ул. Петлюры (Черняховского), 36б

Продаж однокімнатної квартири у м. Бровари, С. Петлюри 36Б. Будинок: монолітно-каркасний. Доглянута територія, гостьовий паркінг, дитячі майданчики, магазин. Квартира розташована на 6-му поверсі 21 поверхового будинку. Вікна виходять надвір, сонячна сторона. Комплектація всім необхідним. Передбачено балкон. Гардероб. Неподалік будинку: ТРЦ Термінал, продуктові супермаркети, Novus? Епіцентр, школа, дитячий садок, спортзал, кафе, ресторан.

возможна продажа по єОселя
Симона Петлюри вул., 36Б

Продам 2-кімнатну квартиру у житловому комплексі економ-класу «Атлант», вул. Петлюри, Бровари, станція метро "Лісова" - 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-953-059 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 4-й поверх 21-поверхового будинку. Загальна площа - 65 кв.м: кухня 9 кв.м, 2 кімната, 1 балкон, санвузол роздільний. У квартирі виконаний євроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $ 85 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Симона Петлюри вул., 36б

Продам 1к квартиру по вул.Симона Петлюри,36б в м.Бровари. Цікаве планування за рахунок ніші у кімнаті , в якій легко вмістилося двоспальне ліжко. Меблі , техніка , ремонт , все у відмінному стані. Санвузол сумісний , гардеробна. Будинок побудований у 2014 році , ремонти вже ніхто не робить , спокійні сусіди. Розглянемо продаж за програмою єОселя та ін.

1 к квартира вул.Петлюри,36б єОселя
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається 2-х кімнатна видова квартира в ЖК вул.Симона Петлюри(Черняховського), 36, 36А, 36Б. В квартирі зроблений євроремонт з якісних матеріалів. Знаходиться на 19 поверсі 21 поверхового будинку. З вікон відкривається дуже гарний краєвид: на ліс, на Бровари і на Київ. Квартира світла дизайн квартири виконано в світлих кольорах, а вікна виходять на південь; простора 65 м2 загальна площа (36 м2 житлова), зроблено оптимальне перепланування. Квартира дуже тепла та затишна: замінені вхідні броньовані двері і вікна Elite SL 82, радіатори встановлено більш потужні та енергоефективні, змонтована підвісна стеля - тож все це разом дає додаткову звуко- і теплоізоляцію. Змонтована тепла підлога: на кухні, на балконі (балкон обєднано з кухнею), в коридорі та у ванній кімнаті, а в житлових кімнатах встановлені інверторні кондиціонери. Всі комунікації в квартирі зроблено з якісних матеріалів і для максимально комфортного користування будь-яким побутовим обладнанням. В квартирі встановлено відеодомофон. Також відеоспостереження є в ліфтах, в підїзді та біля будинку. Будинок зручно розташований: поруч ТРЦ Термінал, Аквапарк, АТБ, Укрпошта, Нова пошта, школа, дитячий садочок, салони-перукарні, аптеки, неподалік ринок, ресторани, Novus, Епіцентр, також поруч зупинка міського транспорту. Квартира продається частково з меблями, як на фото. Якщо Вам подобається ця квартира і її дизайн, то придбавши її і завершивши акценти в дизайні меблями на свій смак Ви матимете функціональну і шикарну квартиру.

Симона Петлюры улица, 36Б, Бровары, Киевская 85000.0 USD

Исследуйте территорию

География, Бровары