улица Митрополита Василия Липковского, 16-Б

Вау! Ваш затишний острів комфорту в серці міста! Пропонуємо до продажу простору та світлу 3-кімнатну квартиру в престижному ЖК "Квартет" (вул. Липківського, 16Б). Ця квартира - це не просто житло, а місце, де Ви зможете насолоджуватися затишком та комфортом. Сучасний ремонт, якісна техніка та меблі, а також чудовий вид з вікна зроблять Ваше життя яскравим та незабутнім. Особливості: Простора кухня-вітальня, ідеальна для сімейних вечорів та зустрічей з друзями. Дві затишні спальні для комфортного відпочинку. Вмісткий гардероб для всіх Ваших речей. Два санвузли для максимального комфорту. Якісний ремонт з використанням сучасних матеріалів. Потужний кондиціонер в кожній кімнаті забезпечить приємну температуру в будь-яку пору року. Підземний паркінг та кладова для Вашої зручності. Житловий комплекс "Квартет" - це: Надійний захист: цілодобова охорона, відеоспостереження, картки доступу. Комфорт: сучасні ліфти, дитячі майданчики, місця для відпочинку. Автономність: потужний генератор забезпечить безперебійне електропостачання під час відключень. Запрошуємо Вас на перегляд!

Липківского Василя вул. (Урицького), 16Б

ИНФОРМАЦИЯ ДЛЯ КОЛЛЕГ: «Фото данного объекта не разрешаются для использования в рекламе» Продажа 2-х комн. квартиры на Липковского 16б (Урицкого) жк «Квартет» Дизайнерский ремонт, делался себе. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Функциональная планировка: кухня-гостиная, санузел, спальня, встроенные шкафы. Охраняемая придомовая территория. В доме есть подземный паркинг. всё в пешей доступности. Панорамный вид на город. Удобная транспортная развязка. Площадь: 47 кв.м., этаж: 17-й, цена: 148.000$ Без комиссии

Липківского Василя вул. (Урицького), 16б

Продається 3-кімнатна квартира; За адресою: вул. Липківського (Урицька), 16б; Загальна площа 78 м2; Житлова площа 43, 6 м2, кухня 15, 8 м2; Висота стель 2, 7 м. 7-й поверх, 21 поверховий будинок. В квартирі виконаний якісний ремонт: -Теплий підлога на кухні і у ванній кімнаті. -Поверхня на кухні і у ванній із штучного каменю. -На підлозі паркет та італійська плитка. -Меблі вищого класу таких виробників як Blanche. -Ванна і туалет Villeroy & Boch. Функціональне планування завдяки якому використовується кожний сантиметр квартири. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. В ЖК цілодобова охорона, вхід в будинок на ліфт, дитячий майданчик і паркінг по магнітному пропуску. Вся територія під відеонаглядом. Генератор на весь будинок в випадку відключення світла вся охорона і ліфти працюють. Розвинена інфраструктура, все необхідне для комфортного життя, знаходиться в пішій доступності поруч: магазини, аптеки, салони краси, спорткомплекси, Соломянський ландшафтний парк; Гарна транспортна розвязка: метро Вокзальна 10 хв пішки, до центру - 7хв; Телефонуйте домовимося на перегляд.

Продаж 3к квартири/Липківського/ЖК Квартет/Соломянка/метро Вокзальна

ЖК в городе Киев

Династия
44 объявлений
ЖК Time
32 объявлений