вул. Одеська, 23а

Продаж 2к квартира в ЖК Orange Park у Крюківщині Києво-Святошинського району знаходиться на вулиці Одеська, 23. Площа квартири 55,51 кв.м., знаходится на 3 поверсі з 10. Гарне планування, дві окремих кімнати, простора кухня, роздільний с/в, 2 лоджії. Опалення- індивідуальне газове, територія закрита від сторонніх машин, висота стель 2,7 м. Концепція житлового комплексу "двір без машин" базується на ідеї створення простору, де автомобілі не займають центральне місце і не переважають над пішоходами та зонами відпочинку. Будинок споруджений з надійних високоякісних матеріалів. Стіни будинка збудовані з газобетонних блоків, фасад утеплений базальтовою ватою та облицьований штукатуркою. Вікна та двері балконів засклены енергоощадними склопакетами. Міцність конструкції будівлі надає монолітний каркас з армованого бетону. Продаж квартири по переуступці Без комісії для покупця

ексклюзив
Одеська вул., 23

Продам 1-кімнатну квартиру у жилому комплексі комфорт-класу «Orange Park», вул. Одеська буд. 23, Бучанський район, село Крюківщина, станція метро "Теремки" або "Іподром" 20 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-853-645 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «ODG DEVELOPMENT». 7-й поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 39.60 кв.м: кухня 13 кв.м, 1 окрема кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан евроремонт. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога - ванна кімната. Продається з сучасними меблями та технікою. Вартість - $55 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності)).

можливий продаж по єОселя
Одеська вул., 23

До продажу пропонується 1-кімнатна квартира площею 35,66 кв.м, вартістю 1 629 308 грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів. Телефонуйте! +38********18, +380442948199.

1-к квартира 35.66 кв.м, вартістю 1 629 308 грн. в ЖК Orange Park
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

3-кімнатна квартира площею 95,59 кв.м, вартістю 3415565 грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів. Телефонуйте! +38********18, +380442948199.

3-к квартира 95,59 кв.м, вартістю 3 415 565 грн. в ЖК Orange Park

1-кімнатна квартира площею 38,73 кв.м, вартістю 1 588 985 грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів. Телефонуйте! +38********18, +380442948199.

1-к квартира 38,73 кв.м, вартістю 1 588 985 грн. в ЖК Orange Park

1-кімнатна квартира площею 35,66 кв.м, вартістю 1637217 грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів. Телефонуйте! +38********18, +3800442948199.

1-к квартира 35.66 кв.м, вартістю 1 637 217 грн. в ЖК Orange Park

1-кімнатна квартира площею 34,62 кв.м, вартістю 1 442 201 грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів. Телефонуйте! +38********18, +380442948199.

1-к квартира 34,62 кв.м, вартістю 1 442 401 грн. в ЖК Orange Park

Продажа 3к квартиры, ЖК Оранж Парк, Крюковщина, Киево-Святошинский. Продаж 3к квартири, ЖК Оранж Парк, Крюківщина, Києво-Святошинський. Видовой двухуровневый пентхаус с авторским дизайнерским ремонтом и мебелью (8, 9 этаж). На 1-м уровне проостора студия гостиная, кухня, столовая, санузел, техническое помещение. На 2-м просторная спальня со встроенным шкафом, кроватью и зоной отдыха, детская комната, роскошный санузел с ванной и душевой кабиной, гардеробная комната. Инфраструктура (до 500 метров): Отделение банка, банкомат, Центр города, Аптека, Больница, поликлиника, Детский сад, Рынок, Парк, зеленая зона, Детская площадка, Отделение почты, Бювет, Ресторан, кафе, Школа, Магазин, киоск, Супермаркет , ТРЦ, Остановка транспорта. Видео по запросу. #3159.170517

Одесская улица, 23, Крюковщина, Киевская 155000.0 USD

2-кімнатна квартира площею 60, 39 кв.м, вартістю грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 2371280.0 UAH

2-кімнатна квартира площею 65, 1 кв.м, вартістю 2741197 грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 2741200.0 UAH

Житлові комплекси у Крюківщина

2-кімнатна квартира площею 75, 03 кв.м, вартістю грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 2693600.0 UAH

3-кімнатна квартира площею 90, 36 кв.м, вартістю грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 3631820.0 UAH

3-кімнатна квартира площею 95, 59 кв.м, вартістю 3482537 грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 3482540.0 UAH

3-кімнатна квартира площею 95, 59 кв.м, вартістю грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 2850600.0 UAH

4-кімнатна квартира площею 84, 48 кв.м, вартістю грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 2436760.0 UAH

2-кімнатна квартира площею 65, 1 кв.м, вартістю грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 2050280.0 UAH

2-кімнатна квартира площею 85, 24 кв.м, вартістю 3057218 грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 3057220.0 UAH

1-кімнатна квартира площею 47, 21 кв.м, вартістю грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 2095390.0 UAH

До продажу пропонується 1-кімнатна квартира площею 39, 99 кв.м, вартістю 1 989 489 грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 1989490.0 UAH

1-кімнатна квартира площею 45, 25 кв.м, вартістю грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 1988320.0 UAH

2-кімнатна квартира площею 64, 75 кв.м, вартістю грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 2093910.0 UAH

2-кімнатна квартира площею 68, 12 кв.м, вартістю грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 2445530.0 UAH

1-кімнатна квартира площею 35, 16 кв.м, вартістю грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 1422230.0 UAH

До продажу пропонується 1-кімнатна квартира площею 52, 74 кв.м, вартістю 2 634 148 грн. в житловому комплексі «Orange Park» (Київська область, Крюковщина, вул. Одеська, 23). Високий рівень комфорту життя в ЖК Orange Park визначається не тільки найвищою якістю будівництва і унікальною концепцією комплексу. Найголовнішою цінністю є велика і дружна Orange-сімя. Понад 1500 родин, які вже проживають у комплексі, створили атмосферу позитиву і тепла, добросусідства і взаємоповаги, чуйності і взаєморозуміння. Переваги: - висока ступінь готовності до введення в експлуатацію; - індивідуальне опалення; - наземний паркінг на території комплексу; - спортивний та дитячий майданчики; - комфортні зони відпочинку і велопарковки; - іпотечне кредитування за програмою E-оселя; - розтермінування від забудовника від 50%. Поруч проходять декілька автобусних маршрутів до Києва, зокрема до метро. Відстань від ЖК до Великої Окружної дороги - менш ніж шість кілометрів.

Одесская улица, Крюковщина, Киевская 2634150.0 UAH
1 - 24 з 30 результатів

Географія Крюківщина