / 20 / 5 м2 Смарт-квартира з ремонтом.Затишна світла квартира, є балкон, вся необхідна для життя техніка: холодильник, плита, бойлер, пральна машинка. Комплекс закритого типу з охороною та відеоспостереженням по території ЖК, доглянута зелена територія з безліччю магазинів, кафе, салонів, відділенням пошти, зонами для відпочинку, дитячими та спортивними майданчиками. Є можливість паркування біля будинку, а також платні паркомісця, в тому числі з електрозарядкою для автомобіля. Інфраструктура в кроковій доступності: супермаркети, школа, дитячий садок, 2-поверховий спорткомплекс Sportlife з басейном, парк, озеро. Станція метро Васильківська 1 км (15 хв) до Центру міста 15 хв. на авто. Ціна - 49 500 USD Телефонуйте, перегляд в зручний для вас час.

Практична вул., 3

ЖК в городе Киев