вул. Москаленка (Маршала Красовського), 51

44441 Продаж великої 3-кімнатної квартири з переплануванням в місті Бровари, ЖК Олімпійський! БЕЗ КОМІСІЇ. Квартира дуже простора та новенька, є ремонт та вся побутова техніка. Одна з найбільших у цьому ЖК. Вікна виходять з південної сторони, тож влітку не так спекотно. У вітальні один кондиціонер та є можливість встановити другий кондиціонер за бажанням в іншій кімнаті (все проведено, залишилось тільки купити). В квартирі є підігрів підлоги, батареї в кожній кімнаті, тому ви точно не змерзнете взимку! Квартира дуже світла, в ній жила тільки сімя власника. Будинок теплий, один підїзд, в будинку 2 ліфти, чудові привітні сусіди. З вікна неймовірний вид на відкрите поле, дерева. З документами все вирішено, прописаних немає, заборгованостей також немає! Оплата можлива як готівкою так і через єОселя, єВідновлення. Вживу квартира виглядає набагато краще, тому не зволікайте - будемо раді бачити. Вся побутова техніка залишається: плита, варильна панель, духова шафа, великий двокамерний холодильник SAMSUNG, посудомийна машина, пральна машина, бойлер BOSH на 80 літрів. Розташування будинку ідеальне: прямо біля будинку є кафе "Качка" (напої, піца, смаколики). Відділення ROZETKA, Фора, аптеки, школа, дитячий садочок, магазини одягу та багато чого іншого. Комфорт: кондиціонер, підігрів підлоги, ванна, меблі на кухні, гардероб, балкон, консерж. Інфраструктура (до 500 метрів): дитячий садок, школа, бювет, зупинка транспорту, ринок, дитячий майданчик, аптека, лікарня, поліклініка, відділення пошти. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Сергія Москаленка вул., 51

Продається сучасна квартира в ЖК Олімпійський Київська область м. Бровари Квартира комфортна та затишна, зроблений євроремонт з якісних матеріалів. Консьєрж на вході. Поруч: садочок, школа, ТЦ. кавярні, сучасні дитячі майданчики. Ключові особливості: Високоякісний дизайн: насолоджуйтеся теплою та затишною атмосферою. Простора та світла вітальня: ідеально підходить для відпочинку. Повністю обладнана кухня: високоякісна сантехніка, індукційна плита, духовка. Комфорт у ванній кімнаті. В наявності всі меблі та техніка. До Києва 15 хв. на машині та 30 хв на маршрутці.

ексклюзив
Сергія Москаленка вул., 51

євро 3-комн. в Новострое, по ул. Москаленко 51 Фото квартиры реальные - почти все что в квартире - остается - Заходи и живи! Квартира на 3-м этаже!!! Делали ремонт для себя: кондиционер, плитка на полу в кухне и прихожей, в комнате - ламинат. На кухне - варочная, духовка, холодильник, микроволновка, стиралка, бойлер. Теплый пол частично по квартире. Во дворе множество паркомест. Термодом - отопление 850 грн. Застекленная лоджия. В санузле - душевая, бойлер стиралка. Есть консьерж, видеонаблюдение. Фото квартиры - реальные!!! Отличная квартира укомплектованная всем необходимым,- заходи и живи! цена 86000$

ЄОСЕЛЯ євро 3-к. с ремонтом в Новострое по ул Москаленко Индивид отопл

Дослідити місцевість

Географія Бровари