вул. Домобудівельна, 9

Продам квартиру 50м2 в ЖК Архитекторов, улица Домостроительная 9. Формат квартиры: спальня, кабинет, кухня-гостиная. В квартире есть мебель, техника, выполнен ремонт, есть все необходимое для комфортного проживания и для высокодоходной аренды. У комплекса ухоженная территория с магазинами, детскими площадками. Экологически чистый район, рядом лес. Вся инфраструктура в пешей доступности: метро Победа 10 минут пешком, садик, школа, супермаркет Рост, Класс, рынок, транспорт. Можно под банковские программы. Сотрудничаем!

Домобудівельна вул., 9

Продам квартиру в строительном состоянии в новом ЖК Архитекторов на Алексеевке 55м2. Заменены стеклопакеты, установлены счетчики на тепло и газ. Комплекс расположен в экологически чистом районе города, рядом лес. Вся необходимая инфраструктура в пешей доступности, метро Победа, супермаркет Рост, Класс, рынок, школы, садик, транспорт.Звоните! Сотрудничаю! Можно под єОселя, єВідновлення!

можливий продаж по єОселя
Домобудівельна вул., 9

Продам отличную 1-комнатную квартиру 55 м2 в строительном состоянии в новом ЖК Архитекторов на Алексеевке. Заменены стеклопакеты, установлены счетчики на тепло и газ. Комплекс расположен в экологически чистом районе города, рядом лес. Вся необходимая инфраструктура в пешей доступности, метро Победа, супермаркет Рост, Класс, рынок, школы, садик, транспорт. Звоните! Сотрудничаю! Можно предлагать под єОселя, єВідновлення!

можливий продаж по єОселя
Домобудівельна вул., 9
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1к квартиру в новобудові на вул. Домобудівельній 9, на Олексіївці. !!!Можливий продаж за програмою єВідновлення. Квартира простора і водночас дуже затишна. Знаходиться на 3му поверсі. Зроблено якісний ремонт. Продається з меблями і технікою. В ремонті та оздобленні враховано все для зручного та комфортного проживання. Простора кухня з диваном та обіднім столом, які за потреби розкладаються. Ви зможете запросити друзів в гості та залишити їх на ніч. А після великої компанії посуд помиє наявна посудомийна машина. Встановлено індукційну плиту. І при цьому будинок газифіковано, і ви зможете замінити електроплиту на газову, якщо це для вас більш зручно. Балкон засклений, на вікнах встановлені ролети день-ніч. Стіни у всій квартирі ідеально рівні та пофарбовані. Це більш екологічний та коштовний вид оздоблення. А якщо кольорова гамма набридне або зіпсується під час експлуатації, її з легкістю можна оновити у всьому помешканні. Біля будинку є парковка, поштомат та автомати питної води. Гарно доглянута прилегла територія з дитячим майданчиком. Влітку можна влаштувати пікнік з шашликами, і відпочити від гучного міста в тиші красивого лісопарку, який знаходиться одразу за будинком. До метро Перемога потрапити можна проходячи повз супермаркети, аптеки, банки, кафе, буквально за 15 хвилин повільним кроком. Ця квартира дійсно Варта вашої уваги. Телефонуйте! Покажу у зручний для вас час. Світлана

Домобудівельна вул., 9

СОБСТВЕННИК! Продам СВОЮ однокомнатную квартиру 55, 5 кв. м, ул. Домостроительная 9. 3 этаж. Новомосковск. Квартира в ремонтном состоянии. Установлен счетчик отопления, газовый счетчик, вставлены качественные стеклопакеты (заменены окно и балкон от застройщика на 4-х камерные). Все вопросы через личные сообщения в чате. ( контактный номер для связи другой, чем указан тут)

власник
СОБСТВЕННИК! Продам СВОЮ 1-комнатную квартиру 55, 5 кв. м

Житлові комплекси у Харків