ул. Первомайская, 22/27

3к квартира, 76 м2, Акварелі 2, від власника без комісії Продам квартиру з панорамним видом на Київ та Вишневе, 3-кімнатна 76 м2, 15 поверх, ЖК Акварелі-2, м. Вишневе. Ми думали її переробити у двокімнатну квартиру з великою кухнею-вітальнею, та не встигли. Я власник. Після будівельників (гарні великі вікна, є стяжка, стіни вже з рівною штукатуркою, встановлені батареї з терморегулятором, 2 санвузли). Право власності більше 3 років. Є лічильник на опалення, боргів за комуналку немає. Будинок добре утеплений, два ліфти, сусіди вже з ремонтом.

владелец
возможна продажа по єОселя
Першотравнева вул., 22/27

ЖК "Акварелі-2" Простора однокімнатна квартира з великою кухнею-студією. Зроблений свіжий ремонт з якісними меблями та технікою, що залишається після продажу. На території розташовані: два дитячих майданчики, зелена зона з водоспадом, продуктові магазини, салони краси, магазин NOVUS в пішохідній доступності 5хв: Макдональдс, Сільпо, школа, дитячий садочок Комплекс має зручну транспортну розвязку як для власного транспорту, так і для громадського. Доїхати до Києва можна за 10-20 хвилин.

возможна продажа по єОселя
Першотравнева вул., 22/27

Пропоную дворівневу квартиру у ЖК Акварелі 2 м.Вишневе Дуже шикарна квартира , дуже тепла і світла . вул. Першотравневій 22/27 Будинок 2018 року, зданий в експлуатацію та заселений, стіни будинку з червоної керамічної цегли , утеплені мінватою . Всі комунікації централізовані. Опалення від газової дахової котельні. Котельня додатково має резервне живлення від дизельного генератора. Вхід на поверх через персональний електронний ключ . Закрита прибудинкова територія з фонтаном, тренажерами, волейбольним та дитячим майданчиком, є також наземний та підземний 3-х рівневий паркінг! Квартира розташована на 16му та 17му поверсі 17ти поверхового будинку. . Все підготовлено під оздоблення . Є чернова стяжка. встановлені радіатори опалення, лічильники на воду, тепло та електрику Квартира світла та простора , з вікна чудовий вид. перший поверх: коридор, санвузол та кухня- студія вільного планування та велика засклена лоджія другий поверх: окремі дві спальні кімнати зробити можна, санвузол, коридор та велика засклена лоджія. При бажанні можна зробити перепланування. Квартира з правом власності . Чудова транспортна розв’язка в любий напрямок Києва та передмістя . Інфраструктура вся поряд , все що потрібно для комфортного проживання.

Продаж 3 кімн.  квартири ЖКАкварелі2/Вишневе
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам евро-двушку 48,5 метров, 8/25 , отдельная спальная комната с двуспальной кроватью в ЖК "Акварели" ул. Першотравнева 22. Большая кукхня-студия , с зоной отдыха и встроенной кухней. Присутствует вся необходимая мебель и бытовая техника. Кондиционер, бойлер, микроволновая печь, холодильник и машинка стиральная автомат. Большой санузел, наличие горячей воды.(Если не дозвонились, пишите на вайбер 06******58)

Продам евро-двушку 48 м.кв. в ЖК "Акварели 2" Вишневое

Код об`єкта: 285739. АН "Атланта".Предлагается 1 комнатная просторная видовая квартира в ЖК Акварели-2ЖК Акварели - 2 относится к застройке класса - комфорт.Квартира находится на 11 этаже.Большая кухня - 17 кв.м.Полностью укомплектована техникой и мебелью, все новое и современное.Квартира зимой тёплая, летом прохладная.Техника: Холодильник, Варочная панель, Духовой шкаф, Стиральная машина.Возле дома гостевой паркинг.Рядом находится вся инфраструктура: Отделение банка, банкомат, Аптеки, Амбулатории, Детский сад, Рынок, зелёная зона, Детские площадки, Отделение почты, Бювет, Ресторан, кафе, Школа, Супермаркет Новус, магазинчики, ТРЦ, Остановка транспорта.До Киева ехать на машине 10 минут, на общественном транспорте 20 минут.код 285739

Первомайская улица, 22/27, Вишневое (Буча), Киевская 60000.0 USD

**Продаж стильної квартири за адресою ЖК Акварелі 2. Без комісії!** Пропонується на продаж сучасна квартира з дизайнерським ремонтом та повним комплектом меблів і побутової техніки. **Основні характеристики:** - **Площа:** 65 кв.м. - **Кімнати:** кухня-студія, спальня - **Поверх:** 4 **Обладнання та зручності:** - Холодильник - Духова шафа - Варильна поверхня - Вбудована кухня - Посудомийна машина - Мікрохвильова піч - Пральна машина - Кондиціонер - Плазмовий телевізор - 2 дивани - Двоспальне ліжко - 2 шафи-купе - Підігрів підлог - Лоджія **Інфраструктура:** - Парковка у дворі - Дитячий майданчик - Житловий комплекс європейського рівня - Поруч школа, дитячий садок, магазини, супермаркет, спортивний зал - Зупинка транспорту під будинком - Метро Теремки 15-20 хвилин Не упустіть можливість придбати цю чудову квартиру без комісії!

владелец
Марии Примаченко (Первомайская) улица, 22/27, Вишневое, Киевская 95000.0 USD

Исследуйте территорию

ЖК в городе Вишнёвое

География, Вишнёвое