ул. Мечникова, 103

Продаж великої однокімнатної квартири в м. Ірпінь вул. Мечникова 103. Будинок розташований в новому мікрорайоні міста де є все необхідне в пішій доступності. Квартира розташована на першому високому поверсі 5 поверхового будинку. Під квартирою житловий високий цоколь, тому квартира обігрівається з усіх боків. Будинок цегляний, утеплений дуже теплий. Дуже зручне планування. В коридорі встановлена велика шафа купе, санвузол з ванною, кухня з виходом на балкон де встановлена додаткова шафа, кімната зонована на окрему зону спальні де є двоспальне ліжко та дві шафи та зону дивана з робочим місцем. Все залишається в квартирі. Індивідуальне газове опалення. Квартира дуже світла. Недалеко будинку знаходиться джерело. В дворі будинку є зона для дітей та парковка. Зупинка місцевого громадського транспорту та міжміського. В Київ можна добратись Варшавською, Житомирською або Новоірпінською трасою. Інфраструктура в пішій доступності новий державний садочок Колібрі та безліч приватних садочків супермаркети Атб, Фора, Треш салони краси Нова Пошта абмулаторія Парк Мама Басейн Заповідна зона Лісова зона Деталі за телефоном.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Мечникова, 103

Квартира з частковим ремонтом в зданому ЖК (м.Ірпінь, вул.Мечнікова 103) Сучасний будинок в новому районі міста, утеплений, повністю заселений. Квартира загальною площею 35м2, великий санвузол. Хороше місцерозташування, поряд безліч маркетів та магазинів. Можна використувати як офіс (по документам як комерція, прописатись не можна).Посилання на Ютуб; youtube.com/shorts/7hWHcc8Qfcs?feature=share Вартість: 18 000 у.о.+% ріелтора

Квартира в Ірпені 18000у.о.

Продаю квартиру з ремонтом, 47 кв м, все що на фото - залишається! м. Ірпінь, вул, Мечнікова, 103, 4-й поверх із 5-ти. Новобудова. Велика кімната 23 кв м, зонована на зону спальні і вітальню, а також простора кухня з балконом - 11 кв м. Автономне опалення. Квартира з документами, право власності більше 3-х років, ніхто не прописан. Є відеоогляд. Показую за домовленістю. Телефонуйте за подробицями.

Продам квартиру в новобудові з ремонтом, біля Києва власник

Исследуйте территорию

ЖК в городе Ирпень

География, Ирпень