вул. Драйзера, 9г

Гарна квартира з комфортним плануванням під реалізацію ваших ідей! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Теодора Драйзера, 9г. Стан помешкання — під капітальний ремонт. Ви зможете втілити свої дизайнерські фантазії та облаштувати оселю до свого смаку. Комфортне планування, окремі кімнати, роздільний санвузол, дві засклені лоджії одна з яких розташована на кухні, тим самим збільшивши простір. У наявності є всі необхідні меблі. Найкраща серія будинку (Т-4), з великою кухнею та гарною квадратурою. Вхід з двору, під’їзд у нормальному стані, чистий та доглянутий, нові ліфти. Будинок знаходиться в глибині, не біля дороги. Достатньо місця для парковки, на території дитячий майданчик. У пішій доступності все необхідне для комфортного проживання. Поруч «Сільпо», «МакДональдс», овочевий та продовольчий ринок «Троєщина», «Нова пошта», спортивна зала, дитячі садочки та розвиваючі гуртки, школи, гімназія Києво-Могилянської академії, 2 парки, канал. Початок Троєщини, гарна транспортна розвязка. Маршрутні таксі прямують до станцій метро «Почайна», «Чернігівська», «Дарниця», «Харківська». Також ходять автобус та трамвай. Ціна 35 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Драйзера Теодора вул., 9г

В продажу 2-х кімнатна квартира на початку масиву "Троєщина" по вул. Рональда Рейгана, 9-г (Теодора Драйзера). Квартира потребує ремонту. Вдале планування; санузли роздільні, дві великі лоджії в рахунок яких є можливість збільшити площі кухні, або кімнати. Вмонтований кондиціонер. Окремий тамбур на три квартири під ключ. Поруч з будинком присутня вся необхідна інфраструктура; шкільні та дитячі заклади, магазини, торговельно-розважальні комплекси, ринки та вдале транспортне сполучення. Торг можливий.

Драйзера Теодора вул., 9 г

Продам 2 кім. роздільну квартиру вул. Рональда Рейгана (Драйзера) 9 Г,на Троєщині. 4/16 пов. 55,8/29,1/8,5.Квартира під ремонт. Дуже хороша планіровка квартири,1 балкон,і 1 лоджія. санвузол роздільний,встановлений кондиціонер.Зручне місце,поруч багато магазинів, школа,дитячий садочок,хороша транспортна розвязка. Ціна 49000 дол. 097-214-69-90 Маргарита

Драйзера Теодора вул., 9 г

Житлові комплекси у Київ