вул. Микільсько-Слобідська, 6а

Комфортне житло в одному з кращих районів столиці! Чистий продаж! Документи готові! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Микільсько-Слобідській, 6а. Комфортне планування, роздільні кімнати та санвузол, облаштована лоджія під кабінет — все це створює комфорт та дозволяє грамотно використати кожен метр. Оскільки зроблено якісний євроремонт — можна заїхати та жити! Дерев’яні міжкімнатні двері, вхідні — подвійні. Стоять металопластикові вікна, які створюють додаткову тепло- та шумоізоляцію. На стінах поклеєні шпалери, на підлозі — паркетна дошка. Холодильник, телевізор, мікрохвильовка, духова шафа, індукційна плита — все в робочому стані та входить у вартість. Центральне опалення, комунальні взимку — 2200 гривень, влітку — 1000 гривень. На поверсі окремий балкон. Цегляний будинок, спецпроєкт, знаходиться у відмінному стані. Вхід через домофон, працює консьєрж. Чистий та доглянутий під’їзд з двома ліфтами, додаткова комора в підвалі, де можна зберігати деякі речі. Гарний двір закритого типу зі шлагбаумом. Зелена територія з дитячим майданчиком та постійно вільними паркомісцями. Розвинена соціальна та комерційна інфраструктура: торгівельні центри, супермаркети, магазини, школа, дитячий садок, спортивний клуб, ресторани, кав’ярні, відділення банків та пошти. Поруч набережна та пляж, що є великою перевагою. Тут можна провести вихідний з сім’єю та друзями, помилуватися природою та відпочити від буденності. Поруч станція метро «Лівобережна» (700 метрів), зупинки наземного транспорту в пішому доступі. Зручна транспортна розвязка, що дозволяє швидко та безперешкодно дістатися будь-якого куточка міста. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Микільсько-Слобідська вул., 6а

Никольско -Слободская, Микільсько- Слобідська 6А. Світла, простора, сонячна дворівнева квартира -300 м. кв з чудовими краєвидами. , 14-15 поверх. 4 кімнати, кухня студіо, 2 с/в, два балкони. Після косметичного ремонту. Частково меблі, побутова техніка, три вмонтовані шафи. Меблі комплектуємо під орендаря. Закритий поверх на дві квартири, охорона, відео спостереження. Охайний підїзд з ремонтом, консьерж. Шлагбаум. Будинок розташований у затишному дворі поряд дитячий садок, школа, поліклініка, р. Дніпро, парк, м. Лівобережна 7 хв. Можливо під офіс з проживанням працівників, студію, салон. Помірні коммунальні, в будинку є генератор, ОСББ.

Микільсько-Слобідська вул., 6а

Продаж 4-к квартири, вул. Микільсько-Слобідська, Дніпровський р-н Продажа 4-комнатной квартиры, ул. Никольско-Слободская, Днепровский р-н Микільсько-Слобідська 6а, Дніпровський район. Квартира два рівні Євроремонт. По доументам три квартири. Технічно їх можлио розділити. Чисте парадне, два ліфти, відеодомофон Прекрасна інфрастукура: м Лівобережна 700 метрів NOVUS, АТБ – у дворі Русанівська набережна -2.4 км, Патріарший собор ТРЦ КОМОД, ТРЦ ОЛІМПІЙСЬКИЙ Спеціалізована школа № 65 з поглибленим вивченням іноземних мов за 10 хвилин ходьби Дитячий садок МАФІЯ, РОЗЕТКА – все у кроковій доступності #31591*****00

Продажа квартиры, ул. Никольско-Слободская, Днепровский р-н
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира 2х, 70м2 в затишному однопідїздному будинку з закритою територією+ парковка + власна невеличка кімнатка для речей у підвалі… телефонуйте домовимось про перегляд!

власник

Микільсько-Слобідська, 6а, ; Спецпроект 2000-2005 рр. • 3-, 14-й поверх, площа: 300,0\106,0\110,0, з євроремонтом; авторський дизайн в світлих тонах, художнє освітлення, меблі та техніка кращих світових брендів, панорамне скління, великі сонячні кімнати, чудовий краєвид! 2 рівня, плюс можливість обладнати над квартирою мансарду з терасою (дозвільні документи зібрані). Модний будинок, консьєрж, свій двір, парковка. Поруч гарні гімназії, дитсадки, чудовий пляж, Новус, Спортлайф, торговий центр. Метро Лівобережна. Терміновий продаж

Терміновий продаж.