ул. Левитана, 141

2-кімнатна квартира 86 м2 на вул.Левітана. Двокімнатна квартира в цегляному будинку на 6 поверсі, За фактом три кімнати, у великому холі є вікно та хол можна використовувати як кімнату відпочинку. Стіни на кухні та холі - фактурна штукатурка, в інших приміщеннях шпалери. Стелі – гіпсокартон. Міжкімнатні двері деревяні, на підлозі ламінат та плитка. 3 інверторні кондиціонери. Встановлено сигналізацію. Квартира продається як є з технікою та меблями. Ремонт було зроблено у 2010 році. Під час ремонту було зроблено перепланування – суміщений санвузол 7 м2 і до спальні приєднаний балкон – спальня 25 м2 (кімната двостороння велике вікно та на протилежному боці приєднана лоджія з великим вікном). Після перепланування площа – 86 м2. Висота стель 3 метри. ID 212885177

Левітана вул., 141

Продам 2-х кімнатну квартиру з ремонтом в місті Одеса в новому будинку. У квартирі - велика кухня-вітальня, є окрема затишна спальня і велика простора гардеробна, дуже містка і практична. Будинок новий, цегляний, сучасний, ліфт безшумний, всі комунікації нові. Гарний панорамний вид з вікон. Велика лоджія з кухні з можливістю розширення. Телефонуйте! Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 69505

Левитана улица, 141, Киевский, Одесса, Одесская 55000.0 USD

20927 Продається 2 кімнатна квартира на Левітана.

Левитана улица, 141, Киевский, Одесса, Одесская 75000.0 USD
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продаю свою простору та затишну 3-кімнатну квартиру, розташовану на вулиці Левітана. Квартира знаходиться в новому сучасному, теплому цегляному будинку. Усі необхідні зручності: - будинкове опалення, - кондиціонер, - бойлер на гарячу воду 100 л, - сигналізація, - броньовані двері, - великий тамбур, - високошвидкісний інтернет, що працює без світла. Велика, дуже світла вітальня з еркерними вікнами, дві спальні, в одній з яких просторий балкон, роздільні санвузли, простора та велика ванна, у передпокої великий вбудований шафа. Кухня-їдальня обладнана великою лоджією та всіма необхідними меблями та побутовою технікою: холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, електрочайник. Продається з абсолютно всіма меблями та технікою у стані «занось свої речі та живи»! Розташування квартири ідеальне поруч зупинки громадського транспорту та безліч магазинів, кафе та ресторанів, 2 школи, великий стадіон, кілька садків. Непропустіть цю чудову можливість звяжіться зі мною зараз, щоб домовитися про зустріч!

владелец
Левитана улица, 141, Киевский, Одесса, Одесская 94900.0 USD

Продам квартиру в кирпичном доме новой постройки. Просторная комфортная квартира с раздельными комнатами, двумя лоджиями, качественным ремонтом. На полу - паркетная доска, на стенах немецкие обои. Раздельный санузел, ванна, два бойлера, кондиционер, посудомоечная машина, два телевизора. Высокие потолки 3 метра. Лоджии остеклены, квартира на сигнализации. Дом малоквартирный, низкие коммунальные платежи. Отличное расположение. Городская инфраструктура. Все - близко!

Левитана улица, 141, Таирова, Одесса, Одесская 98000.0 USD

Код 336175 Продам квартиру с ремонтом в крепком доме из красного кирпича новой постройки. Квартира находится в районе Таирова на ул. Левитана / Ильфа и Петрова, на высоком сухом бельэтаже. Общая площадь квартиры составляет 57 кв.м, потолки высотой 3 метра. Есть раскрытая лоджия площадью 8 кв.м. Планировка - евродвушка: спальня 20 кв.м и кухня-гостиная 18 кв.м. В доме имеется своя котельная для отопления, дом газифицирован. В квартире установлен бойлер для обогрева воды. Район благоприятный, в шаговой доступности магазины, школы, детские сады, учебные заведения, кафе, рестораны, сквер имени Ак. Королёва, развлекательные центры и другие удобства. Удобная транспортная развязка, рядом находятся остановки общественного транспорта.

Левитана улица, 141, Таирова, Одесса, Одесская 46000.0 USD

ЖК в городе Одесса

География, Одесса