ул. Новоалександровская, 54ак1

Продам отличную 1 к.кв. вЖК"Журавлевский"-огороженная,благоустроенная,территория.С магазинами,кафе,аптеками,салонами,барами,детскими площадками,беседками,парком.Общая площадь 55м2,5эт. 6ти эт-го кирпичного дома.Формат квартиры-гостиная-кухня.Стены утеплены,сделана шумоизоляция,соседей вообще не слышно.Квартира не торцевая.Квартира с ремонтом:панорамные пластиковые рамы на лоджию,МПО,стены покрашены,пол-линолиум,в санузле теплые полы,высокие потолки.Большой плюс-автономное газовое отопление.Цена 40000у.е. с торгом.Показ по договоренности.Подходит под все гос. программы.

Новооалександровская, 54

Продається квартира у Жк Журавлівський 3/5 з хорошим ремонтом дві кімнати + кабінет,гардероб і власний тамбур, опалення індивідуальне газове, на території є закритий паркінг. Територія знаходиться під постійною охороною. На території знаходяться магазини, кафе, салон краси і поштомат. Поряд є парк для прогулянок і зупинка трамвая. До метро Київська 15 хвилин пішки. Торг.

возможна продажа по єОселя
Новоолександрівська вул., 54

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-083-356-DR. Продається 1 кімнатна квартира в закритому комплексі ЖК Журавлівський (15 хвилин ходьби від метро Київська). Територія пiд охороною, з ландшафтним дизайном, великими парковками. На території 2 озера, дитячі майданчики, футбольне поле, березовий гай та інші декоративні дерева та рослини. У комплексі вся необхідна інфраструктура: мінімаркети, домашнє мясо та молочні продукти, екомаркет, приватний дитячий садок, кафе, бар, пекарня, салони краси, Мийка, сто, літній табір, фотостудія на озері та інше. Гідні сусіди депутати, інвестори, засновники банків тощо. Квартира продається з усією технікою та меблями. Є торг. Телефонуйте!

Новоалександровская улица, 54, Журавлевка, Харьков, Харьковская 50000.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаж квартир в Закритому Комплексі. Квартира 2-х кімн. 55м2 в ЖК Журавлевський, вулиця Новоолександрівська 54 О. Розташована на 3-му поверсі 14 поверхового будинку. Окрема кімната та велика студія, санвузол та кухня, свій великий з ремонтом тамбур. У квартирі виконано якісний ремонт! Всі меблі та техніка залишається! Також разом із квартирою продається обладнана комора 15м2, у вартість вже включена, в ній є умивальник з унітазом, вода та електрика, повністю з ремонтом. Метро Київська 5 хвилин пішки, 2 км. Одна зупинка до центру! Журавлівка, вулиця Шевченка. Показуємо у зручний Вам час, ключі та документи на руках. Закрита територія житлового комплексу, що охороняється, на території відеоспостереження і в будинку вантажний гарний ліфт, є також на території кафе, салон краси, дитячі садки, маркет і кисет, два озера, зони відпочинку, великі парковки, дитячі та спортивні майданчики, красиве озеленення. Код обєкта 18847.

Новоалександровская улица, 54А корпус 1, Киевский, Харьков, Харьковская 48000.0 USD

ЖК в городе Харьков