ул. Яроша, 22

Продам 3- комнатную квартиру площадью 116 кв. м .по ул О.Яроша 22, 10/17.Монолитно - каркасный дом бизнес класса , вид на Саржин Яр и Шатиловку , подземный паркинг . Формат квартиры-2 спальни , кухня- гостиная , 2 санузла ,теплый пол ( кухня и санузлы).Квартира укомплектована итальянской мебелью и сантехникой , бытовой техникой «Bosh”. В аренду никогда не сдавалась . Счетчики на воду , в доме собственная котельная. Цена -160тыс. долл .Также к продаже предлагается место в подземном паркинге площадью 23,4кв. м.( за дополнительную плату-15 тыс. долл)

3-х комнатная квартира по ул О.Яроша,метро Ботанический Сад

ID Обєкта : 3Q49748 Продам 3 кімн. квартиру на вул. Отакара Яроша, 22, ЖК Джерело. Поверх 16/17. Площа 150 кв. м. Формат квартири: кухня-вітальня, 2 спальні, 2 санвузли, 2 балкони. Дорогий ремонт, Італійські меблі, техніка. Цілодобовий консьєрж, відеоспостереження, поряд метро Ботанічний Сад. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Продам 3 кімн. квартиру на вул. Отакара Яроша, 22, ЖК Джерело

ID Обєкта : 1Q45933 Продається затишна, дуже тепла та комфортна 1 кімн. квартира в ЖК Оптима на провулку Отакара Яроша, 22. Будинок від надійного забудовника ЖС-2. Квартира розташована на видовому 11 поверсі, загальна площа 43.5 кв.м. Дуже грамотне планування та вдале зонування простору. Формат: кухня-студія та спальня, є просторий балкон, в якому обладнано робочий кабінет. Квартира продається з усією комплектацією. Ідеально підходить для життя та для бізнесу. Поруч уся необхідна інфраструктура найпрестижнішого району Харкова. До метро Ботанічний сад 3-5 хвилин пішки. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Продам затишну 1 кімн. квартиру в ЖК Оптима на Ботанічному саду

ЖК в городе Харьков

ЖК Мир
21 объявлений
ЖК Ультра
18 объявлений
ЖК Оптима
15 объявлений
ЖК Ключ
8 объявлений