ул. Набережная Победы, 50

Продам 1-кімнатну квартиру, ж/м Перемога - 1. Код обєкта SF-2-863-016 . Мікрорайон міста з розвинутою інфроструктурою і транспортноюрозвязкою: парки і сквери, кафе і ресторан, магазини і супермаркети, ринок, школа і детсадки, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси. Поруч красива набережна. До центру 15-20 хвилин. 9-й поверх 12-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 32 кв.м: кухня 13 кв.м. Квартира тепла, затишна. Стан житловий. Отримуючи квартиру в такому стані, можна заїхати і жити, можна зробити ремонт під себе. Металопластикові вікна, лінолеум, ванна кімната в кахлі. Гарний вид з вікна. Відмінний варіант для молодої сімї, молодого хлопця чи дівчата, які починають жити самостійно. Два робочі ліфти, чистий підїзд, облаштований двір. Вартість - $27.5 тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Набережна Перемоги вул., 50

Реальна і вигідна пропозиція! Продаж 1к ж/м Перемога 1, Набережна Перемоги 50 9/14 поверх, 31м2 Повна комплектація: меблі, кондиціонер, пральна машинка, бойлер, диван, холодильник Вікна у двір, через дорогу Набережна, парк Прибрежний, аквапарк Запрошуємо на перегляд!

Вигідно! 1к ж/м Перемога 1 (Победа) парк Прибрежний Набережна

Набережная победы 50 Напротив барона разгуляева первая линия Локация супер Этаж 2 От собственника Общая площадь 29,5 После ремонта Делалась для себя Продаю из-за выезда в заграницу Есть все необходимое с мебелью Стиралка, бойлер, диван, холодильник, кондиционер и т.д Натяжной французский потолок на кухне Стеклопакеты двухкамерные Входная дверь бронированная Решетки на окнах Окна выходят во двор Любимые риэлторы НЕ беспокоить !

владелец
Набережная победы 50 однокомнатная
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаю 2-кімнатну квартиру в ж/м Перемога 1, будинок 50. Площа 48, 4 кв.м, велика кухня 12, 5 кв.м. Ідеальне місце для життя або інвестицій. Особливості квартири: - Капітальний ремонт: заходь і живи! - Продається з меблями та технікою. - Зареєстрованих осіб немає жодних затримок з оформленням. - Зараз в оренді (10 000 грн/міс) відразу приносить дохід! Переваги району: - Розвинута інфраструктура: все необхідне поруч. - Відмінна транспортна розвязка: зручно добиратися в будь-яку точку міста. - Вид на красиву набережну Дніпра. - Поруч сквер, парк, аквапарк ідеальні місця для відпочинку. - В пішій доступності супермаркет, школа, садок, кафе та ресторан. Умови покупки: - Можливий продаж в іпотеку або за субвенцією. Ідеальний варіант для молодої сімї або інвестиції. Дзвоніть прямо зараз, щоб не втратити вигідну пропозицію! Не втратьте шанс придбати квартиру мрії за вигідною ціною! Перегляи у зручний ля Вас час за попередньою домовленністю.

Набережная Победы улица, 50, Соборный, Днепр, Днепропетровская 40000.0 USD