вул. Милославська, 4

вул. Милославська 4, КТУ серія будинку 43/17/12 , поверх 12/25 . Лічильник на тепло, воду , електрику ( перевірили лічильник в 2024. Усі документи підготовлені до продажу, ніхто не прописано. Дуже надійна та зручна серія будинку . Квартира з ремонтом, робило давно але для себе. Велике зручне планування квартирі, також є великий придбанік на дві квартири. Меблі та техніка частково залишаються , великий балкон з кухні. Поряд з будинком підземний паркінг ( може слугувати як бомбосховище. Чудова транспортна розвязка . в підїзді камери , просторий , зелений двір. Поряд супермаркет, ТРЦ, спорт клуб. Все для спокійного щасливого життя є.

Милославська вул., 4

Продаж великої однокімнатної квартири загальною площею 54.5 кв.м знаходиться за адресою Троєщина, вул. Милославська, 4. Житлова кімната 20 кв. м, кухня 12 кв. м, кімната- гардеробна 13 кв. м. Квартира на 4 поверсі. Квартира в гарному стані обладнана меблями і технікою ( бойлер 50л, кондиціонер дайкін, посудомийна машина зануссі, пральна машина канді холодильник самсунг, плита і поверхня електролюкс, телевізор самсунг з смарт тв мі, роутер 5G), стоїть система Зубр. Гарна сантехніка. Все пройшло обслуговування. Опалення з індивідуальним лічильником на радіаторах регулятори. Квартира чиста і світла. При відсутності електрики холодна вода не пропадає, є резервне освітлення робочої зони кухні від акумуляторів.

власник
Милославська вул., 4

Продается трехкомнатная квартира в хорошем состоянии с ремонтом. Видовая на зеленый луг. Прекрасное место для отдыха и прогулок. Шикарная планировка с двумя санузлами, душ кабина, ванная. Полностью укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Дом 2008 года. Большая кухня с встроенной мебелью, холодильник, варочная поверхность. Просторный тамбур на две квартиры. В доме консьерж, видеонаблюдение. Развита инфраструктура: Чистый двор с большим количеством парковых мест, детские площадки, новый детский сад, две гимназии, три школы, спортклуб, три супермаркета. Возле дома зеленая зона. Отличная развязка- конечная остановка маршруток, автобусов. Код объекта #1611.

Продажа 3к квартиры на Милославской 4