вул. Кам’янська (Дніпродзержинська), 130

Продаж 1-но кімнатної квартири, вул. Камянська, 6, ЖК Метрополія, Дарницький р-н, Лівий берег. Знаходиться на 5 поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа – 31,4 кв.м2, житлова кімната 11,5, кухня 11 кв.м2, санвузол сумісний. Квартира у хорошому житловому стані, ремонт 2018 року, стелі 2.8 м. У квартирі залишається шафа-купе, кухня, душова кабіна, інші меблі та техніка за домовленістю. Панорамне вікно з видом на озеро Вирлиця. В житловому комплексі своя огороджена територія з дитячим майданчиком зоною відпочинку, фонтаном, альтанками. В будинку конс’єрж, відеоспостереження, охорона. Розвинена інфраструктура: садки, школи, дитячі майданчики, в пішій доступності магазини Сільпо, Велмарт, ринок, АТБ, Парк Партизанської слави, Парк Інтернаціоналістів, садки, школи, дитячі заклади поза шкільною освітою, доросла та дитяча поліклініки, кафе, пошта, банк. Зручна транспортна розвязка, до метро Вирлиця 270 м., Бориспільська 1 км., зупинка громадського транспорту за 500 метрів. Вартість: 58500 у.о. Без комісії.

ексклюзив
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6

Зниження ціни! Продаж сучасної 1к. квартири-студії 31,3 кв.м. на 14 пов/26 по вул. Камянська, нова адреса - 130 в ЖК комфорт-класу Метрополія, в 5 хвилинах від метро Вирлиця, Дарницький р-н. Будинок 2018 року, монолітно-каркасний, стіни цегла, утеплення мінеральна вата. З панорамних вікон відкривається неперевершений вид на озеро та місто! У квартирі зроблено капітальний якісний сучасний ремонт. Обладнана необхідними меблями та побутовою технікою. Все залишається новим власникам! Квартира дуже тепла, взимку опалення можна включати мінімально, мінімальні комунальні. Територія комплексу закрита та охороняється. Є парковка, укриття, дитячий та спортивний майданчики, зона відпочинку. На першому поверсі продуктові магазини, салони краси, почтомат, банкомат та ін. Будинок дуже зручно розташований у пішій доступності до трьох станцій метро: Вирлиця – 5 хвилин, Харківська та Бориспільська – 10 хвилин. Відмінний варіант під орендний бізнес (дохід від помісячного здавання в оренду від 12 -15тис грн /міс.), так і для комфортного життя однієї людини або сімейної пари. Документи в повному порядку. Власник розглядає варіант продажу під державні програми. Без комісії! Квартира точно варта вашої уваги! Телефонуйте, пишіть, запрошуємо на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6

ЖК Метрополія, Дарницький район вул. Камянська (Дніпродзержинська) 6 Забудовник - Контакт-Інвест та Концепт Груп Площа - 57 m2 Кімнат - 2 Поверх - 26 з 26 Висота стелі - 3 м До вашої уваги пропонується видова двохкімнатна квартира, в ЖК Метрополія. У квартирі виконаний якісний ремонт, повністю облаштована всією необхідною технікою ведучих виробників. В будинку вже вирішується питання щодо встановлення генератора. ЖК Метрополія - комфорт класу закритого типу, на території є магазини, аптека, салон краси, кавʼярня. На прибудинковій території обладнується сучасний дитячий майданчик і наземна парковка. Поблизу є кілька магазинів, відділення банків, школи, супермаркети, гімназія, ліцей і дитячі садочки, в трьохстах метрах ринок. В околицях новобудови прекрасна транспортна інфраструктура, добре налагоджена робота міських автобусів і тролейбусів. Є зручна розвязка, що дає можливість вільно пересуватися по місту. До ст. м. Вирлиця 4 хв. пішки. Документам більше 3х років. Ціна - 94000$ Ціна за м2 - 1649$

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира з видом на озеро, поруч магазини, парк, метро Вирлиця.

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6

Продам двухкомнатную квартиру в ЖК Метрополия, рядом с метро Вырлица, полностью с мебелью и техникой, инверторными кондиционерами. Закрытый двор с детской площадкой, фонтаном и ландшафтным дизайном и бесплатной стоянкой. Писать на вайбер

власник
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6

Видова функціональна квартира із сучасним авторським ремонтом у ЖК "Метрополія". Все продумано та раціонально розплановано: 2 окремі спальні: головна та дитяча, простора кухня-студіо із зоною відпочинку, гардероб, 2 с/в. Квартира повністю обладнана побутовою технікою: холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна машина, бойлер, 3 smart телевізори (75", 55",42"), система кондиціонування і т.д. Всі меблі, мармурові підвіконня та стільниця робилися виключно на замовлення.

Продам 2 комнатную ЖК "Метрополия" Камянская ,6, м "Вырлица" 5 минут