Лісова вулиця, 24

Продам однокімнатну квартиру за адресою вул. Лісова, 24. Територія закрита, біля будинку є місце для парковки автомобілів. Квартира невелика, але дуже уютна, тепла і комфортна. В підвальному приміщенні знаходиться кладовка, яка відноситься до квартири, де можна зберігати овочі, консервацію та особисті речі. В квартирі ніхто не прописаний, документам більше трьох років. Я хазяйка, якщо цікавить, то дзвоніть.

власник
Продам квартиру-студію 28,5м.кв

Квартира розташована на 4 поверсі,не углова.Квартира світла,тепла,з косметичним ремонтом.Сам будинок загорожений,є охорона.На територіїї є місце відпочинку,дитячий майданчик,багато місця для парковки машин.Чисте ,свіже повітря,неподалік ліс.Перегляди по домовленості в зручний для вас час.

Продам 1к.квартиру по вул.Лісова 24

Продаж однокімнатної квартири Загальна площа 49 м. Знаходиться на закритій території з паркомісцем та відеоспостереженням. Квартира світла, простора та тепла. Стелі високі, індивідуальне опалення, є лічильники на холодну та гарячу воду. Поруч знаходиться ТРЦ "Термінал", Аквапарк. Код об`єкту на сайті компанії: 21725

Продаж квартири 1к Лісова, 24 Бровари
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1квартиру в Броварах по вул. Лісова 24, 5йповерх, 33метра і 20метрів бонусом на другому ярусі, зроблено ремонт, є гардеробна, закрита територія, поруч ліс, Термінал, зупинка.

Лесная улица, 24, Сады, Бровары, Киевская 27000.0 USD

Обрати розташування квартири

Шукай квартиру по локації