ул. Закревского, 95

Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Миколи Закревського буд. 95, Деснянський район, Троєщина, станція метро "Чернігівська" - 25 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-896-024. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 2-й поверх 22-ти поверхового будинку. Загальна площа - 66,74 кв.м: кухня 11,6 кв.м, 2 окремі кімнати, 1 балкон, 1 роздільний санвузол. У квартирі виконан косметичний ремонт. Вартість - $75 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Закревського Миколи вул., 95

Найкраща ціна! Без% Продаж просторої 3к квартири вул. Закревського 95 Продається простора 3-кімнатна квартира в сучасному будинку 2011 року, розташована за адресою: м. Київ, вул. Закревського, 95. Загальна площа квартири становить 98 квадратних метрів, з яких 11,5 квадратних метрів займає кухня. Квартира розташована на 19-му поверсі 20-поверхового будинку. Має гарний стан, зроблено косметичний ремонт. Меблі залишимо за домовленістю з покупцем. Квартира готова до продажу, документи на неї більше 3-х років. Будинок знаходиться в затишному районі з розвиненою інфраструктурою. Поруч є зупинки трамваїв та автобусів, які дозволяють швидко дістатися до метро. В пішій доступності розташовані кавярні, магазини, базарчики, супермаркети, салони краси, спортзал та багато іншого.

Закревського Миколи вул., 95

Без комісійних! Продається простора 3 кімнатна квартира з ремонтом, ЖК "Милославичи", вул. Закревського, 95. Загальна площа 98,2 м2.Усі кімнати роздільні, велика кухня 12 м2. Квартира повністю укомплектована меблями. В чудовому стані. Санвузол окремий, 2 великі утеплені лоджиї. Єксклюзивна пропозиція!

Закревського Миколи вул., 95
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Ексклюзив. Без комісії. Простора тепла трикімнатна квартира в монолітному будинку 2012 року за адресою Закревського,95. Поверх 17 з 22. Загальна площа 96м2, кухня 12м2. Три окремі кімнати по 17м2 і велика вітальня. Санвузол роздільний. Дуже зручне планування. Сучасна квартира з технікою і меблями, ремонт 2018року. ЖК "Милославичи". Квартира двостороння. Сусіди приємні. Будинок з зовнішнім утепленням. Загальний лічильник на тепло. Зручне розташування, чисті під’їзди, 2 пасажирські та 1 вантажний ліфти, консьєрж, кодовий замок, безкоштовний паркувальний майданчик у дворі. Перша кімната ( спальня) має балкон, шафу-купе та двоспальне ліжко. Друга кімната (дитяча) має два ліжка для дітей , шафу і робочі столи. Третя кімната: ліжко, шафа, письмовий стіл. Вітальня з розкладним диваном. Кухня має балкон і повністю укомплектована : сучасні меблі з вбудоааною технікою(холодильник, варильна поверхня, витяжка, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна машина), на балконі встановлено морозильну камеру. З колегами співпрацюю.

Закревського Миколи вул., 95

ЕКСКЛЮЗИВ!!! Продається 1-кімнатна квартира, вул. Миколи Закревського, буд.95, ЖК Милославичі, Троєщина. Квартира розташована на 16-му поверсі 20-ти поверхового будинку 2011 року побудови із зовнішнім утепленням. Навісний вентильований фасад, висота стелі - 2,8 м. Загальна площа 43 м2., кімната - 18м2, кухня - 10м2. Зручне та функціональне планування. Стан квартири житловий. Продається з меблями та побутовою технікою (кухонний гарнітур, два розкладних дивани, шафа-купе у коридорі, холодильник, пральна машина, витяжка, бойлер). Простора лоджія, у санвузлі 25.05.2023р. зроблений ремонт. Охайний під’їзд, в будинку працює Консьєрж, є 2 пасажирські та 1 вантажний ліфти. Добре розвинута інфраструктура, в пішій доступності є все необхідне для комфортного проживання: школи, ліцей, дитячі садочки, супермаркети, ринок, магазини, відділення банків, салони, спортивні клуби, поліклініка, парк з озерами та великим дитячим майданчиком. Кінцева зупинка громадського транспорту. Зручна транспортна розв’язка, багато транспорту в різні куточки Києва. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Денисом, за ціною узгодженою з власником.

ЕКСКЛЮЗИВ Продам 1к 43м2 вул.М.Закревського 95 ЖК Милославичі Троєщина

КОД 44880 Продаж 1к квартири на вул. Закревського 95 в ЖК "Милославичи". Квартира знаходиться на 24 поверсі 25-ти поверхового будинку, що створює гарний вид з вікна. Гарний житловий комлекс і зі своєю інфраструктурою і зручною транспортною розвязкою. Суміжне планування. Загальна площа складає 46 кв. м, житлова площа - 15, кухня - 16. Квартира чиста і охайна, з авторським ремонтом. Встановлені лічильники на тепло. Є можливість підключення охоронної сигналізації. В квартирі залишаються меблі та техніка. Гарна інфраструктура: поруч з будинком є супермаркети, аптека, школа, дитячий садок. Гарна транспотна розвязка: поруч зупинка громадського транспорту, можна швидко доїхати до ст. м. Чернігвська, Дарниця, Лівобережна, а також до центру міста. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Продаж / 1к квартири / Закревського / Троєщина / ЖК Милославичи