Машиностроительная улица, 21

Продається шикарна двокімнатна квартира, метро "Шулявська"! Георгія Гонгадзе (колишня Машинобудівна) вул., 21. 8-й поверх з 16-ти. Серія КТ, 2006-го року. Квартира в гарному стані, мебльована, з технікою. Також є бойлер, 3 кондиціонери, лічильники на опалення, електроенергію та воду. В будинку є своя котельня, в підʼїзді консьєрж та відеоспостереження. До метро "Шулявська" - 15 хв. пішки. Біля будинку є сквер, парковка у дворі, багато магазинів і ТЦ. Також є можливість купити парко-місце окремо до цієї квартири.

Гонгадзе Георгія вул. (Машинобудівна), 21

Продам 2-кімнатну квартиру з новим євроремонтом, вул. Машинобудівна 21, Шулявка, Соломянський район. 1/16-поверхового будинку з утепленим вентильованим фасадом, 2006 року побудови, серії КТУ. Загальна площа- 67 кв.м., житлова- 29.5 кв.м., кухня-13.2 кв.м. Зроблений високоякісній євремонт з використанням дорогих и сучасних оздоблювальних матеріалів. Квартира світла та дуже затишна. Продається під ключ з меблямы, побутовою технікою, шторами. Вбудована кухня с кухонними столом і стільцями, двоспальне ліжко, диван, обладнана вбиральня, засклена лоджія, роздільний санвузол з бойлером і душовою кабіною. підігрів підлоги у квартирі, крім житлових кімнат. Встановлена нова побутова техніка: 3 кондиціонера, варочна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна і посудомийна машини, холодильник. Оздоблення стін - фарбування, перед цим було зроблено машинну штукатурку, застосовувався бетоноконтакт, скловолокно. Замінено проводку, зроблено нову стяжку, на підлозі в кімнаті ламінат, у санвузлі, на підлозі в коридорі та кухні покладено плитку, встановлена іспанська сантехніка. Вікна квартири антивандальні, трикамерні склопакети. Встановлено лічильники води та тепла, посилені броньовані двері. Тихо, комфортне для проживання, місце. Чистий підїзд, консьєрж, у будинку ОСББ, у сусідньому будинку магазин "Коло", салон краси, є місця для паркування автомобілів, підземний паркінг, який може використаний як укриття. Відмінна інфраструктура, дитячі садки, школи № 71, 74, 229, школа-дитячий садок "Сяйво, аптеки, лікувальні заклади, відділення банків, поряд АТБ, ТРЦ Космополіт з Мегамаркетом та кінотеатром, ТЦ Аркадія з супермаркетом Сільпо: ТЦ Мармелад, Sport Life Недалеко парк Орлятко, 10 хвилин пішки від метро Шулявська. Без комісійних для Покупця

Гонгадзе Георгія вул. (Машинобудівна), 21

Продажа 2к. кв. Солом"янський р-н, вул. Машинобудівна (Гонгадзе), буд. 21, ст. М. "Шулявська", 20хв. ходу, 12/14п, 88/30/13, ходи/розд. св/розд. лодж/заскл. й не обшита, з меблями, євроремонт, Н=2,65м, електрика й вода, лічильник на електрику: день-ніч, бойлер, лічильник у квартирі на централіз. опалення з регулятором, інфраструктура, зупинка - 105 000 у.о. торг. т. 05******29.

Продажа 2к. кв. Солом"янський р-н, ст. М. "Шулявська"