ул. Лукьяновская, 63

Адекватна квартира в спокійному районі, яка розсташована поруч з історичним районом столиці - Подолом на Щекавиці. Будинок клубного типу, побудований з цегли у формі букви Ш в стороні від магістралей та проспектів, але в безпосередній близкості від Нижнього Валу, на перетині вулиць Олегівська та Лукянівська. Пішки 10 хвилин до метро Контрактова площа та Лукянівська. Поруч супермаркети, маркети, музеї, безліч кафешок, ресторанчиків та смачних кавярень, Житній ринок. Зелено, тихо, комфортно жити, варто розглянути для купівлі. Ремонт, натуральний камінь в інтерєрі, світлодіодне світло, кухонні меблі Narbutas (Прибалтика), меблі передпокій старовинні, чемні адекватні сусіди, дві квартири на поверсі. Є можливість придбати обидві квартири. Одну для себе, а іншу для рідні, або під здачу. Ціна аренди по району 10000-20000 грн в залежності від місця та стану. Чекаємо Вас на перегляд у зручний час. Ключі на руках. До зустрічі.

Лукянівська вул., 63

Продаж 2к квартири по вул Лук‘янівська 63 в цегляному будинку 2000 року Квартира, площею 65 м2 знаходиться на 2 поверсі в теплому цегляному будинку. Тихий район з пішою доступністю до Подолу та Лук‘янівки Записуйтесь на перегляд

Лукянівська вул., 63

ЦЕНА СНИЖЕНА!!!СРОЧНО!!! ПРОДАЖА ОТ ХОЗЯИНА Без %. ПРОДАЮ просторную, уютную-светлую квартиру по самой выгодной цене на рынке!Документам больше трех лет, проблем с прописками нет. Внимание,180 квадратных метров в Шевченковском районе за 175000$ Все комнаты раздельные, большая кухня, огромный светлый зал, два санузла (первый и второй этаж), холл на 2-м этаже, гостевая, большая детская с игровой, хозяйская спальня с итальянским мраморным камином, к ней отдельный сан узел с джакузи, зимний сад и окна в пол. Везде лежит дорогой паркет, кондиционеры, дорогие двери. Сигнализация. Потолок 1 этаж - 2.70м, 2 этаж - 3.8м. Лифт на две квартиры. Рядом: Соборная мечеть "Ар-Рахма". Красивый вид на Подол!!! Транспорт: станция Метро "Лукьяновская"; Контрактовая площадь 10 мин пешком,продуктовый супермаркет, детский садик 3 мин,мед клиники. Дом 2003года постройки, Клубного типа, подъезд опрятный, подземный паркинг и наземный паркинг.Лучшая цена-срочная продажа.

владелец
Двухэтажная 5 комнат. Лукьяновка Шевченковский Лукьяновская 63 Подол
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається цікава двокімнатна квартира в гарному цегляному будинку 2004 року. Спецпроект. Вдале місце розташування (близько до центру, але водночас тихо). Товщина стін 70 см. Дуже тепло взимку. Два кондиціонери (інвертор). Гарний ремонт. Паркомісця є, є бокси на продаж, але треба ловити. Метро в безпосередній близькості (Контрактова пл. Лукянівська) 10 хвилин активної ходьби. Вся необхідна інфраструктура: маркети, мед. клініки, історичний Київ – на долоні.

Лукянівська 63. Продажа 2 - кім. квартири з ремонтом