вул. Леоніда Первомайського, 11

Продається 2-кімнатна квартира з ремонтом та меблями за адресою: м.Київ вул.Леоніда Первомайського 11 Загальна площа:43м² 4 поверх з 5 2 кімнати: простора вітальня, затишна спальня Сучасна та обладнана всією необхідною побутовою технікою (холодильник, плита, мікрохвильова піч, посудомийна машина) Окремий, оздоблений кахлем, встановлена якісна сантехніка Сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів Повністю укомплектована меблями, готова до заселення Особливості: - Кондиціонер - Підігрів підлоги - Вбудовані шафи - Балкон з чудовим видом Інфраструктура: Розташування в зручному районі з розвиненою інфраструктурою Поруч магазини, супермаркети, кафе, ресторани Близькість до шкіл, дитячих садків, медичних закладів Зручна транспортна розвязка, близькість до метро та зупинок громадського транспорту Переваги: Тепла, світла та затишна квартира Якісний ремонт, сучасні меблі Готова до заселення без додаткових витрат Ця квартира ідеально підходить для комфортного життя. Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію. Не пропустіть шанс стати власником цього чудового житла!

Первомайського Леоніда вул., 11

Унікальна можливість придбати елегантну квартиру в самому серці престижного району Кивева за адресою: вул. Первомайського 11 Авторський ремонт та антикварні меблі: Ця чудова 2-кімнатна квартира на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку вражає своїм стилем та декором. Балкон засклений панорамними вікнами та видом на палісадник. Гардеробна кімната в спальні для організації вашого гардеробу. Санвузол з ванною . Прекрасна локація: Зручне розташування недалеко від метро Кловська (лише 5 хвилин ходьби) робить цю квартиру ідеальним варіантом для тих, хто цінує комфорт та доступність до центру міста. Чудовий варіант як для життя так і для здачі в оренду. Не пропустіть свій шанс, звертайтесь прямо зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд цієї унікальної квартири!

Первомайського Леоніда вул., 11

Продам двокімнатну квартиру по вул. Леоніда Первомайського 11 . Поверх 2\6 поверхового. 50м2 за 85.000 доларів. Поверх 3-й 7-ми поверхового будинку . Парадне орієнтоване на парк та маленьку церкву. Тихий Печерськ з пішим доступом до метро Кловська 300м, вул. Хрещатик 800 м., бул. Лесі Українки 100м., поруч ТРЦ Гулівер, Бесарабський базар, всі принади центра міста. Сучасний та красивий ремонт виконано два роки тому з повною заміною проводки, водопостачання, сантехніки, вікон. Квартира є працюючим бізнесом, оскільки, наразі проживає квартирант з оплатою 14.000 грн.. щомісячно. Правовстановлюючі документи готові до продажу, прописаних осіб немає.

Продам 2-х ком Первомайського 11 Печерск Центр метро Кловская
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 кімнатну квартиру Печерськ місто Київ, вулиця Л.Первомайского 11, метро Кловська 5-7 хвилин пішки. Розвинута інфраструктура все в піший доступності банки, супермаркети, магазини, ТРЦ, школа, дитячий садочок, бізнес центр, лікарня . Будинок розташований в тихому спальному районі , зелений двір, цегла , квартири теплі. Квартира на 3 поверсі, дві кімнати ,велика кімната прохідна , санвузол з ванною кімнатою обʼєднані, балкон без остеклення ( гарний вид на великі ,зелені дерева ). В квартирі зроблен ремонт 10 років тому ( заміна вікон на пластикові,проводка мідна, труби, пластик. Квартира в гарному , жилому стані , меблевана ,вся необхідна техніка для комфортного проживання. Зручна для здачі в найм, постійний попит . Без комісії для покупця .З повагою представлю більш детальну інформацію Олексій .

Продам 2 кімнатну квартиру центр Киів, метро Кловська

Житлові комплекси у Київ