ул. Мечникова, 2/1

2-кімнатна квартира в ЖК Два Платана на вулиці Мечнікова. Розташовна на 8 поверсі 12 поверхового будинку від будівельної компанії Стікон. Загальна площа 76 м2. Розпланована на спальню з виходом на балкон, велику кухню, суміжну з вітальнею, передпокій, туалет та окрему ванну кімнату. Квартира мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою: кондиціонер, праска, сушарка, пилосос. Вікна вітальні та кухні виходять на порт, вікна спальні – на вулицю Балківську. На території будинку безкоштовне паркування, вхід за магнітними ключами, охорона та відео спостереження. ID №212773292

Мечникова вул., 2/1

Мечникова/Пастера, продам квартиру, розташовану на безпечному 4 поверсі нового 12-ти поверхового цегляного будинку від будівельної компанії «Стікон» ЖК «Два Платана», 58/22/21 кв. м, простора кімната, зручна кухня-їдальня з панорамним еркером, балкон, сан. вузол поєднаний з ванною, відмінний сучасний ремонт, повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, бойлер, кондиціонер, в будинку автономна котельня та прибудинкова територія, що охороняється, сонячна і дуже тепла сучасна квартира в новому будинку в тихому і затишному куточку в центрі міста!

Мечникова улица, 2/1, Приморский, Одесса, Одесская 68000.0 USD

Код об`єкта: 332380. АН "Атланта".Однокімнатна квартира у центрі міста, на вулиці Мечникова.Будинок збудований у 2009 році СК Стікон.Будинок розташований за 15 хвилин від Дерибасівської.Комфортний 2 поверх.Простора кухня з розкритою лоджією та велика спальня.Квартира укомплектована меблями та технікою.Зручна транспортна розв`язка до Нового ринку 10 хвилин.Хороший варіант як для життя, так і для оренди.Телефонуйте! Організуємо показ у зручний час.

Мечникова улица, 2/1, Приморский, Одесса, Одесская 60000.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Дом Подкова Две раздельные комнаты, большая кухня Площадью 75м2  Квартира с хорошим ремонтом

Мечникова улица, 2/1, Киевский, Одесса, Одесская 60000.0 USD

География, Одесса