Ильфа и Петрова улица, 39

Продаж 2 кімнатної квартири на Таїрова. Академіка Вільямса / Ільфа та Петрова. Капремонт, цегляний будинок. Переплановано з 1 кімнатної квартири 38,6 кв. + 13 кв. прибудова у 2 кімнатну + кабінет. Вбудована кухня, техніка, бойлер, шафа купе у коридорі. Продаж з меблями та технікою. Підлога паркет / плитка. Труби та проводка поміняні. На сходовій клітці своя велика комора, яку можна використовувати як майстерню, пасажирський та вантажний ліфти. Вікна в палісадник. Чистий парадний, домофон. Поруч сквер, дві школи (55 та 65), два супермаркети, два ринки. Район із розвиненою інфраструктурою. Хороша транспортна розвязка. Продажа 2 комнатной квартиры на Таирова. Академика Вильямса / Ильфа и Петрова. Капремонт, кирпичный дом. Перепланирована из 1 комнатной квартиры 38,6 кв.м. + 13 кв.м. пристройка в 2 комнатную + кабинет. Встроенная кухня, техника, бойлер, шкаф купе в коридоре. Продажа с мебелью и техникой. Пол паркет / плитка. Трубы и проводка поменяны. На лестничной клетке своя большая кладовка, которую можно использовать как мастерскую, пассажирский и грузовой лифты. Окна в палисадник. Чистая парадная, домофон. Рядом сквер, две школы (55 и 65), два супермаркета, два рынка. Район с развитой инфраструктурой. Хорошая транспортная развязка

Ільфа та Петрова вул., 39

Пропонується до продажу квартира в цегляному будинку, спецпроект. Квартира правильного планування, простора та світла кімната 17,5 кв.м, велика кухня, підсобні приміщення, балкон. З вікон квартири відкривається чудовий краєвид на місто. Житловий стан.

Ільфа та Петрова вул., 39

id 23532 Хороший житловий стан. Кімнати роздільні. Вся меблі в квартирі нова. У спальні двоспальне ліжко з підйомним механізмом, шафа і комод. На підлозі килимок. У вітальні кутовий диван, стіна і комод. Кухня вбудована, варельна поверхня, холодильник. У коридорі вбудований шаф для верхнього одягу. З кухні вихід на великий г-подібний балкон, заскладнений столяркою. Санузел роздільний, плитка старого зразка. На підлозі всюди лизолеум і килим. Бойлер новий. На вікнах решітки. Всюди металопластикові вікна. На стінах шпалери. Під будинком супермаркет Копейка. Поруч ринок. Розвязок у всі напрямки. Телефонуйте, швидкий показ.

ул. Ильфа и Петрова, 39, Таирова, Одесса, Одесская 39500.0 USD
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається стильна трикімнатна квартира в Одесі на Таїрова! Ця простора квартира з якісним ремонтом створена для комфортного життя. У квартирі дві затишні окремі спальні, простора вітальня з виходом на величезний засклений кутовий балкон, сучасна кухня, світлий коридор і окрема гардеробна. Спільна ванна кімната виконана в сучасному стилі, що додає зручності. Квартира продається повністю укомплектованою меблями і технікою, готова до заселення. Розташована на зручному 3 поверсі, що забезпечить легкий доступ без зайвих підйомів. Відмінна ціна для такої квартири в одному з найпопулярніших районів Одеси!

ул. Ильфа и Петрова, 39, Южный, Одесса, Одесская 55000.0 USD

Ищите квартиру по локации