Новоселицкая улица, 10

Новоселицька, 10 Будинок у дворі, має резервне електроживлення завжди є світло ! 3/9 пов.,будинку 2 спальні 2 с /в Кабінет Вид у парк ЖК У вартість входить: вбудована система кондиціювання Daikin 15 000 €.

Новоселицька вул., 10

ПОСОЛЬСЬКИЙ КВАРТАЛ ЖК Renaissance Residence ПРЕМІУМ клас вул.Новоселицька будинок 10 Будинок у дворі , має резервне електроживлення завжди є світло ! 9/9 пов. ВИДОВА ДНІПРО ,БОТАНІЧНИЙ САД, ТРІУМФ. 200.3 /98 /36.4 кв.м h = 3.30 м, двостороння. 5540 $ за кв метр Кухня-трапезна зона має вихід на відкриті лоджії , вид на ЖК Тріумф . Вітальння 54 кв м простора має вихід на видовий відкритий по всьому периметру вітальні балкон . Передпокій , гардеробна , гостьовий санвузол ,пральна . Дві окремі мастер спальні з ванними кімнатами та гардиробними мають вихід на відкриті лоджії з видом на ботанічний сад . Двостороння. Три квартири на поверсі. Сервіс: - ресепшен - закрита територія; - відеоспостереження та охорона; - підземний паркінг на 156 машиномісць; - вхідна група із зимовим садом та кінотеатром, ліфт спускається в підземний паркінг. За додаткову вартість 65000 $ машиномісце у підземному паркінгу.

Новоселицька вул., 10

ID 500. Видова квартира з 2 паркомісцями у ЖК Renaissance Residence Продаж 4-кімнатної квартири в комплексі преміум-класу Ренесанс Резіденс. Локація: Київ, Печерський р-н, Печерськ, вул. Новоселицька, 10. ЖК "Renaissance Residence". Посольський квартал — найбезпечніше місце у Києві. Технічні характеристики: - Поверх: 7 з 9 - Площа: 205 м2 - Спалень: 3 + кабінет; гардеробних: 4; санвузлів: 3 - Висота стелі: 3 метри У квартирі виконано коштовний дизайнерський ремонт. Повна комплектація меблями та побутовою технікою від провідних преміальних виробників. Меблі Blanche, Cattelan Italia, Interia, Natuzzi. Побутова техніка: пральна та сушильні машини Miele, індукційна плита Elica, духова шафа та мікрохвильова піч Bosch, посудомийна машина Siemens, чайник та гриль Kitchen Aid, кавомашина Saeco, холодильник side-by-side та холодильник для вина Liebherr. Є проектор з професійним екраном та коштовна акустична систему Klipsch, Yamaha. Телевізори LG. Двері та фурнітура Tupai. Сантехніка Zucchetti, Toto Washlet, Blanco. Тепла підлога OJ Microline, система кондиціонування та вентиляції. Система очищення води зворотним осмосом. Встановлено сигналізацію AJAX та безперебійник. Із вікон квартири відкривається гарний краєвид на Ботанічний сад імені Гришка та Батьківщину мати. За квартирою закріплені 2 паркомісця. Renaissance Residence розташований на вершині Печерського пагорба, в оточенні унікальної екологічно чистої паркової зони Національного Ботанічного саду. Житловий комплекс складається з кількох будівель, що створюють чудовий архітектурний ансамбль. З апартаментів Renaissance Residence відкриваються чудові панорамні краєвиди на Ботанічний сад та куполи Київського Свято-Троїцького Іонінського монастиря. Renaissance Residence – це власний французький ресторан Rafael, Spa-Wellness-центр, сусідство зі спортивними клубами для тренувань та активного відпочинку дітей та дорослих. Одне із найбезпечніших місць Києва — поруч розташовані посольства ОАЕ, Іраку, Литовської Республіку, Республіки Таджикістан, Посольство Ісламської Республіки Афганістан. Також, поруч розташовані ЖК Busov Hill, The Garden, клубний будинок Hidden, ЖК Sky Hill, ЖК Edelweiss House, Pechersk Plaza, PecherSKY, IQ Business Center, а також Новопечерські липки (вул. Драгомирова). На випадок відключення світла, в будинку встановлені генератори. Стильная видовая квартира в Ренессанс Резиденс на ул. Новоселицкая 10. Рядом находятся: ЖК Бусов хилл, Триумф, Печерск Плаза, клубный дом Хайден, Новопечерские липки, Печерскай, Айкью бизнес центр. Также рядом расположились улицы Зверинецкая, Новоселицкая, Тимирязевская и Ботанический сад имени Гришка. Ціна: 1.200.000$ У вартість входить 2 паркомісця у підземному паркінгу. Обєкт пропонується без сплати комісійних. СПП, МЛС

Новоселицька вул., 10
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Пропонується до продажу 3 кімнатна квартира у престижному комплексі класа de lux: Renaissance Residence. Знаходиться на височині в оточені ботанічного саду. По вулиці Новоселецькій 10. Презентабельна вхідна група переходит в шикарний хол з зимовим садом, кінотеатром, рестораном. Власний дворівневый паркінг, консьєрж сервіс, охорона. 3 /10 поверхового будинку, 144/80/19, 3 с/в. 2 просторі спальні зі своїми с/в. і вбиральнями. Квартира з чюдовим ремонтом, повністю укомплектована меблями і побутовою технікою найкращіх світових виробників. Центральне кондиціювання, відео нагляд, сигналізация. Ціна: 864000 у.о. Є парко місце для авто. Без комисійних

Новоселицька вул., 10

Продажа 3х-комнатной квартиры в самом дорогом жилом комплексе Киева с видом на Ботанический Сад. Локация: Киев, Печерский р-н, ул. Новоселицкая, 10. ЖК “Renaissance Residence” Планировка: прихожая, просторная гостиная объединена с кухней и столовой, мастер-спальня со своей ванной комнатой, гостевая спальня с санузлом, гостевой санузел, постирочная, техническое помещение. Техника Miele. Технические характеристики: - этаж: 8 из 9 - площадь: 147 м2 - спален: 2 Клубный дом Renaissanсe Residence находится в престижной охраняемой локации. Презентабельное парадное с рецепцией, рестораном, красивой лифтовой зоной. Фасад выполнен в прекрасном классическом стиле, наилучшим образом подчеркивая статус дома. Рядом - посольства ОАЭ, Катара, Ирака. Фитнес-центр Sport Life De Luxe, Ботанический сад.

Новоселицька вул., 10

Найкраща пропозиція 100 м. в ЖК Renaissance Residence Двокімнатна квартира, з плануваням: ізольована спальня та простора кухня-вітальня • ЖК Renaissance Residence • Добролюбова 10 • Новий ремонт • 105,5 м2, висота стель 3,5 м • 2-й поверх з 9 • Додатково продаж паркомісць Квартира в яку важко не закохатися • Вартість: 600 000$ Віктор Телеграм:cvs_001

Новоселицька вул., 10

Пропонуємо в оренду або продаж ! Квартира в самому серці Печерського району столиці, Renaissance Residence. Ця 4-кімнатна квартира площею 170 квадратних метрів, вписана у витончений архітектурний образ клубного будинку преміум класу, що знаходиться поруч із ботанічним садом. Усередині відкривається величезне і просторе приміщення, де в кожному куточку відчувається атмосфера вишуканості. У квартирі є вся необхідна мебель і техніка від відомих світових брендів. Кухня-столова зливається зі спільною зоною, створюючи гармонійний простір для приготування та відпочинку. Вітальня із величезним балконом-терасою дарує чудовий вид на ботанічний сад, а гардеробна, майстерня спальня та додаткові спальні надають квартирі вишуканість та затишок. Є 3 парко місця ( за окрему плату) БЕЗ% ТІЛЬКИ для коллег і агенств !!!

Новоселицька вул., 10

ЖК Renaissance Residence - престижный клубный дом премиум класса расположенный в тихом центре Печерского района в дали от городской суеты и шума автомобильных дорог, напротив Национального Ботанического Сада по адресу: Новоселицкая 10 Эксклюзивная квартира единственная на этаже. Квартира предлагается без комиссионных для покупателя! - квартира подготовлена под чистовую отделку; - функциональная планировка; - панорамный вид на Ботанический сад; - автономное отопление; - 3 парковочных места в подземном паркинге включены в общую стоимость; - закрытый двор с ландшафтным дизайном; - презентабельная входная группа. Комплекс полностью автономен, высокая степень безопастности, по соседству два посольства, уникальная архитектура дома.

Новоселицька вул., 10

Продаж 4к-квартири вул. Новоселицька 10, ЖК Renaissance Residence 200 м² ЖК "Renaissance Residence" є унікальним проектом, не схожим на інші житлові комплекси. Він відрізняється неймовірно вишуканою архітектурою. Якщо ви хочете відчути себе справжнім королем чи королевою, вам, безперечно, потрібно звернути свою увагу на цей комплекс. Не зважаючи на те, що він розташований у центрі столиці, він знаходиться на території, віддаленій від великого автомобільного трафіку. У будинку є власна система опалення. Мешканці зможуть контролювати свої витрати на комунальні послуги самостійно та економити суттєві суми. Загалом тут розташувалося 78 квартир з гарними балконами та терасами. «Renaissance Residence» знаходиться в Печерському районі, найпрестижнішій частині міста. Поруч є все необхідне для активного життя: Супермаркети Бутики модного одягу та аксесуарів Розважальні заклади Навчальні заклади Салон краси Фітнес-клуби Цей житловий комплекс знаходиться неподалік транспортної розвязки. До найближчих станцій метро (Видубичі, Либідська, Дружби народів) можна доїхати за 5-10 хвилин на машині.

Продаж 4к-квартири вул.Новоселицька 10, ЖК Renaissance Residence 200м²

Ексклюзивна пропозиція "Renaissance Residence" – ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, безпеку та тишу. Унікальне розташування в самому серці Києва, поруч з ботанічним садом Продаж: - Загальна площа: 196.8 м2 - Квартира пропонується з реалізацією дизайн проекту, повним оснащенням меблів і техніки - Додатково: можливість придбати 2-х паркомісць, загальною площею 28 м2, або орендувати його Особливості комплексу: - Затишок і комфорт: внутрішній двір комплексу – закрита територія з охороною та відеонаглядом - Вишуканий ландшафтний дизайн та місця для прогулянок - Оточення екологічно чистою парковою зоною ботанічного саду (130 гектарів рослин з усього світу), створює для мешканців неповторну атмосферу чистого повітря та природи - Зручна транспортна розв’язка, центр Києва - Поруч ресторани, кафе, супермаркет, та вся необхідна інфраструктура - Відсутність автомобільного трафіку Насолоджуйтесь особливим статусом власника квартири в "Renaissance Residence" Але спершу, пропонуємо подивитись. Пишіть нам, або телефонуйте, щоб забронювати зручний час для перегляду, до зустрічі)

Панорамна квартира біля ботанічного саду, Печерськ , Новоселицька 10

Продаж 4к-квартири вул. Новоселицька 10, ЖК Renaissance Residence 200 м² ЖК "Renaissance Residence" є унікальним проектом, не схожим на інші житлові комплекси. Він відрізняється неймовірно вишуканою архітектурою. Якщо ви хочете відчути себе справжнім королем чи королевою, вам, безперечно, потрібно звернути свою увагу на цей комплекс. Не зважаючи на те, що він розташований у центрі столиці, він знаходиться на території, віддаленій від великого автомобільного трафіку. У будинку є власна система опалення. Мешканці зможуть контролювати свої витрати на комунальні послуги самостійно та економити суттєві суми. Загалом тут розташувалося 78 квартир з гарними балконами та терасами. «Renaissance Residence» знаходиться в Печерському районі, найпрестижнішій частині міста. Поруч є все необхідне для активного життя: Супермаркети Бутики модного одягу та аксесуарів Розважальні заклади Навчальні заклади Салон краси Фітнес-клуби Цей житловий комплекс знаходиться неподалік транспортної розвязки. До найближчих станцій метро (Видубичі, Либідська, Дружби народів) можна доїхати за 5-10 хвилин на машині.

Продаж 4к-квартири вул.Новоселицька 10, ЖК Renaissance Residence 200м²

Адрес: Печерский, ул. Новоселицкая, 10, ЖК премиум класса Renaissance Residence Этаж/этажность : 7/9 Площадь квартиры: 200м Описание: Гостиная с зоной столовой и кухни, мастер-спальня с гардеробной и с/у, детская спальня с гардеробной и с/у, гостевой с/у, гостевой гардероб, хозяйственная комната Авторский дизайн, квартира укомплектована мебелью и техникой Техническая оснащенность: Встроенное освещение по всей квартире Delta Ligth Belgium Сиситема Умный дом, управление светом, кондиционирование, видеонаблюдение, противопожарная безопасноть, антипотоп. Приточно-вытяжная вентиляция, кондиционирование, увлажнение воздуха, многократная очистка (для курильщиков) Daikin (Japan) Паркинг: 2 паркоместа в подземном паркинге ( не входят в стоимость) Жилой комплекс класса «Премиум» расположен в одном из самых живописных уголков города Киева. Рядом Ботанический сад Центральная часть города с удобной транспортной развязкой Цена: 2 000 000 у.е. БЕЗ КОМИССИИ

Продажа квартиры премиум класса Новоселицкая 10 Печерск без комиссии