вул. Мисливська, 3

ЖК Park Town, Буча, Гостомель. Продаж просторої 3- кімнатної квартири в сучасному ЖК комфорт класу. Будинок введено в експлуатацію у 2018 році, заселений. Загальна площа 84.6, велика кухня- вітальня, дві спальних кімнати, два санвузла (один з ваною, в другому- душова кабіна). В квартирі зроблено сучасний ремонт в 2024 році, з використанням якісних матеріалів. Індивідуальне опалення: котел 2-х контурний Bosh, тепла підлога, замінені вікна на більш якісні, ніж були від забудовника. Тож Вам залишиться тільки облаштувати квартиру на свій смак. Зелена зона . На території майданчики, зони відпочинку та зони барбекю - розташованими посеред соснового лісу. Вся необхідна інфраструктура : ресторан, маркети, , мотузковий міні- парк, салони краси, шезлонги, кавярні, дитячий садок, піцерія, стоматологічний кабінет, зоомагазин, фонтани . Комплекс знаходиться під охороною, є відеоспостереження. ЖК Парк Таун - це сучасне європейське містечко. Поруч з ЖК зупинка громадського транспорту, 15км до Києва, гарний виїзд на Варшавську трасу. Квартира вільна, право власності більше 3 років, можливий продаж за Державною програмою ( е- оселя, постанова 280, тощо). Квартира вільна. Перегляди в зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Мисливська вул., 3

Продаж двокімнатної квартири в Житловому Комплексі Парк Таун (Park Town). Будинок розташований за адресою: м. Гостомель, вул. Мисливська 3. Комплекс комфорт класу включає в себе: закриту територію з домофоном та відеонаглядом, охорона, на території є наземний гостьовий паркінг, всі перші поверхи комерційного призначення для власного бізнесу. Переваги даного комплексу: Якісні матеріали будівництва, розташування поруч з Лісопарковою зоною, виїзд одразу на трасу до м. Києва , поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура Фора , АТБ, фітнес центри , спортзали , салони краси , барбершопи , кав’ярні , ресторани , аптеки , медичні центри . Квартира розташована на 8му поверсі 9ти поверхового будинку, загальна площа її складає 56 м2 з балкону якої відкривається захоплююча панорама Лісопаркової зони. В комплектацію квартири входить : Якісний ремонт та повна комплектація меблів та техніки для комфортного проживання в квартирі. Квартиру можна придбати по сертифікату, іпотеку та інші держ програми. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону .

Продаж ЖК Парк Таун 2к з гарним ремонтом

Буча/Гостомель Жк Парк Таун 2к квартира( дворівнева) Квартира з ремонтом. Без мебелі та техніки. Ремонт виконаний на 97% Поверх 7-8/8 Площа 77 м² Індивідуальне газове опалення

Охотничья улица, 3, Гостомель, Киевская 87000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам двокімнатну квартиру в ЖК Парк Таун. Загальний метраж 72м2 знаходиться на 3 поверсі. В квартирі зроблений частковий ремонт, а саме: встановлений котел Bosch (двухконтурний) штукатурка стін, стяжка підлоги, розводка електрики, освітлення, розетки, зроблена тепла підлога, плитка у ванній та санвузлі підлога та стіни, встановленна інсталяція та інше. Поруч сосновий ліс, великий парк, ТЦ (Фора, Sinsay) ЖК На Прорізній, ЖК Річ Таун та інші.

Охотничья улица, 3, Гостомель, Киевская 64000.0 USD

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Гостомель ЖК Парк Таун Двокімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою Площа 48.4м2 Поверх 5/7 Можна придбати під всі державні програми: єОселя, постанови, Сертифікат, єВідновлення. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Я професійний рієлтор, дивіться всі мої пропозиції, маю доступ до всієї бази регіону, покажу будь-яку квартиру, ключі на руках. Телефонуйте, мені буде приємно провести перегляд в зручний для вас час.

Охотничья улица, 3, Гостомель, Киевская 64000.0 USD

Продаж чудової двокімнатної квартири в житловому комплексі Парк Таун, який розташований посеред мальовничого лісу, поблизу Варшавського шосе. Зручний виїзд на Київ. Поряд з ЖК гарно розвинена інфраструктура (магазини, аптеки, пошта, відділення банку). Поруч зупинка транспорту. Ходить шкільний автобус. Квартира з сучасним ремонтом. Оснащена якісною побутовою технікою та повністю мебльована. Має газове індивідуальне опалення, також розведено теплу підлогу. єОселя, єВідновлення - ТАК

Охотничья улица, 3, Гостомель, Киевская 73000.0 USD

Житлові комплекси у Гостомель

Географія Гостомель