ул. Печерская, 6

Продам 2-во кімнатну квартиру ЖК «Брест - Литовський» с. Чайки вул. Печерська, 6 Квартира розташована на 12 поверсі, 15 поверхового будинку. Велика квартира загальною площею 73 м2. В квартирі гарне планування: окремі кімнати – 19,7 м2 та 20,9 м2, кухня 11 м2 з виходом на балкон, 2-ва санвузла, передпокій 15 м2. Квартира продається з меблями та технікою (бойлер, ванна та душова кабіна, електрична плита, кондиціонер, двоспальне ліжко, велика шафа-купе та і.н). Біля будинку знаходяться магазини, Novus. Нова Пошта, зупинка транспорту, неподалік ЖК «Чайка», клініка "Viva". ЖК розташований у 5 км від Києва, найближча станція метро Житомирська. Розглядаємо безготівковий розрахунок та усі програми. Ціна: 74 000 у.о Без %

Печерська вул., 6

Продам квартиру з якісним ремонтом, меблями і технікою в Житловому комплексі 1012 року - ЖК Брест-Литрвський. Площа 49м2. Розташований в 5 км від метро Житомирська. Доглянута прибудинкова територія з розвиненою інфраструктурою і гарною транспортною розвязкою. Квартира в ідеальному стані - заїзджай і живи. Найкращий варіант по співвідношенню ціна-якість

Печерська вул., 6

Продаж 1к. квартири у ЖК Брест-Литовський с. Чайки, вул. Печерська 6 побудовано у 2009р. Можливий продаж за програмою Є-Оселя!!! 15 хвилин до М. Житомирська на громадському транспорті, тихий, затишний ЖК, поруч ліс, розвинена інфраструктура, супермаркет Novus, Нова Пошта, аптека, парковка, дитячій та спортивний майданчики Власна котельна на даху (незалежне опалення) Дві лінії електропостачання (основна та резервна) Вода автономна, є дві власні скважини Квартира готова до продажу!

Печерська вул., 6
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Ця квартира для тих, хто любить тишу і свіже лісове повітря, при цьому максимальну близкість до Києва, наявність необхідної інфраструктури та зручної транспортної розвʼязки. То ж до вашої уваги затишна 1-к квартира з ремонтом і меблями. Розташована в ЖК Брест-Литовське, с. Чайки, вул. Печерська 6 (до м.Житомирська 15хв на автобусі, зупинка прямо під домом або 7хв автомобілем ). Загальний метраж по техпаспорту - 46,1 м2, поверх 6, не кутова, балкон засклений. Рік здачі будинку-2009. Будинок якісно побудований (взимку тепло, влітку тримається прохолода). Опалення централізоване (є своя котельня), додатково власники скидались на генератори (у разі відключення світла), окрім міської води - є своя скважина. Розташування класне, хвойний ліс через дорогу. Продається разом зі всима меблями і технікою, які ви бачите на фото. Підійде як для проживання вас та вашої родини, так і для інвестиції під подальшу оренду (середня ціна 9000 грн/міс). Поруч з будинком Novus, відділення Нової Пошти, християнська академія, автодром Чайка, різні магазинчики, аптека та інше. Документи для продажу всі готові (праву власності більше 3х років). Розглядаємо Єоселю, сертифікат та інші програми. Приїздіть на перегляд і самі побачите всі плюси вашого майбутнього сімейного гніздечка! Всі питання задавайте по телефону або пишіть в месенджери.

Продам 1-к квартиру з ремонтом і меблями, ЖК Брест-Литовське, с.Чайки

Продаж 2-кім. квартири 75 м2, ЖК Брест-Литовський, с.Чайки, вул.Печерська 6. Квартира знаходиться на 3/14 поверх. Перероблена в трьох кімнатну. 2 окремі кімнати, санвузол, гардеробна та вітальня. Є балкон. Квартира облаштована всією необхідною технікою та меблями, встановлений кондиціонер. Тепла та затишна квартира. В підїзді 2 ліфти, вантажний та пасажирський. В будинку є підземний паркінг та відкрита парковка під охороною. Поряд супермаркет NOVUS, Нова Пошта, приватний дитячий садок, зупинка громадського транспорту, клініка VIVA та ліс для прогулянок. Зручний виїзд до Житомирської траси. Можливий продаж по Єоселі. Документам більше 3-х років. Продаж без комісії.

Печёрская улица, 6, Чайки (Бучанский), Киевская 85000.0 USD

Продається, одно кімнатна квартира, з хорошим ремонтом, до станції метро Житомирська громадським транспортом 20 хв. метро Житомирська, поруч великий торгівельний продуктовий магазин, медична клініка VIVA, нова пошта, поруч ліс, розташована на сьомому поверсі, квартира в хорошому стані від власника, ціна договірна, деталі за телефоном.

владелец
Печёрская улица, 6, Чайки (Бучанский), Киевская 48000.0 USD

География, Чайки