вул. Наумова, 66

44078 Однокімнатна квартира з якісним ремонтом та технікою. Будинок введенний в експлуатацію в 2011 році. Квартира на 19 поверсі, з гарним видом на Київ. В квартирі: вбудована кухня, розкладний диван, ліжко двоспальне, холодильник, пральна машина, посудомийна машина, варильна поверхня, вбудована духова шафа і мікрохвильовка, кондиціонер, телевізор. Балкон на кімнату і кухню засклений. Встановлено лічильники на опалення, електрику і воду. Квартира досить тепла бо монолітно-цегляний будинок. В домі ОСББ - ОСББ дійове. Підїзд чистий і охайний зробили новий ремонт. Є консєржі. Є поштомат в підїзді. Є внизу спортклуб, магазинчик АТБ і Сільпо. Маршрутки у всіх напрямках. До метро Академмістечко ґхати на транспорті 12 хвилин. Поруч з будинком є два супермаркета, дитячі садочки, школа, спортзал на першому поверсі. В оренді така квартира буде 15000 грн. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

можливий продаж по єОселя
Наумова генерала вул., 66

Пропонується однокімнатна квартира за адресою Генерала Наумова, 66. Площа квартири 36/16/10 кв.м. Квартира з капітальним ремонтом, включаючи нову проводку, сантехніку, плитку, шпалери та двері. Простора кухня з балконом, сучасний санвузол площею 4 кв.м. Квартира світла, тепла та затишна, з видом на місто. Ремонт виконано з любовю для себе. Встановлені індивідуальні лічильники на опалення. Будинок має зручне розташування: зупинки маршруток, 5 хвилин до метро Академмістечко, 15 хвилин пішки. Для вашого спокою є охорона, консьєрж та відеоспостереження. Поруч дві школи та магазини Сільпо, АТБ. Продаж без посередників, ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне житло в зручному районі.

можливий продаж по єОселя
Наумова генерала вул., 66

Чудова квартира розташована у зеленій зоні міста за адресою вул. генерала Наумова 66. Будинок має монолітно-керамічне наповнення і був побудований у 2010 році. Квартира продається без внутрішнього оздоблення, що дає вам можливість зробити на свій смак ремонт. Особливості квартири та оточення: Знаходиться на 24 поверсі, з якого відкривається неймовірний вид. В квартирі є лічильники на електроенергію, водопостачання та теплоенергію. Просторий двір зі спортивним та дитячим майданчиками, який межує з лісопарковою зоною. Поруч знаходяться школа, маркет, бювет та зупинка громадського транспорту. Будинок у хорошому стані, має паркан по периметру території з відеоспостереженням. Неподалік ви знайдете ринок, а метро Академістечко можна досягти пішки за 30 хвилин або громадським транспортом за максимум 10 хвилин. Київ, вул. Наумова 66 (ЖК Зелений мис)

ЖК Зелений мис, чудова квартира з панорамним видом на місто
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо вам чудову можливість придбати квартиру в мальовничому районі за адресою вул. генерала Наумова 66. Будинок з монолітно-керамічним наповненням, побудований у 2010 році, гарантує надійність та сучасний комфорт. Квартира продається без внутрішнього оздоблення, що дозволяє вам самостійно визначити її стиль та дизайн. Переваги квартири та її оточення: Вид: Розташована на 24 поверсі, квартира відкриває захоплюючий вид на місто. Комунікації: У квартирі встановлені лічильники на електроенергію, водопостачання та теплоенергію, що дозволить вам ефективно контролювати витрати. Двір: Великий двір із сучасними спортивним та дитячим майданчиками, що межує з лісопарковою зоною, ідеально підходить для прогулянок та відпочинку. Зручності: Поруч із будинком розташовані школа, маркет, бювет та зупинка громадського транспорту, що забезпечує комфортне проживання. Безпека: Територія будинку огороджена парканом і оснащена системою відеоспостереження для вашої безпеки. Транспорт: Зручна транспортна розвязка — до метро Академістечко можна дістатися пішки за 30 хвилин або громадським транспортом за 10 хвилин. Неподалік також знаходиться ринок. Ця квартира є чудовим варіантом для тих, хто шукає комфортне та безпечне житло в зеленій зоні міста. Не втрачайте нагоду придбати цю нерухомість за вигідною ціною! Право власності.

Срочний продаж! Ціну знижено на 1-кімнатну в ЖК Зелений мис!!!

Продается 1-но комнатная квартира в Святошинском районе, ул. Генерала Наумова, 66, дом с закрытой территорией и подземным паркингом, в квартире вся необходимая мебель и техника, есть бойлер. тел. +38************46, Александр.

власник
Продажа квартиры метро Академгородок

Чудова квартира розташована у зеленій зоні міста за адресою вул. генерала Наумова 66. Будинок має монолітно-керамічне наповнення і був побудований у 2010 році. Квартира продається без внутрішнього оздоблення, що дає вам можливість зробити на свій смак ремонт. Особливості квартири та оточення: Знаходиться на 24 поверсі, з якого відкривається неймовірний вид. В квартирі є лічильники на електроенергію, водопостачання та теплоенергію. Просторий двір зі спортивним та дитячим майданчиками, який межує з лісопарковою зоною. Поруч знаходяться школа, маркет, бювет та зупинка громадського транспорту. Будинок у хорошому стані, має паркан по периметру території з відеоспостереженням. Неподалік ви знайдете ринок, а метро Академістечко можна досягти пішки за 30 хвилин або громадським транспортом за максимум 10 хвилин. Київ, вул. Наумова 66

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Зелений Мис