вул. Костанді, 199а

У продажу 2-кімнатна квартира, яку можна легко перепланувати в 3-кімнатну в цегляному будинку ЖК Вернісаж на Таїрова. Загальною площею 86, 5 м2. Житлова 44 м.кв. (26 та 18 м2). З кожної кімнати та кухні є великі лоджії. Що дозволяє зробити два кабінети/робочі місця, а на кухні зробити зону релаксу/зимовий сад або перенести кухню на лоджію, а з кухні ще одну кімнату. Квартира у житловому стані для втілення дизайнерських ідей. Будинок із закритою територією, що охороняється. Упорядкований гарний двір з дитячими майданчиками та підземним паркінгом. Будинок знаходиться на віддаленій відстані від Корольова, що також є плюсом. Поруч три ринки, магазини та супермаркети. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 184703

Костанди улица, 199А, Киевский, Одесса, Одесская 56500.0 USD

Пропонується до продажу однокімнатна квартира в цегляному будинку. Будинок газовий, газова дахова котельня. Квартира перепланована. Студійний варіант. Поєднаний санвузол. Вбудована кухня. Вбудована шафа-купе. Велика лоджія засклена. Відмінне розташування. Розвинена інфраструктура району. Вся необхідна інфраструктура у пішій доступності.

Костанди улица, 199А, Таирова, Одесса, Одесская 51000.0 USD

В продаже трехкомнатная квартира на Таирово в новом доме. Квартира с ремонтом , продается с мебелью и техникой. Удобная транспортная развязка охраняемая территория , детский сад , супермаркеты , аптеки , остановка общественного транспорта, гостевой паркинг зелёная зона , детская площадка .

Костанди улица, 199А, Таирова, Одесса, Одесская 87000.0 USD