ул. Независимой Украины (40 лет Советской Украины), 40

Продам 2-кімнатну квартиру в центрі міста, район 12 квітня. Загальна площа 49.36 кв.м, житлова 29, 42 кв.м., бойлер.. Будинок ОСББ.

Независимой Украины 40 Лет Советской Украины ул., 40, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 29000.0 USD

Пропонується до продажу чудова 3-кімнатна квартира на 4 поверсі в 5м цегляному будинку (Осбб). Квартира після капітального ремонту Меблі та техніка за домовленістю. Метраж: 63, 5/41/11. Кухня-вітальня, вбиральня, панорамний балкон, тепла підлога, сигналізація. Територіально, район 12 квітня, неподалік проспекту, все необхідне в пішій доступності. Всі подробиці по телефону, дзвоніть!

ул. Независимой Украины, 40, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 45000.0 USD

Продаю 2-х кімнатну квартиру, в центрі міста Запоріжжя !Зупинка площа А. Поляка, за адресою: Незалежної України, 40/... Будинок цегляний, теплий, 5 поверхів, повнометражна сталенка. Квартира на 3-му поверсі, окремі кімнати, вікна виходять на протилежні сторони, спальня в тихий внутрішній двір, кухня і зал на вулицю Незалежної України. Просторий коридор 10, 33 кв.м., балкон засклений, вихід із кухні. Квартира житлова, але РЕМОНТУ НЕМАЄ! Опалення центральне, потрібний водонагрівач. Лічильники на воду та електрику. Є простенькі меблі, пральна машинка, телевізор, холодильник маленький, питайте. Просторий підїзд, зелений закритий внутрішній двір, стоянка для машин, є гаражі.Телефонуйте, можна домовитись про перегляд. Торг можливий у розумних межах.

Независимой Украины 40 Лет Советской Украины ул., 40, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 27000.0 USD

ЖК в городе Запорожье

География, Запорожье